Sayfa 278 / 447 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
8,311 ile 8,340 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Paylaşmak istedim...

İSTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş 121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında sadece 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.

Yaratılan algılar ve gerçekler birbirinden ne kadar farklı değil mi?

aykut kocaman a verilen kadro bu klup tarihinde kimseye verilmedi
    daum kanat oyuncusu istedi alınmadı, santos wederson özer topuz kanatları ile son hafta şampiyonluğu kaybetti ertesi sene 12 13 milyon euro bonservis iki kanat oyuncusuna harcandı
    santrafor istedi gökhan ünal verildi, ertesi sene fransa gol kralı getirildi 4 milyon yıllık 8 milyon avro bonservis ile.
    aragones zico zamanı yine aç da bir kadrolara bak.
    belki daumun ilk dönemi son sene ki kadrosu bu kadronun yanına yaklaşabilirdi
    ama bu kadronun yine de daha iyi olduğunu düşünüyorum.

alex ve emre gibi klup tarihinin gördüğü en iyi beyni ve en önemli savaşçılarından birini de kendi egolarıyla yeme delaletinde bulunmasına rağmen, bu kadar iyi bir kadroya sahip

ama 20 maçta 6 galibiyet
    mersin maçı cristian sonsuzdan vurdu gol iyi bir oyun yok şansa bir skor
    antep volkan gününde olmasa yenmene ihtimal yok antepin kaçırdığı pozisyonlarn haddi hesabı yok
    limasol maçı; sow rakipte olsa 3 lük olup sepetlerlerdi bizi çok çok vasat ve yeteneksiz oyunculara dünyanın pozisyonunu verdik volkan ın performansıyla yine maç kazandık
    trabzona yenilmediysek yine tamamen şansa bala
    beşiktaş ile gladbach maçları sadece çok az olumlu oyun oynadığımız maçlar
    o maçlarda bile rakipler adına kırılma noktaları mevcut özellikle gladbach yine volkanı geçemedi iyi geldiği dakikalarda..
    beraberlik aldığın diğer maç izmirde 50 bin seyircin önünde gelişi güzel sağdan soldan adam getirerek toparlanmış elazığ
    attığın gol günlerce tartışıldı ciddi pozisyonun yok
    bursa deplasmanı taraftar 1 puan alındı diye kurban kesecekti
    diğer maç da sivas maçı tamamen ortada hatta sivas a daha yakın bir maç

20 maçtan 6 sını kazanmış 4 ü de bana göre şansa ucu ucuna gelmiş 3 senedir bu takımın başında
    tüm transferleri kendi yapmış istediği alınmış istemediği derhal gönderilmiş

takım en iyi performanslarını sadece başkan gazlaması ve primlemesi sonucunda, hataya 0 toleransın olduğu, pabucun pahalı olduğunu başkan tarafından dikte edildiğinde gösterebilmiş
    ki en büyük seri de ki maçlarda alex in performansını açıp izlemeni öneririm
    o sezon boyu yine alex ile uğraşıyordu başkan müdahalesi ile alex ve santos sorunları çözüldü takım başarıya yelken açtı..

kim eleştirelecek şu tabloda kim sorumlu tutulacak anlatırmısın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Paylaşmak istedim...

İSTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş 121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında sadece 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.

Galatasaray fener şampiyonluğa giderken ligde fırttanalar koparıyordu dimi Beşiktaş ve Trabzon aynı şekilde Yapmayın allah aşkına artık nasıl savunucağınız şaşırdınız. Kardeşim ben aykutu teknik direktör olarak görmüyorum..Şu kadro daum'da oslaydı cok farklı olurdu

Hucum oynayan galatasaray 10 Maçta 21 Puan topladı hatırlatırım ..Yetmedi 10 Maçta 25 gol attı

Fener ne toplamış bakalım 9 maçta 13 Puan 11 Gol atmış Yürü be aykut hoca kim tutar seni ..

Fener ne yapmış Ligde antalyaya 3-1 yenilmiş Galatasaray ne yapmış bakalım antalyaya antalyada "4" ATMIŞ
    Last edited by petrol_fb12 : 03.Kasım.2012 at 03:26

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'a kadro verilmedi kendisi yaptı transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Doğrudur kendisi yapmış olabilir ama yönetim ona destek cıkmadan bu transfeleri yapamazdı oda var..

Aykut sadece oyuncu seçimi yapsın..Bence sportif direktörlüğe geri dönsün..oyuncu potansiyeli yargılaması cok iyi ama teknik direktör olamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aykut Kocaman'a kadro verilmedi kendisi yaptı transferleri.
    kadro kötü değil yaptığı transferlerde kötü değil ona birşey diyemeyiz asla.
    ama bunları yönetme becerisi yok kendisinde

daum a istediği transfeleri yapma yetkisi verildi mi
    gökhan ı daum mu istedi
    kazım ın takımda kalmasını istemedi mi kanat transferi istemedi mi vs vs

aragones senna alonso derken josico ya tamah ettirilmedi mi
    aragones çok kötü bir hoca idi ancak şu kadro ona verilse o bile daha başarılı olurdu.

zico ya niang sow gibi bir santrafor verildi mi hayır istemedi mi pek ala istedi.

alex emre gibi iki tane fenerbahçe ye yüksek katkı veren oyuncuyu aykut kocaman dışında hangi hoca yiyebilirdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saydıklarınızı sizle sabaha kadar tartışırım ama hoca şunları istiyorum gidin alın demeden tüm transferleriyle ya kendisi ya da ekibi ilgilendi. Biraz geleneği değiştirdi bu konuda.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

O ekibini sportif direktör iken kızağa çekmeseydi keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O dönem Fenerbahçe Quaresma ve Mancini'yle ilgilenmişti. Baya da ciddiydi diye hatırlıyorum o yakınlaşma. Böyle kötü bir niyeti olsa hocanın niye en baştan engellemesin?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Takımın transfere ihtiyacı yok kararı aldı hocanın güvendiği kazım ı takımdan uzaklaştırdı
    ilgilenir gibi yapmak ayrı takıma getirmek ayrı
    basında çıkan her habere kanmamak lazım.quaresma ve mancini, eğer bu oyuncular için girişm olup sonuç alınamadıysa en azından bir kalibre altı adam mutlaka getirilirdi.
    ertesi sezon stoch ve dia hamleleri oldu mesela kazım da geri çağrılıp bel bağlandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Takım kötü oynuyor diye insanlığına bari laf etmeyin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut kocaman ve ego kelimelerinin yan yana kullanılması bile hata. Adama vurmadiginiz yer kalmadı , valla helal olsun buyuk basarı .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
    futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
    teknik adamlığını görebildim sadece.
    konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
    teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
    sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
    daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
    lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
    daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
    son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
    daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
    elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
    daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
    baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
    konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
    bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
    tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
    kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
    bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
    o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
    sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
    bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
    sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
    kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
    futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
    teknik adamlığını görebildim sadece.
    konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
    teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
    sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
    daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
    lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
    daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
    son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
    daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
    elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
    daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
    baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
    konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
    bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
    tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
    kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
    bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
    o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
    sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
    bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
    sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
    kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.
    hepsine katılıyorum bende aynen böyle düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İnsanlıkla, iş ortamında yaşadığı anlaşmazlık durumunu, anlaşamadığı kişinin bana takıntılıydı demesini aynı potada buluşturmak ilginç ama. Aykut Kocaman peygamber değil elbet. O da insan. Her konuda sizin, yanında çalışan personelin, birlikte çalıştığı futbolcunun düşüncesiyle aynı olmayacaktır düşüncesi. Ama egosu yüzünden harcadı denmesi, insanlığının sorgulanması saçmalık. Hele bir üstte yazan arkadaş, Aykut Kocaman'ın konular üzerindeki düşüncelerini ondan daha iyi yorumluyor sanki. Gençleri oynatması tutarsa kahraman olmak, tutmazsa onları harcamak falan filan. Aykut Kocaman'ın ben iyi insanım havası vermesine gerek yok. Futbol camiasından olanlar, kendisini tanıyanlar, kendisinden bahsederken söze, onun dürüstlüğü ve karakterini överek başlıyorsa; hakkında bildikleri gazete, tv, internet ortamından ibaret olanların eleştiriyi edebiyle yapması gerek. Bana, sana göre başarısızdır. Takımdan ayrılmasını isteyebilirsiniz. Ama Türk futboluna karakteriyle damga vurmuş bir insanı 2 maç yüzünden "Fenerbahçe'den ayrılınca para kazanamayacak, onu düşünüyor" diye karalamaya hakkınız yok, kusura bakmayın.
    Last edited by di canio : 03.Kasım.2012 at 14:11
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html
    Biliyorum takip ettim basın toplantısını. Hocayla arasındaki problemlerden bahsetti. "Bana karşı önyargılıydı." anlamında bir söz söylemedi. Ezbere konuşulduğu için aslında senin de pek kabahatin yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Canın sağ olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Santos Santos diyoruz adamlar seks partisi düzenliyordu yahu hoca ne yapsın? Zaten performansını artırıp işine baktığında takımın değişilmezi olmuştu Aykut Hoca kendisine saatini hediye etmişti hatta. Araları o denli iyiydi.

Emre konusunda hocaya yumruk attığı iddia edilen,sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun diyen bir oyuncuyu sene sonuna kadar idare etmesi bile büyük erdemdir.

Alex'e takıktı diyorsunuz. Zannedersin Alex'i hiç oynatmıyordu. İyi oynadığı her maç 90 dakika sahada kaldı Alex. Kötü oynarken de çıktı. Bunun yanında Sivas'ta alkışladı hoca Alex yüzüne bakmadı. Heykel açılısına gitti. Alex kendisine twitter üzerinden sallayıp durdu.

Ama hoca haksız tabi. Neden tek nedeni var çünkü takım kötü oynuyor ve hocanın gitmesini isteyenler herşeyi hocanın aleyhine kullanmayı seçiyorlar.

Son olarak burada bazı arkadaşlar var nick vermeye gerek yok işte o tarz insanlar için oynadığımız oyunu beğenmesem de hocanın arkasındayım. İnsanlar bu kadar manipüle etmemeli konuları. Hoca hepinizi utandırdığında da burada bizlerle olursunuz umarım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Santos Santos diyoruz adamlar seks partisi düzenliyordu yahu hoca ne yapsın? Zaten performansını artırıp işine baktığında takımın değişilmezi olmuştu Aykut Hoca kendisine saatini hediye etmişti hatta. Araları o denli iyiydi.

Emre konusunda hocaya yumruk attığı iddia edilen,sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun diyen bir oyuncuyu sene sonuna kadar idare etmesi bile büyük erdemdir.

Alex'e takıktı diyorsunuz. Zannedersin Alex'i hiç oynatmıyordu. İyi oynadığı her maç 90 dakika sahada kaldı Alex. Kötü oynarken de çıktı. Bunun yanında Sivas'ta alkışladı hoca Alex yüzüne bakmadı. Heykel açılısına gitti. Alex kendisine twitter üzerinden sallayıp durdu.

Ama hoca haksız tabi. Neden tek nedeni var çünkü takım kötü oynuyor ve hocanın gitmesini isteyenler herşeyi hocanın aleyhine kullanmayı seçiyorlar.
    Altına imzamı atarım. Güzel yazı tebrikler aynen katılıyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son olarak burada bazı arkadaşlar var nick vermeye gerek yok işte o tarz insanlar için oynadığımız oyunu beğenmesem de hocanın arkasındayım. İnsanlar bu kadar manipüle etmemeli konuları. Hoca hepinizi utandırdığında da burada bizlerle olursunuz umarım.
    Santos sezon sonunda hocayı omzuna alan ilk kişilerdendi.

Emre hala hoca hakkında çok iyi konuşuyor adama hayran adeta.

Şampiyon olduğumuz sene Niang röportaj da bizim de katkımız var ama en çok hocanın başarısı diye bir röportaj vermişti.

Alex yine işler iyi gittiğinde Galatasaray maçında hocaya sarılıp, "Bize sakin kalmamızı söyledi biz de bunu yerine getirdik ve maçı kazandık." gibilerinden bir şeyle hocayı övmüştü.

Şu anki oyuncular da gözlemlediğim hocaya karşı çok saygılılar. Golden sonra ona gitmeler falan. Herkes aklına gelen şeyleri sayarken bunları düşünüyor mu?

Uzun lafın kısası; şu an Aykut Kocaman başarısız bu onu anca başarısız bir hoca yapar, karaktersiz yapmaz. Bana kalırsa bu sezon dışında gayet başarılı bir teknik adam. Hiç bir şey de bitmiş değil bu sene için.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Paylaşmak istedim...

istatistikler zamanın şartlarına göre değerlendirildiğinde önem arz eder.Fenerbahçe şampiyon olduğu dönemde galatasarayda maddi kriz ve oyuncular arasında gruplaşma vardı.Beşiktaşın portekizli yıldızları ve türkleri arasında da aynı durum geçerliydi gece hayatları filan da vardı takım uyumsuz.Trabzon zaten o sezon en az sorunsuz takımdı paşalar gibi oynadı başarılar elde ettiler ama nefesleri nedense yetmedi.

Şimdi günümüz şartlarına göre değerlendirirsek takımın başında 3 senedir olan aykut kocaman var her istediği transfer yapılmasına rağmen takım gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor sıkıcı futbol oynuyor ve öne geçip savunmaya çekildiklerinde belli bir savunma planı yok takımın işte bu yüzden eleştiriliyor aykut kocaman modern futbola ters mentaliteye sahip olduğu için

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    istatistikler zamanın şartlarına göre değerlendirildiğinde önem arz eder.Fenerbahçe şampiyon olduğu dönemde galatasarayda maddi kriz ve oyuncular arasında gruplaşma vardı.Beşiktaşın portekizli yıldızları ve türkleri arasında da aynı durum geçerliydi gece hayatları filan da vardı takım uyumsuz.Trabzon zaten o sezon en az sorunsuz takımdı paşalar gibi oynadı başarılar elde ettiler ama nefesleri nedense yetmedi.

Şimdi günümüz şartlarına göre değerlendirirsek takımın başında 3 senedir olan aykut kocaman var her istediği transfer yapılmasına rağmen takım gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor sıkıcı futbol oynuyor ve öne geçip savunmaya çekildiklerinde belli bir savunma planı yok takımın işte bu yüzden eleştiriliyor aykut kocaman modern futbola ters mentaliteye sahip olduğu için
    İçinde bulunulan şartlar önemli dediğin gibi. Aykut Kocaman'ın 3 yıldır takımın başında olması bir artı olamadı maalesef. Her sezon yeniden bir yapı oturtmak zorunda kaldı. İstediği transferler yapılırken elden çıkartmak zorunda kaldığı çok önemli isimler de oldu. Şu anda işler istendiği gibi gitmiyor. Bahane üretmeyi seven birisi değilim ama şartlar buna zorlyor insanı. Takımın en kritik oyuncularının aynı anda uzun süreli sakatlanması FM'de başımıza gelse Bug der raporlarız. Gladbach ve Beşiktaş maçlarındaki kadro önceki durumuna göre gelişme göstermiş bir görüntü çiziyordu. Sakatlıklarldan dolayı yine kazanayım yeter mantalitesine büründü takım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe'de ki kötü durumu sadece bu foruma bakarak bile anlamak mümkün.Mesela Gs kaç hafta üst üste kazanamamasına rağmen maç konularında her zaman 'Gs kazanacaktır' yorumları daha fazla olmuştur.Ama Fenerbahçe'nin son Akhisar konusuna bakıyorum yani bu maç için bile 'acaba?' diyor arkadaşlar.Bu aslında oynanılan oyununun ve genel tablonun vahim olduğunu ortaya koyuyor.Fenerbahçe maçta çıkar 3-4 atar yener o konu ayrı ama seyirci artık her maça tedirgin bakıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Noktasına kadar katılıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aykut Kocaman'ın başarılı olup olmadığı diğer kulüplerle değil, kendinden önceki teknik direktörlerle kıyaslanırsa anlaşılır bence.

İstatistikler en tarafsız verilerdir, paylaşayım, sizler kıyaslayın kendi kriterlerinize göre.

Not: 2000/2001 sezonundan bu yana görev yapmış teknik direktörleri içermektedir.

Puan Ortalamaları

Lig:
    1. Christoph Daum (136 maç) 2.28 / 2 kez Şampiyonluk, 2 kez 2.lik
    2. Werner Lorant (33 maç) 2.21 / 2.lik
    3. Mustafa Denizli (51 maç) 2.15 / Şampiyonluk
    4. Aykut Kocaman (84 maç) 2.13 / Şampiyonluk, 2.lik
    5. Arthur Zico (68 maç) 2.10 / Şampiyonluk, 2.lik
    6. Luis Aragones (34 maç) 1.79 / 4.lük
    7. Oğuz Çetin (10 maç) 1.50 / 6.lık
    8. Tamer Güney (8 maç) 0.87 / 6.lık

Kupa:
    1. Luis Aragones (9 maç) 2.44 / Final
    2. Mustafa Denizli (7 maç) 2.14 / Final
    3. Arthur Zico (14 maç) 2.00 / Yarı Final
    4. Aykut Kocaman (9 maç) 2.00 / Şampiyon
    5. Christoph Daum (27 maç) 1.96 / 3 Kez Final

Avrupa:
    1. Arthur Zico (24 maç) 1.75 / Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
    2. Christoph Daum (24 maç) 1.54 / Avrupa Ligi Son 32
    3. Aykut Kocaman (11 maç) 1.27 / Avrupa Ligi Gruplar
    4. Luis Aragones (10 maç) 1.20 / Şampiyonlar Ligi Gruplar
    5. Werner Lorant (6 maç) 0.83 / Avrupa Ligi 2.Ön Eleme
    6. Mustafa Denizli (8 maç) 0.50 / Şampiyonlar Ligi Gruplar

Atılan Gol Ortalamaları

Lig:
    1. Mustafa Denizli 2.31
    2. Christoph Daum 2.27
    3. Werner Lorant 2.12
    4. Arthur Zico 2.01
    5. Aykut Kocaman 1.98
    6. Luis Aragones 1.76
    7. Oğuz Çetin 1.40
    8. Tamer Güney 0.62

Kupa:
    1. Mustafa Denizli 3.14
    2. Arthur Zico 2.50
    3. Aykut Kocaman 2.44
    4. Christoph Daum 2.33
    5. Luis Aragones 1.77

Avrupa:
    1. Arthur Zico 1.87
    2. Aykut Kocaman 1.54
    3. Christoph Daum 1.50
    4. Luis Aragones 1.50
    5. Werner Lorant 1.33
    6. Mustafa Denizli 0.62

Yenilen Gol Ortalamaları

Lig:
    1. Werner Lorant 0.90
    2. Christoph Daum 0.93
    3. Aykut Kocaman 0.96
    4. Arthur Zico 1.00
    5. Luis Aragones 1.05
    6. Tamer Güney 1.12
    7. Mustafa Denizli 1.13
    8. Oğuz Çetin 1.50

Kupa:
    1. Luis Aragones 0.66
    2. Arthur Zico 0.71
    3. Werner Lorant 1.00
    4. Aykut Kocaman 1.44
    5. Christoph Daum 1.48
    6. Mustafa Denizli 1.85

Avrupa:
    1. Arthur Zico 1.20
    2. Aykut Kocaman 1.27
    3. Luis Aragones 1.40
    4. Christoph Daum 1.54
    5. Mustafa Denizli 1.62
    6. Werner Lorant 2.00

EKLEME:

Derbilerden bahsedilmişti, onları da ekleyeyim (puanlar ligde toplanan puanlardır):

2000/01: 4G 1B 2M (10 puan)

2001/02: 3G 0B 3M (9 puan)

2002/03: 2G 1B 4M (7 puan)

2003/04: 4G 2B 0M (14 puan)

2004/05: 3G 0B 4M (9 puan)

2005/06: 5G 2B 2M (14 puan)

2006/07: 5G 3B 1M (14 puan)

2007/08: 5G 1B 3M (12 puan)

2008/09: 4G 2B 0M (14 puan)

2009/10: 4G 1B 1M (13 puan)

A.KOCAMAN DÖNEMİ:
    2010/11: 2G 3B 1M (9 puan)
    2011/12: 2G 3B 1M (9 puan) (normal sezon)
    2011/12: 4G 1B 1M (13 puan) (süper final)
    2012/13: 1G 1B 0M (4 puan)

20 Maçta: 9G 8B 3M

A.Kocaman döneminde Fenerbahçe derbilerde her 2 sezonda da son 12 sezonun 7'sinden daha az puan toplamış. 2010/11 sezonu ve 2011/12 normal sezonu 2002/03 sezonunun ardından en az puan toplanan 2.sezon yani (2001/02 ve 2004/05 sezonlarıyla birlikte).

Aynı dönemde Fenerbahçe 20 derbi maçta sadece 3 kez yenilmiş ama 11 maçı da kazanamamış. Buna 20 maçın 17'sinde yenilmemiş gözüyle de bakılabilir 20 maçın 11'ini kazanamamış gözüyle de. Bakış açısına bağlı yani.
    Last edited by Walter Sakana : 04.Kasım.2012 at 18:29

o dönemlere bide şike olaylarını ekleyin öyle hesaplayın

yapmayın etmeyin beyler 1 sezon kalmayı hakediyor bu adam

== Hakkında yazılan kitap ==
    Barış Tut tarafından kaleme alınan ve Aykut Kocaman'ı konu alan '''"Kocaman Bir Adam Sıradışı Bir Teknik Direktörün Portresi"''' isimli kitap 2004 yılında yayınlanmıştır. Kitabın arka kapağındaki tanıtım yazısı ''"Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır"'' cümlesiyle başlar.

Adamın kişiliğine demediklerini bırakmadılar , fatih terim 1 ay maç kazanamadı 1 tane gazetede okudunuzmu hoca istifa edicek diye taraftar akıllı olsun çıksın takımını hocasını desteklesin

eleştiri olucaksada adam kişiliğine değil futbol sahasındaki hareketlerini eleştirin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Walter Sakana

Mesela istatisk vs..başka bir şey..Takım top oynamaıyor..Akhisarı bile zor yeniyorsak..es-es ordu gibi takımlar bizi dağıtırlar..

"TOP OYNAMIYORUZ SIKINTI BU İSTASTİK DEĞİL"..
    Last edited by petrol_fb12 : 04.Kasım.2012 at 17:45 Reason: Fazla Fanatizm..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sezer çok istekli. hep bir şeyler yapmaya çalışıyor. formayı hak ediyor. Meireles gelince ortasaha üçlümüz ; Topal-Cristian-Meireles olur. burada şans bulması zor. Sol kanatta Caner ile değişmeli forma şansı verilebilir. gerektiğinde ortasahaya çekilir. her yerde oynar bu adam.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri