Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 398 sonuç

Konu: Türkiye Kupası Grup Aşaması

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zevkli bir maç oldu,izleyenler keyif almıştır.Bu yüzden iki takımı da tebrik ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda maç kazanamayan takım Bursa deplasmanında 2-1 geriden gelip 2-3 maçı kazanıyor fena sayılmıcak bir oyunla bu iyiye işaret. Krasiç çok istekliydi. Salih formayı vermez kolay kolay nazar değmesin. Cristian pes tabiriyle "Süper Yedek" sonradan girdiğinde daha verimli oluyor. Meireles Salih gelirse Belhanda yedekten Cristian zaman zaman Topal çok iyi bir ortasaha olur. Sow futbolu özlemiş görünüyordu istekliydi. Semih artık bırakmalı zamanı çoktan geçmiş. Kuyt çok formsuz bu aralar düzelir umarım. Serdar iyiler arasındaydı. GG77 eski günlerden kesit sundu çoğu zaman. En azından koşuyor takım 60-70'ten sonra oyundan düşme yok. Güzel maçtı seyir zevki yüksek.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Takım iyi oynadı .

Serdar kesimal sağ stoperde çok iyi oynadı gökhanda müthişti.Moussa sowun duruşu, topa vuruşu, topu tutuşu, pas atışı, topu kontrol edişi, hakeme itrazı, takım arkadaşına taç kullanması için topu bırakması bu adamın herşeyi topçu

Taraftar için üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bursa son 15 dakka yoklari oynadi, fizik mi sebebi bilmiyorum ama butun ikili mucadeleleri kaybettiler. diri bir cristian ve sow bursa oyununu darmadagin etti. krasic biraz direncli olabilse, ayakta kalabilse cok onceden maci koparabilirdik ama sacma sapan 2 golle maci zora soktuk. kupayi istiyoruz, bu cok acik. sonuna kadar mucadele ettiler, bu deplasman galibiyeti iyi bir moral oldu. ligde de devam eder umarim. salih agir sahada dogal olarak 2.yari dustu. krasic de oyle. degisiklikler olumlu etkiledi. ayakta kalan takim maci kazandi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçtan önce benim için önemli olan şeyin Salih'in Bursaspor gibi ciddi bir deplasmanda göstereceği performansın önemli olduğunu söylemiştim, oyunda kaldığı süre boyunca tartışmasız diğer orta alan oyuncularımızdan kat kat iyiydi. Kendine olan öz güveninin yanında Top Kapma becerisi de dikkatimi çeken bir diğer yanı oldu 4-5 defa tereyağından kıl çeker gibiydi.

Top taşıyabiliyor, top dağıtabiliyor, kısa ve uzun alanda oyun görüşü geniş, yaşı genç olmasına rağmen fizik kuvveti yerinde, özgüveni yüksek ve oldukça soğukkanlı. Gerçekten böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslı aksini gösteren adamı kaptan yaptığımız için bir o kadar şanssısız.

Serdar Kesimal ve Salih kupada gösterdikleri performanslarla her türlü bu kadroda yer almayı hak ettiler, girerler mi ? Sanmıyorum ama bir umut : ) Ayrıca Kuyt'un berbat futbol oynamasına rağmen oyundan alınma kredisi ne kadar geniş merak ediyorum, Krasiç'in sahada kalmasını yeğlerdim, Kuyt'a göre iyi oynayan Krasiç'in erken bir dakika'da alınması haksızlık oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

6. Default

Reklamlarda sınırları zorluyor artık, gözümüze sokulan koca sanal reklamlara hala alışamamışken artık birde canlısını izletiyorlar, tribünde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne maçtı ama
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takım 3 forvete döndüğü anda maç değişti. Biz bir tanesine katlnamıyoken sahada resmen 4 tane Selçuk Şahin vardı. Artık orta sahada sadece defansif olan o işi de yapamayan adam istemiyoruz. Bu arada Serdar üzerinde durulursa Bekir ve Egemenden daha iyi olur adamın topu oyuna sokma yeteneği var. Bence en önemli yer orası tabi orta sahadan sonra.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir olaydır?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Seyir zevki yuksek bir mac olmus keske izleyebilseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ertuğrul Sağlam genç oyuncuları sokarken,Aykut Kocaman'ın as oyuncuları oyuna sokmasını hakikaten anlamıyorum.Buyur 2-1 öne geçti Bursa.
    Buyur işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Buyur işte.
    Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?
    Öyle bir buyur demişsin ki sandım üzüldün Bursa'nın öne geçmesine. Yoksa haklısın tabi kendi açından.

Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
    Oda güzelmiş.Geçen sene aldınız zaten o olay bitti artık. O zaman şöyle iyi yandan düşünelim.Aykut kocaman hazır ligler başlamamışken oynanan bu maçları kazanmak istedi,ligler başladıktan sonra oynanacak maçlarda gençleri düşünecek.Belki böyle olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu an takımda zaten topu topu 2 tane genç adam var. Biri 11 başladı diğeri yedek bekledi. FB maçı koparsaydı öbür genç te oyuna girerdi. Ama Aykut'un aklında olan şey gruptan çıkmayı hemen garantileyerek fikstür sıkıştığında kalan grup maçlarına yedek oyuncularla çıkmak. Ve takım şu an yedek oyuncuları kazanmak için oynayacak morale sahip değil, üst üste maçlar kazanarak morallenmesi lazım bu genç oyuncuları kazanmaktan daha önemli. 1461 maçında takım kötü oynadı diye herkes yerden yere vurdu. Bu maçta da niye Bursa gibi takıma karşı bu kadar genç adamı oynatıyorsun derlerdi. Artık insanlar o kadar şartlanmışki adamı her türlü eleştiriyorlar. Bence dün Aykut'un yaptığı tek hata Topal ve Selçuk'u beraber oynatmaktı, oyuncu değişikliklerinden sonra takım bir anda değişti zaten.

Christian, Sow girdi maç döndü. Klasik.

Ama maçın önüne geçen bir cips yeme olayı vardı. Herseyin onune geçti süper yaratıcı bir reklamdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Bu nasıl bir olaydır?
    Çekirdek out - Cipso in
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor, İsaac'in golüyle Eskişehirspor'u 1-0 yendi.
    Last edited by Rsa : 18.Ocak.2013 at 02:12

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Akşam Kupada Fenerbahçe-Bursa maçı var, Burada olduğu gibi sosyal medyada ve çevremde çoğu kimsenin umrumda değil gibi takımdan soğuyan bir ben varım diye düşünüyordum : )

Velhasıl akşam ki maçta Recep Niyaz'ı görsek fena olmaz hani. Artık Fenerbahçe'nin iyi oynamasından, kazanıp kaybetmesinden umudu kestim. Bari şu gençler izleyelim de Fenerbahçe'yi sahada içler acısı halde izlerken oluşan mevcut sinir halimizi biraz düşürelim.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Akşam Kupada Fenerbahçe-Bursa maçı var, Burada olduğu gibi sosyal medyada ve çevremde çoğu kimsenin umrumda değil gibi takımdan soğuyan bir ben varım diye düşünüyordum : )

Velhasıl akşam ki maçta Recep Niyaz'ı görsek fena olmaz hani. Artık Fenerbahçe'nin iyi oynamasından, kazanıp kaybetmesinden umudu kestim. Bari şu gençler izleyelim de Fenerbahçe'yi sahada içler acısı halde izlerken oluşan mevcut sinir halimizi biraz düşürelim.
    Açıkcası 3/3 yapmış bir Fenerbahçe var 1 beraberlik bile gruptan çıkmayı garantilemeye yarıcaktır. Önemli bir maç değil o yüzden pek ilgi yoktur

Salih zaten başlar 11 aynı şekilde Recep Niyaz'ı bende görmek isterim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk 11imiz: Volkan, Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, Selcuk, Salih, Stoch, Sow, Semih

Selçuk olmasa iyidi ama napalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En azından Salih varmış oyunda kaldığı süre boyunca maç izlenir.
    Krasiç'i keşke transfer dönemi bitmeden satsaydık, Mevcut teknik heyetin Krasiç'in eski haline getirmesi imkansız bir şey. Daha zıpkın gibi olan adamlar sahada tel tel dökülüyorken zaten fiziksel olarak kötü durumda olan bir oyuncunun iyi olacağını beklemek aşırı iyimserlik olur. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan'ı oynatmasını doğru buluyorum. Çünkü Volkan lige verilen arada hiç maç yapmadı ve döndüğü ilk maçta gördükki hiç iyi gelmemiş ona bu ara. Maç temposuna alıştırmak için oynatıyor onu hoca, yoksa Mert'in oynaması garantiydi bu maçta.

Salih bu maç daha ofansif oynayacak. Çok dikkatle izleyeceğim kendisini yine

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe top çıkarmada sorun yaşabilir. Meireles ve Salih' in performansları çok önemli
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    En azından Salih varmış oyunda kaldığı süre boyunca maç izlenir.
    Krasiç'i keşke transfer dönemi bitmeden satsaydık, Mevcut teknik heyetin Krasiç'in eski haline getirmesi imkansız bir şey. Daha zıpkın gibi olan adamlar sahada tel tel dökülüyorken zaten fiziksel olarak kötü durumda olan bir oyuncunun iyi olacağını beklemek aşırı iyimserlik olur. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
    Kesinlikle katılıyorum, Aykut'un teknik ekibi ve antreman sistemi rezalet. Zaten bu kadronun bu kadar başarısız olmasının başlıca sebebi budur. Ama Krasic'i bu haliyle kimseye satamazsın satsan bile maksimum alacağın para 3 milyon olur, belki sezon sonuna kadar kiralanabilirdi bir takıma.

Volkan'ın ligde bile birkaç maç kesilmesi gerektiğini düşünürken Aykut gruptan çıkmayı garantilediğimiz kupada bile oynatıyor. Bence Volkan maç eksiği yüzünden değil sakatlığından dolayı kötü oynuyor ve bu durum maç oynayarak düzelmez, aksine kötüleşir. Volkan'ın biran önce ameliyat olması lazım çünkü takıma zarar veriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan sakatlığından dolayı oynayamayacak durumda olsaydı oynatılmazdı. Bence Volkan'daki bu düşüşün asıl nedeni konsantrasyon eksikliği. Sonuçta bu gözlemi en iyi yapabilecek kişi Aykut Kocaman'dır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İlk 11imiz: Volkan, Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, Selcuk, Salih, Stoch, Sow, Semih

Selçuk asma kilit görevinde bu akşam umaırım iyi top keser.Elazığspor maçının ilk yarısı gibi olmasında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meireles'in ceza ne ara bitti yahu Neyse abi Selçuk yerine Recep oynasın bu maçta ne olacak sanki daha kötü oynayamacağına eminim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe'nin kondisyonuna yapılan eleştiriler acımasızca geliyor bana. Yetersiz olsa teknik ekip Sow bu hale nasıl geldi? Sezon başında dökülüyordu. Tabi sizin için bu muhtemelen oyuncunun kendi çabası ile ortaya çıkmış bir durumdur. Bunun dışındaki oyuncularımızın da öyle söylendiği gibi sahada döküldüğü yok. Belirli isimler sadece.

Bunun dışında Salih çok iyi başladı maça.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri