Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
...
8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.
O zaman Terör Örgütü yandaşları Bayrağını yakarken ülkende bayrak acıp bölücü örgüt slogan atarken tepki koysaydın "İMZANLA YAZDIKLARIN COK ÇELİŞMİŞ"
Ayrıca alana acık bölge herkes Metro'ile gider...
Millet Sağduyulu...
Onlar cıkıp orda bayrak yaktıklarını tepki koysa MEDYA gösterimi ?
Haber Şu Olur : "DİRENİŞ DİYE BAYRAK YAKTILAR"
Ayrıca bayrağımızı yakanları Allah Helak Etsin !!!!
Benim anlatmak istediğimi tam olarak anlamadığını hissediyorum.
Ben bu olaylar fasa fiso, Her şey çatışma çıkaran grupların işidir demiyorum. Böyle gruplar içeri sızmış ve tamamen zarar vermeye yönelik faaliyetler içindeler. Bunların amacı devlete ve halka zarar vermek ; demokratik haklarını savunmak, temel hak ve hürriyetlerini duyurabilmek için o alanda değiller. Eğer aramızda alanlara gidenler varsa bunlara fırsat vermeyin, anlatmak istediğim bu.
@petrol_fb12
İmza dedin de aklıma getirdin, değiştireyim sıkıldım ondan : )
Last edited by ReaList : 04.Haziran.2013 at 23:43
...
verdigin fotoda bir tuhaflik var ibrahim, pek gercekci gorunmuyor. alevler ve cevrede donen hava hic oyle hissettirmiyor. o isigin alev oldugunu sanmiyorum, oynama yapilmis gibi.
oyle birsey yapildiysa bile kimse seyirci kalmaz zaten, haddini bildirirler.
Bilgi hiçbir zaman kesin değildir tabi, Şuan o yönlü bilgiler ve görüntüler var diye söyledim. Keza Atatürk ve Bölücü terör örgütü liderini aynı kare içine sığdıranlar da aynı niyet peşinde. Milletin dükkanlarına kasıtlı olarak saldıranlar da. Bunlar haklı bir davayı haksız yöne çeken taraflar, benim dem vurduğum nokta da bu; Kimsenin, özellikle bu grupların, haklı bir davayı haksız bir mecraya çekmesine izin vermeyin.
...
Cevap verme daha doğrusu bilgilendirme ihtiyacı duydum.Buradaki kastedilen zorlama olayı inanıp inanmama konusunda bir şey.Kimse zorla müslüman olmaz.Ama sonrasında eğer olduysan belirli hükümleri var uygulamak farz.Ha yapmayınca müslümanlıktan mı çıkıyorsun hayır tabi ama günah meselesi var ama alkol yasağında içersem içerim günahı bana değil mi dendiği için girme gereği bile duymuyorum.
https://www.youtube.com/watch?v33ipQlgwPA
YOLUMUZ DEVRİM YOLUN,GELİN KARDAŞLAR GELİN !!
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
@balde_mir_07
Egonu belli etmişsin Teşşekürler
![]()
Barış ve Demokrasi Partisinin bayraklarının olmasının bir ziyanı yok. Sonuçta demokratik bir ülke. Her ne kadar izlemiş oldukları siyaset ters bir işlevde olsa da en azından bunu dile getirmek için Meclis çatısı içindeler, Keşke çok önceleri bu durum ötekileştirilmeseydi de bu insanlar doğru veya yanlış olan haklarını aramak için dağlara çıkmasaydı. Dağda silahlı bir örgüt halinde olmak yerine, Mecliste olmalarını yeğlerim. Siyasal hakların, siyasal ortamda konuşulması tabiidir. Her ne kadar savunmuş oldukları çoğu şeye katılmasam da doğru olan budur, Tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi. Ama Terör örgütünün veya Elebaşlarının bu olaylara alet edilip, sempatilize edilmesinin savunması yoktur, olmamalı.
...
Gazi Mahalesinde Yürüyüş yapan bir gruba polis mühadele etti..
Football is simple,but Football Manager is not
Antakya karışmış. Adana'da ise bir saattir polis arabaları gezip duruyor. İstanbul, Ankara derken en büyük kazık Antakya'dan yenilecek.
Antakyada ki çocuğu polis öldürmemiş
Sert bir darbe almış kafasına
Muhtemelen yanında ki arkadaşlarının elindeki sopalar vb. şeyler çarptı
Evet bence de. Polis kalabalıktan bir çocuğu yakalayıp sopalarla dövecek de öldürecek de ohooo bunlar hayal dünyası. Zaten görgü tanıkları var silahla vuruldu öyle öldü diyorlardı, otopsi mermi izi yok diyor. Belli, olayı polise yıkmak istediler !
---------------Bu arada----------------------
YALAN HABER YAPIYORUZ..BIKTIK !!
04.06.2013
HABER-SENTRT çalışanlarının üyesi olduğu Haber-Sen'in açıklaması ilginç bir gerçeği ortaya koydu.
"TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!" diyen Haber-Sen gösteriler sırasında TRT'de olanları şöyle anlattı: "TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.
Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.
TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve."
İşte o açıklamanın tamamı:
TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!
TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.
Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.
TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve.
Medyaya ve özel olarak TRT’ye duyulan tepkinin nedenini hepimiz biliyoruz.
İzlediği olayları Emniyet Müdürünün, Valinin, Bakanın, Başbakanın ağzıyla veren bir yayın kurumu ancak Hükümetin basın bürosu olabilir.
TRT haberlerinde bir yandan sadece resmi görevlilerin açıklamaları verilirken bir yandan da protesto eylemlerine ilişkin dezenformasyon yapılmaktadır.
Reddediyoruz!
Biz, AKP Hükümetinin ve her dönemdeki hiçbir hükümetin borazanı, propaganda görevlisi, aklayıcısı değiliz. Bizler, haberci ve yayıncıyız.
Tüm TRT çalışanlarını, yaptıkları işin etik, mesleki ilkelerine uymaya, halkın ve vicdanlarının sesini dinlemeye çağırıyoruz.
Çalışanlarını insan içine çıkamayacak bir utançla baş başa bırakan TRT yöneticileri elbet bunun muhasebesini yapacaktır.
Yapmadıkları takdirde o hesabı kendi yurttaşları, izleyicileri, dinleyicileri kesecektir.
Unutmayın; TRT’nin kasasına giren her 100 liranın yaklaşık 90 lirası halkın cebinden çıkıyor. TRT’nin harcadığı her 100 liranın 90 lirası halkın parası. TRT yöneticilerinin ve çalışanlarının maaşını hükümet değil halk veriyor. Yani çalışanlarının, yöneticilerinin aldığı maaşın her 100 lirasının 90 lirası da halkın cebinden çıkıyor.
Bu nedenle TRT yöneticileri ve çalışanları halka karşı sorumludur.
TRT, halkın haber ve bilgi alma hakkına saygı göstermelidir.
TRT yönetimi 2954 sayılı TRT yasasının yayın esaslarını belirleyen 5. maddesinin “k” ve “m” fıkralarını okusun yeter. Yasa diyor ki; “TRT, Haberlerin toplanması, seçilmesi ve yayınlanmasında tarafsızlık, doğruluk ve çabukluk ilkeleri ile çağdaş habercilik teknik ve metotlarına bağlı olmak, kamuoyunun sağlıklı ve serbestçe oluşabilmesi için kamuoyunu ilgilendirecek konularda yeterli yayın yapmak; tek yönlü, taraf tutan yayın yapmamak ve bir siyasi partinin, grubun, çıkar çevresinin, inanç veya düşüncenin menfaatlerine alet olmamak zorundadır.”
TRT yönetimini anayasaya ve kendi yasasına uygun davranmaya çağırıyoruz.
TRT Yöneticileri,
Görevinize, görevinizin evrensel ilkelerine ve etik kurallarına uyun!
Yüz binlerce göstericiyi üç beş çapulcu diye aşağılamaya çalışan Başbakan ile aynı gemidesiniz. İnat, kibir ve ısrarla fırtınaya kırıyorsunuz dümeni.
Sığınacağınız son liman, halkın bizatihi kendisidir. 04.06.2013
MERKEZ YÖNETİM KURULU
http://geziparki.web.tv/
müdahale var canlı
Last edited by Corpus : 05.Haziran.2013 at 01:02
Ben karşıt düşünceleri sindirmeye çalışan faşist bir insan değilim. Hiç kimse "ben kötüyüm, kötüleri savunalım" diyerek davranmaz. Onların da kendince haklı sebepleri var. Aynı görüşte değilim onlarla. Ama görüşlerini savunabilirler, beni rahatsız etmez. Hadi diyelim rahatsız eder, ama sindirmeye çalışmam, baskı yapmam.
evet,sebepsiz yere polisin müdahalesi geldi yine;allah yardımcıları olsun
Aslında şu kullandıkları şeyi ele geçirip inceleteceksin. Eğer kullanımı yasak bir şeyse İnsan haklarına gideceksin.
bugün pek internete giremedimde, hükümet kanadından bir gelişme varmı