Sayfa 68 / 163 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Olay Din mevzusuna girmesin arkadaşlar "Her koyun kendi bacağından asılır"

Geçenlerde alanlarda Atatürk ve Bölücü örgüt elebaşının fotolarının aynı anda havalandığına tanık olmuştuk, Bugün bir kaç yerde alanlarda Türk bayrağının yakıldığı bilgileri dolaşıyor bunları resmedenler de var. Alanlarda demokratik tepkilerini sonuna kadar verenler bunu bir şekil icra etti -her ne kadar polis müdahalesi olsa da- Ancak beklediğim gibi olayları fırsat bilen terör örgütü mensubu gruplar hızlı bir biçimde alanlarda kendini gösteriyor. Özellikle kamu mallarına ve halkın malına kasıtlı olarak bir saldırı içindeler. Otla samanı ayırmak ve bunlara izin vermemek gerek. Yanınızda Türk bayrağı yakılırken sessiz kalacaksanız, yerim ben sizin eyleminizi !
    Öyle bir olayla karşılaşmadım tek karşılaştğım birbirien yardım eden insanlar; ama ortamda çok fazla TKP, BDP gibi çok uç parti mensupları mevcut ve hepimiz direnmek için oradayız birbirmize saldırmak için değil.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Halk hareketi denilen şeyin içinde

Ak Parti seçmeni 21.466.356 (2011)
    MHP 5.575.993
    Saadet 535.599
    HAS 327.404
    BBP 315.997

destek vermeyen BDP'yi de eklersek %70'leri buluyor, bunlar yok.

Bunlar hareket içinde olmadığına göre halk bunlar değil. Bu durumda halk TKP, İP, DHKP-C falan oluyor herhalde. Her seçimden önce halkın nabzını twitter, facebook dan tutmaya kalksak çok farklı sonuçlar alırdık lakin ülke gerçeklerinin farklı olduğunu her seçimde anlıyoruz.

Ellerine sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Öyle bir olayla karşılaşmadım tek karşılaştğım birbirien yardım eden insanlar; ama ortamda çok fazla TKP, BDP gibi çok uç parti mensupları mevcut ve hepimiz direnmek için oradayız birbirmize saldırmak için değil.

Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Valla sen o niyetle ordasın, Ali de Veli de... Ama fırsatçı her zaman fırsatçıdır. Zarar vermek için fırsat kollar ve her zaman bunu değerlendirir. Bugün onlarca kamu aracı zarar görmüş durumda. Adım gibi eminim senin gibi alanlarda demokratik tepkilerini veren insanlardan ziyade bu grupların kasıtlı ve planlı işidir. Ama işte kurunun yanında yaşı göremiyoruz bazen. Şu görüntüde elini kolunu bağlayarak izleyenler var ya ne diyeyim ki ?
    8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olay Din mevzusuna girmesin arkadaşlar "Her koyun kendi bacağından asılır"

Geçenlerde alanlarda Atatürk ve Bölücü örgüt elebaşının fotolarının aynı anda havalandığına tanık olmuştuk, Bugün bir kaç yerde alanlarda Türk bayrağının yakıldığı bilgileri dolaşıyor bunları resmedenler de var. Alanlarda demokratik tepkilerini sonuna kadar verenler bunu bir şekil icra etti -her ne kadar polis müdahalesi olsa da- Ancak beklediğim gibi olayları fırsat bilen terör örgütü mensubu gruplar hızlı bir biçimde alanlarda kendini gösteriyor. Özellikle kamu mallarına ve halkın malına kasıtlı olarak bir saldırı içindeler. Otla samanı ayırmak ve bunlara izin vermemek gerek. Yanınızda Türk bayrağı yakılırken sessiz kalacaksanız, yerim ben sizin eyleminizi !
    O zaman Terör Örgütü yandaşları Bayrağını yakarken ülkende bayrak acıp bölücü örgüt slogan atarken tepki koysaydın "İMZANLA YAZDIKLARIN COK ÇELİŞMİŞ"

Ayrıca alana acık bölge herkes Metro'ile gider...

Millet Sağduyulu...

Onlar cıkıp orda bayrak yaktıklarını tepki koysa MEDYA gösterimi ?

Haber Şu Olur : "DİRENİŞ DİYE BAYRAK YAKTILAR"

Ayrıca bayrağımızı yakanları Allah Helak Etsin !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    8 günde o kadar mesaj gördüm ki çoğu yalan bunun bir PKK şovu olmadığını nereden bilebileceğiniz. Buranın taksim olduğuna dair bir kanıt. Hiçbiri yok. Daha önce camiiye bira şişesi atıldı denildi kola şişesi çıktı. Ayakkabı ile basıldı denildi, biber gazıdan kaçanların son anda girdiği yer olduğunu imam açıkladı. Buna benzeyen bir olay.
    Benim anlatmak istediğimi tam olarak anlamadığını hissediyorum.

Ben bu olaylar fasa fiso, Her şey çatışma çıkaran grupların işidir demiyorum. Böyle gruplar içeri sızmış ve tamamen zarar vermeye yönelik faaliyetler içindeler. Bunların amacı devlete ve halka zarar vermek ; demokratik haklarını savunmak, temel hak ve hürriyetlerini duyurabilmek için o alanda değiller. Eğer aramızda alanlara gidenler varsa bunlara fırsat vermeyin, anlatmak istediğim bu.

@petrol_fb12

İmza dedin de aklıma getirdin, değiştireyim sıkıldım ondan : )
    Last edited by ReaList : 04.Haziran.2013 at 23:43
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

verdigin fotoda bir tuhaflik var ibrahim, pek gercekci gorunmuyor. alevler ve cevrede donen hava hic oyle hissettirmiyor. o isigin alev oldugunu sanmiyorum, oynama yapilmis gibi.

oyle birsey yapildiysa bile kimse seyirci kalmaz zaten, haddini bildirirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    verdigin fotoda bir tuhaflik var ibrahim, pek gercekci gorunmuyor. alevler ve cevrede donen hava hic oyle hissettirmiyor. o isigin alev oldugunu sanmiyorum, oynama yapilmis gibi.
    Bilgi hiçbir zaman kesin değildir tabi, Şuan o yönlü bilgiler ve görüntüler var diye söyledim. Keza Atatürk ve Bölücü terör örgütü liderini aynı kare içine sığdıranlar da aynı niyet peşinde. Milletin dükkanlarına kasıtlı olarak saldıranlar da. Bunlar haklı bir davayı haksız yöne çeken taraflar, benim dem vurduğum nokta da bu; Kimsenin, özellikle bu grupların, haklı bir davayı haksız bir mecraya çekmesine izin vermeyin.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Müslüman olup dinin kurallarına uymamak diye bir şey söz konusu değil demiş LifeYourself arkadaşım. Bunu dini eksik bilmesine bağlıyorum. İslamiyet'te zorlama yoktur eğer kişi kelime-i şahadet getirdiyse , Allah'a ve onun peygamberine inanıyorsa müslümandır. Kimse içki içtiği için müslümanlıktan çıkmaz ya da zina yaptığı için. Afedersiniz Allah bize bu özgürlüğü vermiş Tayyip kimde kısıtlamaya çalışıyor. Ah şunu bir anlasanız gerisi o kadar kolay gelecek ki.
    Cevap verme daha doğrusu bilgilendirme ihtiyacı duydum.Buradaki kastedilen zorlama olayı inanıp inanmama konusunda bir şey.Kimse zorla müslüman olmaz.Ama sonrasında eğer olduysan belirli hükümleri var uygulamak farz.Ha yapmayınca müslümanlıktan mı çıkıyorsun hayır tabi ama günah meselesi var ama alkol yasağında içersem içerim günahı bana değil mi dendiği için girme gereği bile duymuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

https://www.youtube.com/watch?v33ipQlgwPA

YOLUMUZ DEVRİM YOLUN,GELİN KARDAŞLAR GELİN !!
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilgi hiçbir zaman kesin değildir tabi, Şuan o yönlü bilgiler ve görüntüler var diye söyledim. Keza Atatürk ve Bölücü terör örgütü liderini aynı kare içine sığdıranlar da aynı niyet peşinde. Milletin dükkanlarına kasıtlı olarak saldıranlar da. Bunlar haklı bir davayı haksız yöne çeken taraflar, benim dem vurduğum nokta da bu; Kimsenin, özellikle bu grupların, haklı bir davayı haksız bir mecraya çekmesine izin vermeyin.
    Ben dünden önceki gün bizzat gördüm taksim meydanında dev apo bayrağı ve bdp bayraklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@balde_mir_07

Egonu belli etmişsin Teşşekürler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben dünden önceki gün bizzat gördüm taksim meydanında dev apo bayrağı ve bdp bayraklarını.
    Barış ve Demokrasi Partisinin bayraklarının olmasının bir ziyanı yok. Sonuçta demokratik bir ülke. Her ne kadar izlemiş oldukları siyaset ters bir işlevde olsa da en azından bunu dile getirmek için Meclis çatısı içindeler, Keşke çok önceleri bu durum ötekileştirilmeseydi de bu insanlar doğru veya yanlış olan haklarını aramak için dağlara çıkmasaydı. Dağda silahlı bir örgüt halinde olmak yerine, Mecliste olmalarını yeğlerim. Siyasal hakların, siyasal ortamda konuşulması tabiidir. Her ne kadar savunmuş oldukları çoğu şeye katılmasam da doğru olan budur, Tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi. Ama Terör örgütünün veya Elebaşlarının bu olaylara alet edilip, sempatilize edilmesinin savunması yoktur, olmamalı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış ve Demokrasi Partisinin bayraklarının olmasının bir ziyanı yok. Sonuçta demokratik bir ülke. Her ne kadar izlemiş oldukları siyaset ters bir işlevde olsa da en azından bunu dile getirmek için Meclis çatısı içindeler, Keşke çok önceleri bu durum ötekileştirilmeseydi de bu insanlar doğru veya yanlış olan haklarını aramak için dağlara çıkmasaydı. Dağda silahlı bir örgüt halinde olmak yerine, Mecliste olmalarını yeğlerim. Siyasal hakların, siyasal ortamda konuşulması tabiidir. Her ne kadar savunmuş oldukları çoğu şeye katılmasam da doğru olan budur, Tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi. Ama Terör örgütünün veya Elebaşlarının bu olaylara alet edilip, sempatilize edilmesinin savunması yoktur, olmamalı.
    Ben de seninle aynı görüşteyim bu konuda. Hatta benim için haklı olduğuna inandıkları apo'yu savunmaları bile sorun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gazi Mahalesinde Yürüyüş yapan bir gruba polis mühadele etti..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Antakya karışmış. Adana'da ise bir saattir polis arabaları gezip duruyor. İstanbul, Ankara derken en büyük kazık Antakya'dan yenilecek.

Antakyada ki çocuğu polis öldürmemiş

Sert bir darbe almış kafasına

Muhtemelen yanında ki arkadaşlarının elindeki sopalar vb. şeyler çarptı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Evet bence de. Polis kalabalıktan bir çocuğu yakalayıp sopalarla dövecek de öldürecek de ohooo bunlar hayal dünyası. Zaten görgü tanıkları var silahla vuruldu öyle öldü diyorlardı, otopsi mermi izi yok diyor. Belli, olayı polise yıkmak istediler !

---------------Bu arada----------------------

YALAN HABER YAPIYORUZ..BIKTIK !!

04.06.2013

TRT çalışanlarının üyesi olduğu Haber-Sen'in açıklaması ilginç bir gerçeği ortaya koydu.

"TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!" diyen Haber-Sen gösteriler sırasında TRT'de olanları şöyle anlattı: "TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.

Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.

TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve."

İşte o açıklamanın tamamı:

TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!

TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.

Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.

TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve.

Medyaya ve özel olarak TRT’ye duyulan tepkinin nedenini hepimiz biliyoruz.

İzlediği olayları Emniyet Müdürünün, Valinin, Bakanın, Başbakanın ağzıyla veren bir yayın kurumu ancak Hükümetin basın bürosu olabilir.

TRT haberlerinde bir yandan sadece resmi görevlilerin açıklamaları verilirken bir yandan da protesto eylemlerine ilişkin dezenformasyon yapılmaktadır.

Reddediyoruz!

Biz, AKP Hükümetinin ve her dönemdeki hiçbir hükümetin borazanı, propaganda görevlisi, aklayıcısı değiliz. Bizler, haberci ve yayıncıyız.

Tüm TRT çalışanlarını, yaptıkları işin etik, mesleki ilkelerine uymaya, halkın ve vicdanlarının sesini dinlemeye çağırıyoruz.

Çalışanlarını insan içine çıkamayacak bir utançla baş başa bırakan TRT yöneticileri elbet bunun muhasebesini yapacaktır.

Yapmadıkları takdirde o hesabı kendi yurttaşları, izleyicileri, dinleyicileri kesecektir.

Unutmayın; TRT’nin kasasına giren her 100 liranın yaklaşık 90 lirası halkın cebinden çıkıyor. TRT’nin harcadığı her 100 liranın 90 lirası halkın parası. TRT yöneticilerinin ve çalışanlarının maaşını hükümet değil halk veriyor. Yani çalışanlarının, yöneticilerinin aldığı maaşın her 100 lirasının 90 lirası da halkın cebinden çıkıyor.

Bu nedenle TRT yöneticileri ve çalışanları halka karşı sorumludur.

TRT, halkın haber ve bilgi alma hakkına saygı göstermelidir.

TRT yönetimi 2954 sayılı TRT yasasının yayın esaslarını belirleyen 5. maddesinin “k” ve “m” fıkralarını okusun yeter. Yasa diyor ki; “TRT, Haberlerin toplanması, seçilmesi ve yayınlanmasında tarafsızlık, doğruluk ve çabukluk ilkeleri ile çağdaş habercilik teknik ve metotlarına bağlı olmak, kamuoyunun sağlıklı ve serbestçe oluşabilmesi için kamuoyunu ilgilendirecek konularda yeterli yayın yapmak; tek yönlü, taraf tutan yayın yapmamak ve bir siyasi partinin, grubun, çıkar çevresinin, inanç veya düşüncenin menfaatlerine alet olmamak zorundadır.”

TRT yönetimini anayasaya ve kendi yasasına uygun davranmaya çağırıyoruz.

TRT Yöneticileri,

Görevinize, görevinizin evrensel ilkelerine ve etik kurallarına uyun!

Yüz binlerce göstericiyi üç beş çapulcu diye aşağılamaya çalışan Başbakan ile aynı gemidesiniz. İnat, kibir ve ısrarla fırtınaya kırıyorsunuz dümeni.

Sığınacağınız son liman, halkın bizatihi kendisidir. 04.06.2013
    HABER-SEN

MERKEZ YÖNETİM KURULU

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://geziparki.web.tv/

müdahale var canlı
    Last edited by Corpus : 05.Haziran.2013 at 01:02

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ? Apo'yu savunmaları sorun değil demek,30 yıldır verilen mücadeleyi hiçe saymak demek.

Bir şerefsiz(Apo) böylesine normalleştirilebilir,eskiden bebek katiliydi,sonra elebaşı oldu,sonra da İmralı.Nerdeeen,nereye.
    Ben karşıt düşünceleri sindirmeye çalışan faşist bir insan değilim. Hiç kimse "ben kötüyüm, kötüleri savunalım" diyerek davranmaz. Onların da kendince haklı sebepleri var. Aynı görüşte değilim onlarla. Ama görüşlerini savunabilirler, beni rahatsız etmez. Hadi diyelim rahatsız eder, ama sindirmeye çalışmam, baskı yapmam.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Polisin yapmadığından %100 eminim. Suriyeli muhaliflerin katlettiğini düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    http://geziparki.web.tv/

pazarlık var canlı
    Bu yayını izleyin ve hiçbir şey yapmayan, taşla sopayla saldırmayan gençlere nasıl davranıldığını izleyin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Bu yayını izleyin ve hiçbir şey yapmayan, taşla sopayla saldırmayan gençlere nasıl davranıldığını izleyin.
    Sanırım çekimi yapan çocuk fenalaştı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

evet,sebepsiz yere polisin müdahalesi geldi yine;allah yardımcıları olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sanırım çekimi yapan çocuk fenalaştı
    Attıkları kesinlikle biber gazı değil. Biber gazı gözü boğazı yakar. Ama bunların attığı cilde de etki ediyor. Geçen gün cildimdeki her gözeneğin yandığını hissettim.

İnsanlık suçu işleniyor oralarda ve burada hala bunu savunan arkadaşlar var. Çok acı. Ciddiyim çok acı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında şu kullandıkları şeyi ele geçirip inceleteceksin. Eğer kullanımı yasak bir şeyse İnsan haklarına gideceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugün pek internete giremedimde, hükümet kanadından bir gelişme varmı

Nesil
    2006
    Yer