1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bilgi hiçbir zaman kesin değildir tabi, Şuan o yönlü bilgiler ve görüntüler var diye söyledim. Keza Atatürk ve Bölücü terör örgütü liderini aynı kare içine sığdıranlar da aynı niyet peşinde. Milletin dükkanlarına kasıtlı olarak saldıranlar da. Bunlar haklı bir davayı haksız yöne çeken taraflar, benim dem vurduğum nokta da bu; Kimsenin, özellikle bu grupların, haklı bir davayı haksız bir mecraya çekmesine izin vermeyin.
    Ben dünden önceki gün bizzat gördüm taksim meydanında dev apo bayrağı ve bdp bayraklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben dünden önceki gün bizzat gördüm taksim meydanında dev apo bayrağı ve bdp bayraklarını.
    Barış ve Demokrasi Partisinin bayraklarının olmasının bir ziyanı yok. Sonuçta demokratik bir ülke. Her ne kadar izlemiş oldukları siyaset ters bir işlevde olsa da en azından bunu dile getirmek için Meclis çatısı içindeler, Keşke çok önceleri bu durum ötekileştirilmeseydi de bu insanlar doğru veya yanlış olan haklarını aramak için dağlara çıkmasaydı. Dağda silahlı bir örgüt halinde olmak yerine, Mecliste olmalarını yeğlerim. Siyasal hakların, siyasal ortamda konuşulması tabiidir. Her ne kadar savunmuş oldukları çoğu şeye katılmasam da doğru olan budur, Tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi. Ama Terör örgütünün veya Elebaşlarının bu olaylara alet edilip, sempatilize edilmesinin savunması yoktur, olmamalı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Barış ve Demokrasi Partisinin bayraklarının olmasının bir ziyanı yok. Sonuçta demokratik bir ülke. Her ne kadar izlemiş oldukları siyaset ters bir işlevde olsa da en azından bunu dile getirmek için Meclis çatısı içindeler, Keşke çok önceleri bu durum ötekileştirilmeseydi de bu insanlar doğru veya yanlış olan haklarını aramak için dağlara çıkmasaydı. Dağda silahlı bir örgüt halinde olmak yerine, Mecliste olmalarını yeğlerim. Siyasal hakların, siyasal ortamda konuşulması tabiidir. Her ne kadar savunmuş oldukları çoğu şeye katılmasam da doğru olan budur, Tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi. Ama Terör örgütünün veya Elebaşlarının bu olaylara alet edilip, sempatilize edilmesinin savunması yoktur, olmamalı.
    Ben de seninle aynı görüşteyim bu konuda. Hatta benim için haklı olduğuna inandıkları apo'yu savunmaları bile sorun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ? Apo'yu savunmaları sorun değil demek,30 yıldır verilen mücadeleyi hiçe saymak demek.

Bir şerefsiz(Apo) böylesine normalleştirilebilir,eskiden bebek katiliydi,sonra elebaşı oldu,sonra da İmralı.Nerdeeen,nereye.
    Ben karşıt düşünceleri sindirmeye çalışan faşist bir insan değilim. Hiç kimse "ben kötüyüm, kötüleri savunalım" diyerek davranmaz. Onların da kendince haklı sebepleri var. Aynı görüşte değilim onlarla. Ama görüşlerini savunabilirler, beni rahatsız etmez. Hadi diyelim rahatsız eder, ama sindirmeye çalışmam, baskı yapmam.

Mesaj Yetkileri