Kimin için geldi play-off, sokaktaki çocuk bile biliyor.
Tapeleri okumadan önceydi o, sahadaki oyuncuya sözüm yok, yöneticilerin teşebbüsü kabak gibi ortada, bakmak yeterli sadece. Zaten geç de olsa layığını buluyor herkes.
Adam kişiler ile kurumları ayırdı, tüzel kişiler gerçek kişiler olmadan karar alabiliyor sanki, mantıksızlığın dibine vurmuş, 58. madde değiştirildi kümede kaldınız, güya değişmesin dediniz ama bir öyle bir böyle çok şey söylediğiniz için doğru olduğuna inanmak güç. Erteleme de kimin için çıkmış yine herkes biliyor, bizim kullanmamız demek TFF'yi kendi silahıyla vurmak demek.
Fenerasyon lafına niye bu kadar alınıyorsunuz, eleştri TFF'ye yapılıyor. Sizin yokluğunu çektiğiniz kişi TFF'den gelen, şikeye teşebbüsten hem TFF hem de mahkemeden ceza almış, Uefa'dan da alması yakın olan Şekip Mosturoğlu olabilir, o olsaydı Caner ceza almazdı, ne diyordu Şekip bey, Tahkim 5'e 2 bizde.
Sevineceğiz şeyleri yargılamadım, fikrimi belirttim. Saha içinde sevinecek bir şey kalmadı, böyle küçük hesaplara seviniliyor. Endişe ve tedirginlik arttı, yukarıda verilen konunun linki de buna çok güzel bir örnektir. Sanki geçen sene 7 yabancıyla maçlara çıkmışız gibi bayram yapıyorlar.Bu karar bizim Avrupa'da başarılı olmamızı engeller, fark açılacaktı zaten 2 sene yoksunuz, gelir azalacak, aksine bizim ki artacaktı, Aziz Yıldırım da farkında olayın, hamlesini yaptı. Süper ligde bir şey değişmeyecek, size de aynı yabancı, bize de..
İnşallah Emre Çolak mental olarak kendini düzeltmiş bir şekilde sezona girer ve öyle devam eder, zaten mental olarak gelişirse o yetenekle kolay kolay sırtı yere gelmez. İnşallah Galatasaraylılar olarak adını sıkça duyduğumuz Berk Yıldız, Berk İsmail Ünsal ve Mertan Caner Öztürk yeni Ardalarımız olurlar bu seneyle birlikte. Hani olmaz ya bunlar temmeni, hayal. Başımızda Fatih Terim ve Ünal Aysal olduğundan takıma güvenim tam. Bir de bu temennilerim gerçekleşirse o zaman görücem ben yabancı sınırı neymiş nasıl oluyormuş, bir günde nasıl ayar çekiliyormuş. Hani olursa diyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
burda tartismakla kurali degisterecek degilsiniz, bosa kurek cekiyorsunuz.
samimiyet konusuna gelince, YD TFFnin basina gectigi gunden beri bu kurali getirmeyi planliyordu zaten, 2 sene once galatasarayin su durumda olacagi ongorulmedigi icin yabanci kurali konusunda hic fikir belirtmemisti. mevcut sartlardaki bjk ve fenerin yerinde sizler olsaydiniz sizin de bu kuralin karsisinda olacaginiz supheli. karsi tarafin samimiyeti kadar kendi samimiyetinizi de sorgulamanizi tavsiye ederim. herkes bulundugu sartlara gore konum aliyor maalesef, isin ozu bu. dun oyleyken bugun boyle, turkiyede her daim isler bu sekilde yuruyor.
sahsi kanaatim yabanci sinirindan cok getirilecek yabanci oyuncunun kalitesi hakkinda kriterler konulmali. bununla birlikte mac kadrosunda klupte yetismis oyuncu sayisi ile alakali kurallar getirilmeli.
Gereksiz bir uygulama olduğunu dile getirdim zaten , ama sadece Galatasaray için değiştirilecek değil Galatasaray'ın yerinde kim olsa itiraz eden fikrim aynı olurdu bende kaldırılmasından yanayım ama sadece "Galatasaray" görüşünden çıkmanızı öneriyorum . Biz avrupaya gidiyoruz yabancı sınırını kaldırın demek çok saçma.
ikide bir playoff örneği veriliyor gerçekten komik. Arkadaşlar playoff yayıncı kuruluş için geldi, öyle bir söylüyorsunuz ki Galatasaray liderken sezon ortasında getirilmiş bir karar gibi.
Yahu tamam bu seneyi böyle geçirelim hadi,gelecek sene nasıl bir kulp bulacaklar acaba yabancı sınırına.Onu ben merak ediyorum.Geçen sene bütün kulüpler onay vermiş miş miş !! Geçen sene dedikleri de Galatasaray'ın ŞL'de doğrudan gruplara katıldığı seneden bahsediyorlar.Biz akıl hastasıyız ya yabancı oyunculara ihtiyaç duyarken kendi topuğumuza sıkalım.Trabzon mesela onay verdiyse şimdi yönetimi değişti,o yönetimin fikrini belirtme hakkı yokmu ? Ona keza Antalya,Bursa,Eskişehir gibi takımlarda yönetim değiştirdi.Hiç mi bir fikir alınmaz ?
Samimiyet konusunda TFF hiç samimi değil,yalanlar dolanlar havada uçuşuyor aylardır,yıllardır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yeni vergi tasarisida kabul gordu
En azindan yabancilar gitmek icin zorluk cikarmiyacaktir.
Ülkede bir karar alındığı zaman kişi/kurum/oluşum ve toplulukların "Üzerimize oyunlar oynanıyor" paranoyasına yatmasına bayılıyorum, sanırsın dünya onların etrafında dönüyor : )
1 senedir alınmış bir karar var ve fatura ödemesini son güne bırakma alışkanlığımız gibi bunun tartışmasını da son güne bırakıp suni gündem yaratıyoruz.
...
Oyunlar, oyunlar...
Haluk Ulusoy çok yaşa falan mı yazmışım ben ? Yıldırım Demirören gibi bir adamı savunmaya çalışmayın,şike yüzünden ömür boyu men alan bir oyuncu var,onu içirip içirip konuşturuyorlar,onun videosunu izlerseniz nasıl bir adam olduğunu anlarsınız Yıldırım Demirören'in.
http://www.youtube.com/watch?v=ejmDdJ7kWWc
http://www.iha.com.tr/spor/demiroren...kalksin/154332
ne kadar da tutarlı biriymiş
Demirören'in böyle bir karar alacağını ve hiç kimseyi dikkate almayacağını tahmin etmezdim. 1-2 takım değil, 17 takımdan bahsediliyor çünkü. Bunun dışında, görevlerinin başında olduğunu da söyledi. Ortalık karışacak yine.
Sansal büyükanın bugünkü yazısı herseyi ortaya çıkardı zatenyayıncı kuruluş ve onun masaları ne kadar uğraşırsa uğraşsın ; gs farkı acmaya devam edecek..
Farkı açmaya devam edecekmiş. Adamlar resmen başarı odaklı takım tutuyorlar. Türk futbolun gelişmemesinin temel sebebi de bu zaten.
Türk futbolu takım tutunca mı gelişiyor ?
Bu zamana kadar neler neler yaptılar ayaklarına dolandıBen çok rahatım Galatasaraylılar da öyle olmalı ha ne olur 10 puan fark atmayız da 8 atarız. Fenerbahçeyi düşünüyorum, fenerbahçenin kültürünü düşünüyorum bunlar CL'ye gidemezlerse kümeye bile düşebilirler
Ama bir arkadaş çok güzel söylemiş. Olur mu bilmem ama Arda gelirse, melo yerine İnler gelirse bu kararı alanlar o zaman kafalarını taşlara vururlar
![]()
turksportal...
Bu karar ne zaman alındı? Geçen sene. O zaman niye konuşulmadı?
Ayrıca transfer döneminin ortasında ve liglerin başlamasına 6 hafta kala böyle bir karar alınsa bile rahatlıkla yargı yoluyla askıya alınırdı.
Sınırın olmamasından yanayım ama sadece bir kulüp eli sıkıştığı için Türk futboluyla oyuncak gibi oynayamaz. Sınır kalkacaksa ileriye dönük olmalı.
Türk futbolu adam gibi takım tutunca gelişir evet.
Türk futbolu, taraftar başarı odaklı olmayı bırakınca gelişir. Türk futbolu, sabırlı taraftar sayısı arttıkça gelişir. Fakat bakıyorum da herkes biz farkı açacaktık biz uçacaktık Fener küme düşecekti nidaları atıyor gel gelelim 3 sene önce Galatasaray ligi dokuzuncu tamamladı ve neredeyse hiç destek görmedi boş tribünlere oynadı. Fatih Terim geldikten sonra ve diğer etkenlerle işler yola girdi, biranda taraftar sayısı katlandı. Özetle demek istediğim başarı odaklı taraftar oldukça futbol gelişmez. Çünkü bu adamlarda sabır denen birşey yok. Feneri ezelim geçelim, Cimbomu haşat edelim yeter zihniyetindeler.
Galatasaray örneğini verdim en yakın tarihte olduğu için.
Haklısın hocam ancak karşındaki kişinin o zaman ne yaptığını bilmeden hakkında yargıya varmak doğru değil.Sanki Türk futbolunun gelişmemesinin bütün suçu arkadaştaymış gibi yazmışsın.
Maalesef eleştirdiğin tribün kültürü olan kulüpte Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü.Ankaragücü olsun,Sakarya olsun,Göztepe olsun gelişmeleri lazım ama bakıyoruz bu 3 kulüp Bank Asya'da bile değil.İşin özü taraftarda değil işin özü yönetici de,teknik ekipte,futbolcular da.
http://www.gazeteport.com.tr/haber/1...guven-vermiyor
herkes işine geldiği gibi konuşuyor al birini vur ötekine
Adnan Öztürk şu an Galatasaray yönetiminde değil,yöneticinin fikriyle yola çıkacaksak o zaman Ünal Aysal'ın hiç bir önemi yok![]()
Seneye 5+3 mu olacakmis
Yahu abi bu adam neyin çıkarını düşünüyor peki ? Beşiktaş başkanıyken öyle düşünüyormuş,şimdi başka kulübün başkanı mı oldu ? Bu açıklamadan 1 sene sonra TFF'nin başına geçti.Nasıl bir çıkarı olabilir bu işten ? Koskoca (!) Yıldırım Demirören 1 senede nasıl bu kadar çabuk fikir değiştirebilir ? Böyle oynak fikirli insanlara ihtiyacımız yok bizim,Adnan Öztürk TFF başkanı olsa belki 3 yabancıya düşürecek ne biliyorsun ? Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Galatasaray'ın da fikrinden döndüğünü niye ima etmeye çalışıyorsun ya da Galatasaray ne zaman yabancı sınırını desteklemiş de sanki önceden destekliyormuş gibi bir hava yaratılıyor.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray cephesi yabancı sınırının kalkmasını istedi.
Arda ve Gökhan bize gelirse nolacak,çok merak ediyorum,çok.
Genelde Şöyle bir tablo oluşması gerekir
TFF BAŞKANI ---> Klüp , Milli Takım Başarısı
Milli Takım TD. ---> Milli Takım Başarısı
Klüp Başkanı ---> Klüp Başarısı
Klüp TD. ---> Klüp Başarısı
Abdullah Avcı'ya sorsak yabancı gelmesin ister Türkler oynasın ki Milli Takım'a performansı yüksek adam gelsin ister ama İBBdeyken bütün yabancı sınırını kullanırdı.
Fatih Terim'e sorsak yabancı sınırı kalksın ister Yabancı getirebilsinki Avrupa'da kupa alabilsin ister ama Milli Takım'dayken sorsaydık düşürülsün isterdi.
Açıkca söylemeseler bile böyle düşünürlerdi.
Şimdi en uçtaki adama bakarsak . Beşiktaş'tayken klübün TFF'deyken 18 klübün + Milli Takımın içine etmiştir.Ne Klüp ne Milli takım başarısı için uğraşıyor.Tepedeki olmazsa diğerleride sağlanamaz.