1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Öztürk şu an Galatasaray yönetiminde değil,yöneticinin fikriyle yola çıkacaksak o zaman Ünal Aysal'ın hiç bir önemi yok
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adnan Öztürk şu an Galatasaray yönetiminde değil,yöneticinin fikriyle yola çıkacaksak o zaman Ünal Aysal'ın hiç bir önemi yok

dediğim şey herkes günün şartlarına göre işine geldiği gibi konuşuyor.gs bizim durumumuzda olsa bu sefer daha öncedende olduğu gibi gs karşı çıkacaktı (yabancıl sınırının kaldırılmasına)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    dediğim şey herkes günün şartlarına göre işine geldiği gibi konuşuyor.gs bizim durumumuzda olsa bu sefer daha öncedende olduğu gibi gs karşı çıkacaktı (yabancıl sınırının kaldırılmasına)
    Yahu abi bu adam neyin çıkarını düşünüyor peki ? Beşiktaş başkanıyken öyle düşünüyormuş,şimdi başka kulübün başkanı mı oldu ? Bu açıklamadan 1 sene sonra TFF'nin başına geçti.Nasıl bir çıkarı olabilir bu işten ? Koskoca (!) Yıldırım Demirören 1 senede nasıl bu kadar çabuk fikir değiştirebilir ? Böyle oynak fikirli insanlara ihtiyacımız yok bizim,Adnan Öztürk TFF başkanı olsa belki 3 yabancıya düşürecek ne biliyorsun ? Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Galatasaray'ın da fikrinden döndüğünü niye ima etmeye çalışıyorsun ya da Galatasaray ne zaman yabancı sınırını desteklemiş de sanki önceden destekliyormuş gibi bir hava yaratılıyor.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray cephesi yabancı sınırının kalkmasını istedi.

Arda ve Gökhan bize gelirse nolacak,çok merak ediyorum,çok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yahu abi bu adam neyin çıkarını düşünüyor peki ? Beşiktaş başkanıyken öyle düşünüyormuş,şimdi başka kulübün başkanı mı oldu ? Bu açıklamadan 1 sene sonra TFF'nin başına geçti.Nasıl bir çıkarı olabilir bu işten ? Koskoca (!) Yıldırım Demirören 1 senede nasıl bu kadar çabuk fikir değiştirebilir ? Böyle oynak fikirli insanlara ihtiyacımız yok bizim,Adnan Öztürk TFF başkanı olsa belki 3 yabancıya düşürecek ne biliyorsun ? Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Galatasaray'ın da fikrinden döndüğünü niye ima etmeye çalışıyorsun ya da Galatasaray ne zaman yabancı sınırını desteklemiş de sanki önceden destekliyormuş gibi bir hava yaratılıyor.Ben kendimi bildim bileli Galatasaray cephesi yabancı sınırının kalkmasını istedi.

Genelde Şöyle bir tablo oluşması gerekir
    TFF BAŞKANI ---> Klüp , Milli Takım Başarısı
    Milli Takım TD. ---> Milli Takım Başarısı
    Klüp Başkanı ---> Klüp Başarısı
    Klüp TD. ---> Klüp Başarısı
    Abdullah Avcı'ya sorsak yabancı gelmesin ister Türkler oynasın ki Milli Takım'a performansı yüksek adam gelsin ister ama İBBdeyken bütün yabancı sınırını kullanırdı.
    Fatih Terim'e sorsak yabancı sınırı kalksın ister Yabancı getirebilsinki Avrupa'da kupa alabilsin ister ama Milli Takım'dayken sorsaydık düşürülsün isterdi.
    Açıkca söylemeseler bile böyle düşünürlerdi.
    Şimdi en uçtaki adama bakarsak . Beşiktaş'tayken klübün TFF'deyken 18 klübün + Milli Takımın içine etmiştir.Ne Klüp ne Milli takım başarısı için uğraşıyor.Tepedeki olmazsa diğerleride sağlanamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne olacak soyleyeyim. GS'nin kasasindan bu iki oyuncu icin 30Milyon Euro'dan fazla para cikacak. Nasil FB Alper'e sirf Turk oldugu icin 7milyon verdiyse , Galatasaray da ayni sekilde kadrosunu guclendirmek icin Turklere fazla para bayilmak zorunda kalacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ne olacak soyleyeyim. GS'nin kasasindan bu iki oyuncu icin 30Milyon Euro'dan fazla para cikacak. Nasil FB Alper'e sirf Turk oldugu icin 7milyon verdiyse , Galatasaray da ayni sekilde kadrosunu guclendirmek icin Turklere fazla para bayilmak zorunda kalacak.
    30 Milyon euro mu çıkacak,Arda'ya en fazla 8-9 veririz,ödenmeyen taksitler silinir,Gökhan'da 10-12 arası olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

30 Milyon euro mu çıkacak,Arda'ya en fazla 8-9 veririz,ödenmeyen taksitler silinir,Gökhan'da 10-12 arası olur.
    Ödenmeyen ne kadar var bilmiyorumda ben Arda'nın 20den aşağıya satılacağını sanmıyorum.Benim elimde türk bir oyuncu olsa avrupa klübünü yönetsem şimdi bayram ederdim . Hamit'in şimdi geldiğini düşünsenize 6-7gibi gelirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ödenmeyen ne kadar var bilmiyorumda ben Arda'nın 20den aşağıya satılacağını sanmıyorum.Benim elimde türk bir oyuncu olsa avrupa klübünü yönetsem şimdi bayram ederdim . Hamit'in şimdi geldiğini düşünsenize 6-7gibi gelirdi.
    Yahu önce parasını ödesinler sonra satarlar 20 ve yukarısına.

Neyse benim ki temenni zaten burada mali hesabı yapacak kişi ben değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    ardanın sözleşmesi 2 sene sonra sona eriyor seneye bedelli askerlik hakkıda alıyordu yanılmıyosam bu sene olmasada seneye gayet ucuza geri alabiliriz keza gökhanda öyle (tabi oyuncular bizi isterse)

Mesaj Yetkileri