1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Türk futbolu takım tutunca mı gelişiyor ?
    Türk futbolu adam gibi takım tutunca gelişir evet.

Türk futbolu, taraftar başarı odaklı olmayı bırakınca gelişir. Türk futbolu, sabırlı taraftar sayısı arttıkça gelişir. Fakat bakıyorum da herkes biz farkı açacaktık biz uçacaktık Fener küme düşecekti nidaları atıyor gel gelelim 3 sene önce Galatasaray ligi dokuzuncu tamamladı ve neredeyse hiç destek görmedi boş tribünlere oynadı. Fatih Terim geldikten sonra ve diğer etkenlerle işler yola girdi, biranda taraftar sayısı katlandı. Özetle demek istediğim başarı odaklı taraftar oldukça futbol gelişmez. Çünkü bu adamlarda sabır denen birşey yok. Feneri ezelim geçelim, Cimbomu haşat edelim yeter zihniyetindeler.

Galatasaray örneğini verdim en yakın tarihte olduğu için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Türk futbolu adam gibi takım tutunca gelişir evet.

Türk futbolu, taraftar başarı odaklı olmayı bırakınca gelişir. Türk futbolu, sabırlı taraftar sayısı arttıkça gelişir. Fakat bakıyorum da herkes biz farkı açacaktık biz uçacaktık Fener küme düşecekti nidaları atıyor gel gelelim 3 sene önce Galatasaray ligi dokuzuncu tamamladı ve neredeyse hiç destek görmedi boş tribünlere oynadı. Fatih Terim geldikten sonra ve diğer etkenlerle işler yola girdi, biranda taraftar sayısı katlandı. Özetle demek istediğim başarı odaklı taraftar oldukça futbol gelişmez. Çünkü bu adamlarda sabır denen birşey yok. Feneri ezelim geçelim, Cimbomu haşat edelim yeter zihniyetindeler.

Galatasaray örneğini verdim en yakın tarihte olduğu için.
    Haklısın hocam ancak karşındaki kişinin o zaman ne yaptığını bilmeden hakkında yargıya varmak doğru değil.Sanki Türk futbolunun gelişmemesinin bütün suçu arkadaştaymış gibi yazmışsın.

Maalesef eleştirdiğin tribün kültürü olan kulüpte Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü.Ankaragücü olsun,Sakarya olsun,Göztepe olsun gelişmeleri lazım ama bakıyoruz bu 3 kulüp Bank Asya'da bile değil.İşin özü taraftarda değil işin özü yönetici de,teknik ekipte,futbolcular da.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri