La diaz atar yapıyodun şunu bunu yollicam edicem kovucam şimdi oyuncu kalmayınca herkese nasılda iki elle sarılıyo küstürmemek için ahahahah![]()
oynatıcam oynatıcam küsme sakin ol şansını bekle ve iyi değerlendir
![]()
![]()
La diaz atar yapıyodun şunu bunu yollicam edicem kovucam şimdi oyuncu kalmayınca herkese nasılda iki elle sarılıyo küstürmemek için ahahahah![]()
oynatıcam oynatıcam küsme sakin ol şansını bekle ve iyi değerlendir
![]()
![]()
Son haftalarda aldığım galibiyetlerle potadan hepten uzaklaştık. Genel bir görüntüye bakalım dedik. playoff potasıyla aramızdaki fark 9 a inmiş..Son zamanlarda gelen puan kayıplarıyla azcık olan umudum hepten bitmişti ama bunu görünce acaba olabilri mi diyoruz ? 11 hafta var fark 9 puan..kalan maçlarımız genel olarak alt tarafta bulunan takımlarla hatta düşmemeye oynayan takımlarla yani kadro kaliteleri ve form mutluluk biraz lehimize olabilir tabi onlarda can havliyle puanlar alıp form tutanlar olmazsa.
Kalan Maçlarımız
notts country müsabakasında maçın yıldızı ben olucam yaz bunu bi kenara![]()
Portsmouth düşme potasında o hallere getirenler utansınlar![]()
Rodi Mooddan sonra yine bizleri çalışması ve kendini geliştirmesiyle memnun eden bir diğer oyuncumuz kaleci Kawaguchi
Çağrı oyuncu kisvesi altında antrenör olarak görev yapacak
Teknik ekibime söyledim özel olarak ilgilenip biran önce kanatların ofansif bek sağ-sol pozisyonunda oynayabilme yetisi kazandıracaklar..Kazandıkları an onlarda 11de oynamaya başlayacak Sowkayde ne defans var ne ofans..bari kanat oyuncularını ofansif bek yaparsak atakta etkili oluruz..bu bağlamda Canaries-Erdoğan-Mustafa Diler-Damigol çalışmalara başlamıştır..Aynı şekilde Atakan ve Benim forvet oynayabilme özelliğimde var..Seneye Drogba ve vivoperleinin takımdan ayrılması bizi o bölgede sıkıntıya sokacak gibi dursada takım olarak bu yükün altından kalkmayı planlıyoruz..AMC-ST dönüşümlü olarak sakat cezalı gibi durumlara bağlı olarak seneye hücum hattımız..Berk-Sow-Diaz-Atakan ve Mustafa Diler..şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladık umarım alttan 1 tane de olsa yaramızı saracak bir oyuncu çıkar
dedim olacak bu takım play-offa girecek![]()
2008 yılında genç takımda şampiyonluk yarışı veriyoruz 11 kişi var kaleci yok bizim webcagri gibi bi stoper vardı 1.90 boy onu koyduk kaleye bizim hesapta bu oldu her oyuncuya muhtacız oyuncu yok telefonla arıyoduk milleti gelseniz maç var şampiyonluğa yürüyoruz kihkihki diaz'ında hesap o her en dandik adam dahi olsa kovamaz şimdi her adama ihtiyacı var aahhahaha![]()
![]()
diaz profilimi paylaşırmısın gelişim vardır illaki görmek istiyorum yerden yere vurdun![]()
5 ay sakatlanmışım ayağım koptu mu kırıldı mı hiç umrunuzda değil insan bi geçmiş olsun der![]()
Hocam beni yaz forvete komple forvet olarak gerisi yatsın istersen topa vursunlar yeter.![]()
benim gelişmeme gerek yok birkere taam mıbu takımın çok üstüne bir futbolcuyum performansım bunu gösteryio at profilimi kaç puanla oynuyomuşum
![]()
Sezonu orta sıralarda bitirdik birazdan güncellerim (:
El mahkum olarak değil elimizdeki malzemeyi kullanmasını biliyorum diyelimAyrıca pofilleri yine sezon başı atıcam herkes kendi şuan ve 1 önceki sezon profillerindeki resimleri zahmet olmazsa kaydedip yayınlasın ki görelim herkes ne kadar gelişmiş (:
En çok ben bilirim yokluğunu takımı geçtim genç bir oyuncu olarak çok eşy beklediğim birinin uzun süreli sakatlığı gelişimini duraklatması bi yana geriletiyo umarım tez zamanda toparlarsın
İstatistiklerimizi de paylaşırsın artık hocam.![]()
Adam olucak çocuk ==>Rodi Mood yalnız şuanki pofilini görmen lazım Rodi
Bu sene yanımda oturup goygoy yapacaz senle saha içi sana göre degil (:
Örnek almazsan önek olamaz diymi Rodicim
Sezon başı unuutrsam tekrar hatırlat senide ekleyelim kadroya
Burada Cagrininda emegi var seni o egitti saha içinde dengesiz olsada sana iyi abilik yaptı (: Bu arada special şimarı kfalan ama saha içinde çok dsiplinli görevini layıkıyla yerine getiriyor..saha dışındaki bu halleini yaşına veriyorum daha genç olgunlaşır elbet
Paylaşcamda seninle yolları ayırdık ): Didier Drogba Vivoperlei ve sen kiralıktın bu sezon rezerv oyuncular varsa monte edicez yoksa altyapıdan oyuncu çıkmasını bekleyeceksiniz :F Ayrıca bu sezon oynamayan ve kariyere daha doğrusu kendisini takip edenlerin ilgisine baglı olarak kadoyu yeinden düzenleyebilrim mesela bi dani levo var daha sesini duymadım direk kadro dışı sözleşmeyi fesedicem![]()
Hocam forvet boşalırsa mutlaka koy beni tak tak tak tak leblebi yer gibi görürsün.
Spoiler: Sonuçlar
Spoiler: Puan Durumu
Spoiler: Oyuncu Verileri
Spoiler: Takım İçi Oyuncu Verileri
Spoiler: Heberler
Vivoperlei öyle bi anda sakatlandıki hem takım hem kendi formdaydı ardından epey bocaladık gol atamadık birkaç maç yine maçın birinde bu sefer Mustiye şans verdim ama o ne yaptı ? Yeovil maçında bana avlu attıran pozisyon belki seonun dönüm noktası olacaktı.
Bu arada oyuncumuz Time Crise nazar değdi güzel gelişiyordu sakatlandı ve süresi 3 ay..uzun süreli sakatlıklardan nefret ediyorum hele genç oyuncular için gelişirken sakatlanması çok oturuyor içime zaten halimiz belli..Fazla özellik kaybetmeden sakatlığı atlatır umarım.. Yeni sezon öncesi sezon hazırlıklarına yetişeceğini düşünüyorum
Hayda sakatlanmışız şansa bak