1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Spoiler: Antrenman Raporları 

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Spoiler: Antrenman Raporları 

Canla başla çalışıyorum olsun o kadar Bizim klübün tesisleri yeterli gelmedi. Evimin ykaınlarında bir fitness salonuna yazıldım. Arada oraya gidip çalışıyorum

Hocam beni yaz forvete komple forvet olarak gerisi yatsın istersen topa vursunlar yeter.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

benim gelişmeme gerek yok birkere taam mı bu takımın çok üstüne bir futbolcuyum performansım bunu gösteryio at profilimi kaç puanla oynuyomuşum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Canla başla çalışıyorum olsun o kadar Bizim klübün tesisleri yeterli gelmedi. Evimin ykaınlarında bir fitness salonuna yazıldım. Arada oraya gidip çalışıyorum
    Adam olucak çocuk ==>Rodi Mood yalnız şuanki pofilini görmen lazım Rodi
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ben uyarmştım. Yemeseymiş
    Bu sene yanımda oturup goygoy yapacaz senle saha içi sana göre degil (:
    Hocam bu adam bana kötü örnek oluyor, haberin olsun
    Örnek almazsan önek olamaz diymi Rodicim
    Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam beni yaz forvete komple forvet olarak gerisi yatsın istersen topa vursunlar yeter.
    Sezon başı unuutrsam tekrar hatırlat senide ekleyelim kadroya
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    benim gelişmeme gerek yok birkere taam mı bu takımın çok üstüne bir futbolcuyum performansım bunu gösteryio at profilimi kaç puanla oynuyomuşum
    teşekkür hocam herşeyi size borçluyum
    Burada Cagrininda emegi var seni o egitti saha içinde dengesiz olsada sana iyi abilik yaptı (: Bu arada special şimarı kfalan ama saha içinde çok dsiplinli görevini layıkıyla yerine getiriyor..saha dışındaki bu halleini yaşına veriyorum daha genç olgunlaşır elbet

Mesaj Yetkileri