Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

La diaz atar yapıyodun şunu bunu yollicam edicem kovucam şimdi oyuncu kalmayınca herkese nasılda iki elle sarılıyo küstürmemek için ahahahah oynatıcam oynatıcam küsme sakin ol şansını bekle ve iyi değerlendir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son haftalarda aldığım galibiyetlerle potadan hepten uzaklaştık. Genel bir görüntüye bakalım dedik. playoff potasıyla aramızdaki fark 9 a inmiş..Son zamanlarda gelen puan kayıplarıyla azcık olan umudum hepten bitmişti ama bunu görünce acaba olabilri mi diyoruz ? 11 hafta var fark 9 puan..kalan maçlarımız genel olarak alt tarafta bulunan takımlarla hatta düşmemeye oynayan takımlarla yani kadro kaliteleri ve form mutluluk biraz lehimize olabilir tabi onlarda can havliyle puanlar alıp form tutanlar olmazsa.

Kalan Maçlarımız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

notts country müsabakasında maçın yıldızı ben olucam yaz bunu bi kenara

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    La bari 5267'yi Berk Gördü yap la o ne öyle robot gibi
    5267 çok şekil duruyordu
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    La diaz atar yapıyodun şunu bunu yollicam edicem kovucam şimdi oyuncu kalmayınca herkese nasılda iki elle sarılıyo küstürmemek için ahahahah oynatıcam oynatıcam küsme sakin ol şansını bekle ve iyi değerlendir
    Çok göze batıyon sowkay çook (:
    notts country müsabakasında maçın yıldızı ben olucam yaz bunu bi kenara
    Specialde daha önce öyle yapmıştı maçın birinde damga vurmuştu penaltı cart curt yine bizi katletmeyin de

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Portsmouth düşme potasında o hallere getirenler utansınlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rodi Mooddan sonra yine bizleri çalışması ve kendini geliştirmesiyle memnun eden bir diğer oyuncumuz kaleci Kawaguchi

Çağrı oyuncu kisvesi altında antrenör olarak görev yapacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Teknik ekibime söyledim özel olarak ilgilenip biran önce kanatların ofansif bek sağ-sol pozisyonunda oynayabilme yetisi kazandıracaklar..Kazandıkları an onlarda 11de oynamaya başlayacak Sowkayde ne defans var ne ofans..bari kanat oyuncularını ofansif bek yaparsak atakta etkili oluruz..bu bağlamda Canaries-Erdoğan-Mustafa Diler-Damigol çalışmalara başlamıştır..Aynı şekilde Atakan ve Benim forvet oynayabilme özelliğimde var..Seneye Drogba ve vivoperleinin takımdan ayrılması bizi o bölgede sıkıntıya sokacak gibi dursada takım olarak bu yükün altından kalkmayı planlıyoruz..AMC-ST dönüşümlü olarak sakat cezalı gibi durumlara bağlı olarak seneye hücum hattımız..Berk-Sow-Diaz-Atakan ve Mustafa Diler..şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladık umarım alttan 1 tane de olsa yaramızı saracak bir oyuncu çıkar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

dedim olacak bu takım play-offa girecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2008 yılında genç takımda şampiyonluk yarışı veriyoruz 11 kişi var kaleci yok bizim webcagri gibi bi stoper vardı 1.90 boy onu koyduk kaleye bizim hesapta bu oldu her oyuncuya muhtacız oyuncu yok telefonla arıyoduk milleti gelseniz maç var şampiyonluğa yürüyoruz kihkihki diaz'ında hesap o her en dandik adam dahi olsa kovamaz şimdi her adama ihtiyacı var aahhahaha

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

diaz profilimi paylaşırmısın gelişim vardır illaki görmek istiyorum yerden yere vurdun

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

5 ay sakatlanmışım ayağım koptu mu kırıldı mı hiç umrunuzda değil insan bi geçmiş olsun der

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Spoiler: Antrenman Raporları 

Canla başla çalışıyorum olsun o kadar Bizim klübün tesisleri yeterli gelmedi. Evimin ykaınlarında bir fitness salonuna yazıldım. Arada oraya gidip çalışıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çağrı Şov yaptı..Sözünün eri çıktı atacam dedi ve attı şaka gibi yav..Karayerlede burda oynamıyom falan dediği sonra oyunda da aynısını yaptı konuştuk falan ilgiç olaylar oluyor tesadüflere bak

Ben uyarmştım. Yemeseymiş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ben taaa defanstan gelip gol atayım, takım yenilsin. Olacak şey değil. Arkadaşlar biraz ciddiyet lütfen. Yoksa tutoring mutoring yapmam, her gece aleme giderim ona göre
    Hocam bu adam bana kötü örnek oluyor, haberin olsun

Hocam beni yaz forvete komple forvet olarak gerisi yatsın istersen topa vursunlar yeter.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

benim gelişmeme gerek yok birkere taam mı bu takımın çok üstüne bir futbolcuyum performansım bunu gösteryio at profilimi kaç puanla oynuyomuşum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Elim mahkum Leko ve sen dua edin alttan iyi oyuncular çıksın seneye size katlanamam Bu arada cagri cidden özellikleri falan düşmeye başladı sol bek wladcasa ofansif bek yüklendik herif gözünü cagrinin yerine dikmis canavar gibi stoper olmuş mevkiisini değiştiricem wladcasın yalnız Rodi duymasın insan değil maşAllah o nasıl gelişmedir şuan stoperler mevkiisinin parlayan yıldızı. Time Crisde fena gelişmiyor ah birde beklerden yana yüzüm gülse :F
    teşekkür hocam herşeyi size borçluyum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    dedim olacak bu takım play-offa girecek
    Sezonu orta sıralarda bitirdik birazdan güncellerim (:
    2008 yılında genç takımda şampiyonluk yarışı veriyoruz 11 kişi var kaleci yok bizim webcagri gibi bi stoper vardı 1.90 boy onu koyduk kaleye bizim hesapta bu oldu her oyuncuya muhtacız oyuncu yok telefonla arıyoduk milleti gelseniz maç var şampiyonluğa yürüyoruz kihkihki diaz'ında hesap o her en dandik adam dahi olsa kovamaz şimdi her adama ihtiyacı var aahhahaha
    diaz profilimi paylaşırmısın gelişim vardır illaki görmek istiyorum yerden yere vurdun
    El mahkum olarak değil elimizdeki malzemeyi kullanmasını biliyorum diyelim Ayrıca pofilleri yine sezon başı atıcam herkes kendi şuan ve 1 önceki sezon profillerindeki resimleri zahmet olmazsa kaydedip yayınlasın ki görelim herkes ne kadar gelişmiş (:
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    5 ay sakatlanmışım ayağım koptu mu kırıldı mı hiç umrunuzda değil insan bi geçmiş olsun der
    En çok ben bilirim yokluğunu takımı geçtim genç bir oyuncu olarak çok eşy beklediğim birinin uzun süreli sakatlığı gelişimini duraklatması bi yana geriletiyo umarım tez zamanda toparlarsın

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

İstatistiklerimizi de paylaşırsın artık hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Canla başla çalışıyorum olsun o kadar Bizim klübün tesisleri yeterli gelmedi. Evimin ykaınlarında bir fitness salonuna yazıldım. Arada oraya gidip çalışıyorum
    Adam olucak çocuk ==>Rodi Mood yalnız şuanki pofilini görmen lazım Rodi
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ben uyarmştım. Yemeseymiş
    Bu sene yanımda oturup goygoy yapacaz senle saha içi sana göre degil (:
    Hocam bu adam bana kötü örnek oluyor, haberin olsun
    Örnek almazsan önek olamaz diymi Rodicim
    Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam beni yaz forvete komple forvet olarak gerisi yatsın istersen topa vursunlar yeter.
    Sezon başı unuutrsam tekrar hatırlat senide ekleyelim kadroya
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    benim gelişmeme gerek yok birkere taam mı bu takımın çok üstüne bir futbolcuyum performansım bunu gösteryio at profilimi kaç puanla oynuyomuşum
    teşekkür hocam herşeyi size borçluyum
    Burada Cagrininda emegi var seni o egitti saha içinde dengesiz olsada sana iyi abilik yaptı (: Bu arada special şimarı kfalan ama saha içinde çok dsiplinli görevini layıkıyla yerine getiriyor..saha dışındaki bu halleini yaşına veriyorum daha genç olgunlaşır elbet

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

[FONT=Comic Sans MS][B]

Çağrı oyuncu kisvesi altında antrenör olarak görev yapacak

- Rodi Mood, Webcagri'nin engin tecrübesinden yararlandı. + Futbol'da mı?

Çok zor olmadı ne yapıyorsa tersini yapmaya çalıştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    İstatistiklerimizi de paylaşırsın artık hocam.
    Paylaşcamda seninle yolları ayırdık ): Didier Drogba Vivoperlei ve sen kiralıktın bu sezon rezerv oyuncular varsa monte edicez yoksa altyapıdan oyuncu çıkmasını bekleyeceksiniz :F Ayrıca bu sezon oynamayan ve kariyere daha doğrusu kendisini takip edenlerin ilgisine baglı olarak kadoyu yeinden düzenleyebilrim mesela bi dani levo var daha sesini duymadım direk kadro dışı sözleşmeyi fesedicem

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Paylaşcamda seninle yolları ayırdık ): Didier Drogba Vivoperlei ve sen kiralıktın bu sezon rezerv oyuncular varsa monte edicez yoksa altyapıdan oyuncu çıkmasını bekleyeceksiniz :F Ayrıca bu sezon oynamayan ve kariyere daha doğrusu kendisini takip edenlerin ilgisine baglı olarak kadoyu yeinden düzenleyebilrim mesela bi dani levo var daha sesini duymadım direk kadro dışı sözleşmeyi fesedicem
    Hangi takımdan kiralık mışım?

Hocam forvet boşalırsa mutlaka koy beni tak tak tak tak leblebi yer gibi görürsün.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

- Rodi Mood, Webcagri'nin engin tecrübesinden yararlandı. + Futbol'da mı?

Çok zor olmadı ne yapıyorsa tersini yapmaya çalıştım.
    Hayat tecrübemi aktardım ben arkadaşa. Vurduk rakının dibine

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hiç bakmadım ya ama sanki watford diye kalmış aklımda oyunu kapadım açınca tekrar bakarım
    Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam forvet boşalırsa mutlaka koy beni tak tak tak tak leblebi yer gibi görürsün.
    Forvette boş yer yok gibi ama dediğim gibi yeniden düzenliyeceğim için yer boşalabilir duruma bakıcam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler: Sonuçlar 

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Takım İçi Oyuncu Verileri 

Spoiler: Heberler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Vivoperlei öyle bi anda sakatlandıki hem takım hem kendi formdaydı ardından epey bocaladık gol atamadık birkaç maç yine maçın birinde bu sefer Mustiye şans verdim ama o ne yaptı ? Yeovil maçında bana avlu attıran pozisyon belki seonun dönüm noktası olacaktı.

Bu arada oyuncumuz Time Crise nazar değdi güzel gelişiyordu sakatlandı ve süresi 3 ay..uzun süreli sakatlıklardan nefret ediyorum hele genç oyuncular için gelişirken sakatlanması çok oturuyor içime zaten halimiz belli..Fazla özellik kaybetmeden sakatlığı atlatır umarım.. Yeni sezon öncesi sezon hazırlıklarına yetişeceğini düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Readingmiş..Watfordden kiraladığım Drogbaymış Vivoperlei ise southampton

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Hayda sakatlanmışız şansa bak