Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şans bizden yana oyunda iyi olduğu zaman sonuçlarda daha da iyi olacak sanırım

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    şans bizden yana oyunda iyi olduğu zaman sonuçlarda daha da iyi olacak sanırım
    Bu oyunda kilit maçlarda şans hiçbir zaman benden yana olmadı. Selçuk mesela 4 penaltı üst üste kaçırdı. 1.sezonda...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Bu oyunda kilit maçlarda şans hiçbir zaman benden yana olmadı. Selçuk mesela 4 penaltı üst üste kaçırdı. 1.sezonda...
    ooo müthiş bir istatistik 2 kere penaltı kaçıran babam olsa bir daha o noktaya koymam

ooo müthiş bir istatistik 2 kere penaltı kaçıran babam olsa bir daha o noktaya koymam
    Övünmek gibi olmasında kararlılık özelliğim doğuştan 20'dir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Övünmek gibi olmasında kararlılık özelliğim doğuştan 20'dir
    ahahah gece gece iyi geldi bu

Ligde 8'de 8 yaparken 3 maçı 90+ larda bulduğumuz gollerle aldık onlardan biri Gençlerbirliği maçı ve 9.hafta ilk mağlubiyeti tattığımız Rizespor maçı...

Rotasyon yapamamam sebebiyle fikstür yoğunlaşınca takım hafif sallandı ama yıkılmadı. Beşiktaş maçında sadece bir değişiklikle tamamladım maçı...

Şampiyonlar Ligi'nde Celtic'i deplasmanda yenemeyince üst tur şansımızı yitirdik ama 3.lüğü de garantiledik Leverkusen maçını kazansaydık Avrupa Ligi'nde seri başı olacaktık ama başaramadık

Nesil
    2006
    Yer
    06

Rakiplerin topla oynamasına bilerek mi müsade ediyorsun ?

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Rakiplerin topla oynamasına bilerek mi müsade ediyorsun ?
    Evet Bu kadroya en iyi taktik bu diye düşünüyorum rakibe topu vererek Burak Yılmaz'a sadece 18 maçta 21 gol attırdık(Sonra sakatlandı 2 ay ) çoğu kontradan ama ikinci dönem transferlerle birlikte biraz daha topa hakim olan anlayışı benimseyen futbol oynattım takıma...

Ligin ilk yarısını çok iyi kapattık yine 90+da gelen bir galibiyet aldık üstelik Sivas deplasmanında

Ara transferde taraftar Dursun Özbek'i tuvalette sıkıştırıyor ve buna dayanamayan Özbek yeni sözleşme öneriyor. Tabi ben de şartlarımı sunuyorum ve kabul ediliyor. Transfer bütçesi +9MN daha ekleniyor yetmiyor maaş bütçesi de yükseltiliyor Artık taraftar diyalogda ne dediyse

Ligde ilk yarı puan durumunu görüntü almadığım için paylaşamıyorum ama 16 Galibiyet ve 2 Mağlubiyet ile 2. takımın 12 puan önünde tamamladım. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor o kadar kötü sonuçlar aldıki ben oynarken inanamadım...

Neyse ara transferde bir anda başkan Dursun Özbek sözleşme uzatmak istediklerini söyledi ben de bazı şartlar sundum tabi transfer bütçesi 9MN euro oldu üstüne Kevin Grosskreus'u da 6MN+ bonuslarla 10.25MN Euro'ya Wolfsburg'a sattık Burak maalesef çok iyi giderken sakatlandı yerine Emre Utkucan'ın raporlarında dikkatimi çeken Sergi Gonzalez ve Jonathan Calleri... Resimden anlaşılacacğı üzere tercihim Calleri oldu. Çünkü aradığım forvete daha uygundu...

Sezon başı transferi ve ara transfer döneminde yaptığım transferler Mammana'yı sözleşme fesih bedelini ödeyerek aldım. Şu anda çok iyi gelişiyor.

Ve ayrıca bedelsiz olarakta çok kaliteli transferler yaptım ancak Jhon Arango'yu ısrarla öneren bir arkadaşım vardı o aldırdı bana açıkçası... Diğer transferlerde scout ekibinin önerileriyle hareket ettim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

transferde esmemişsin gürlemişsin adeta

Sayın MattiasSammer;

Transfer dönemi siz ve kulübünüz için oldukça hareketli geçti ve çokça ismi kadroya kattınız. Bu kadar transferden sonra, ara transfer döneminde sizden başka bir transfer daha görür müyüz ve de transfer yapamasınızda "Şu mevki eksik kaldı" diyeceğiniz bir mevki var mı?

transferde esmemişsin gürlemişsin adeta
    Ben de çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum ama takımı hala rotasyon için yetersiz görüyorum

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın MattiasSammer;

Transfer dönemi siz ve kulübünüz için oldukça hareketli geçti ve çokça ismi kadroya kattınız. Bu kadar transferden sonra, ara transfer döneminde sizden başka bir transfer daha görür müyüz ve de transfer yapamasınızda "Şu mevki eksik kaldı" diyeceğiniz bir mevki var mı?
    Yapılan transferler mevcut transfer döneminde verilen bütçeyi eritti bu yüzden daha fazla transfer olmayacak.
    Solbek Hakan Balta'yı satarak Lionel Carole'yi o bölgede alternatifsiz bıraktığımızı düşünüyorum ancak Finansal FairPlay kuralını da gözönüne alarak kulüp olarak daha fazla para harcama lüksümüz maalesefki yok.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Calleri'ye iyi bak. Satmazsan 3 seneye ŞL aldırır sana

Daha yeni alıştı takıma uyum sıkıntısı çekti sanırım zaten Scout raporunda alışma sıkıntısı çekeceğini belirtiyordu ve verimi çok düşüktü ama toparladı sezon sonuna doğru

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi sende her kariyerde bir pişmanlık seziyorum
    sakın satma ama gerçekten

Sezonun ikinci yarısı Bursaspor maçıyla açıldı sonra hafta aralarında Türkiye Kupası maçlarıyla devam etti...Kupayı Lider tamamladık

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle, Avrupa Ligi'nde Villarreal ile eşleştik.

Fenerbahçe maçı başabaş gitti ama bizim pozisyonlarımız daha netti...
    İç sahada ise rakibi duman ettik resmen

Villarreal eşleşmesinin ilk maçında ise rakip deplasman golü atmasın diye kontrollü oynadığımız maçta net pozisyon bulamadı. Biz ise attıklarımızın yanında kaçırdıklarımıza yandık adeta..
    İkinci maç kontrayla rakibi vurarak ilk yarıdan işi bitirdik...

Son 16'da rakip bana göre oyunun en güçlü kadrolarından birine sahip Lazio oldu. Tur için hiç umudum yoktu açıkçası ve turu geçmek için ekstra şeyler olmalıydı öyle de oldu
    1.maçta Poldi ofsayttan gol atınca itiraz eden rakip 2.sarıdan 10 kişi kaldı
    2.maçta rakip deplasman falan dinlemedi resmen oyun olarak ezdi ama maç kazanmak topla oynamaktan daha önemlidir değil mi!

Bu arada ligde puan durumu Biz çok iyiydik kabul ama diğer takımlar da ekmeğimize yağ bal sürdü resmen böylece rahat rahat Avrupa'ya konsantre olabildik

Nesil
    2006
    Yer
    06

Son 16'da rakip bana göre oyunun en güçlü kadrolarından birine sahip Lazio oldu. Tur için hiç umudum yoktu açıkçası ve turu geçmek için ekstra şeyler olmalıydı öyle de oldu
    1.maçta Poldi ofsayttan gol atınca itiraz eden rakip 2.sarıdan 10 kişi kaldı
    2.maçta rakip deplasman falan dinlemedi resmen oyun olarak ezdi ama maç kazanmak topla oynamaktan daha önemlidir değil mi!
    Şu istatistikten ben de istiyorum , hey maşallah

Avrupa'da çeyrek final'de rakip PSV oldu. İlk maç ev sahibi olduğumuz için yine topu rakibe verip kontra aradım 2 hafta hazırlandığım maçın meyvesi rakip ilk yarıda kırmızı kart görünce ve defans merkezdeki Ron Vlaar da sakatlanınca olabildiğince yüklendik sonuç ortada Artık daha yüksek sesle ROAD TO BASEL sesleri yükseliyordu soyunma odasından

Şu istatistikten ben de istiyorum , hey maşallah

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri