şans bizden yana oyunda iyi olduğu zaman sonuçlarda daha da iyi olacak sanırım![]()
şans bizden yana oyunda iyi olduğu zaman sonuçlarda daha da iyi olacak sanırım![]()
Ligde 8'de 8 yaparken 3 maçı 90+ larda bulduğumuz gollerle aldık onlardan biri Gençlerbirliği maçı ve 9.hafta ilk mağlubiyeti tattığımız Rizespor maçı...![]()
Rotasyon yapamamam sebebiyle fikstür yoğunlaşınca takım hafif sallandı ama yıkılmadı. Beşiktaş maçında sadece bir değişiklikle tamamladım maçı...
![]()
Şampiyonlar Ligi'nde Celtic'i deplasmanda yenemeyince üst tur şansımızı yitirdik ama 3.lüğü de garantiledikLeverkusen maçını kazansaydık Avrupa Ligi'nde seri başı olacaktık ama başaramadık
![]()
Rakiplerin topla oynamasına bilerek mi müsade ediyorsun ?
steam : aytekin79
Ligin ilk yarısını çok iyi kapattık yine 90+da gelen bir galibiyet aldık üstelik Sivas deplasmanında![]()
Ara transferde taraftar Dursun Özbek'i tuvalette sıkıştırıyor ve buna dayanamayan Özbek yeni sözleşme öneriyor. Tabi ben de şartlarımı sunuyorum ve kabul ediliyor. Transfer bütçesi +9MN daha ekleniyor yetmiyor maaş bütçesi de yükseltiliyorArtık taraftar diyalogda ne dediyse
![]()
Ligde ilk yarı puan durumunu görüntü almadığım için paylaşamıyorum ama 16 Galibiyet ve 2 Mağlubiyet ile 2. takımın 12 puan önünde tamamladım. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor o kadar kötü sonuçlar aldıki ben oynarken inanamadım...
Neyse ara transferde bir anda başkan Dursun Özbek sözleşme uzatmak istediklerini söyledi ben de bazı şartlar sundum tabitransfer bütçesi 9MN euro oldu üstüne Kevin Grosskreus'u da 6MN+ bonuslarla 10.25MN Euro'ya Wolfsburg'a sattık Burak maalesef çok iyi giderken sakatlandı yerine Emre Utkucan'ın raporlarında dikkatimi çeken Sergi Gonzalez ve Jonathan Calleri... Resimden anlaşılacacğı üzere tercihim Calleri oldu. Çünkü aradığım forvete daha uygundu...
![]()
Sezon başı transferi ve ara transfer döneminde yaptığım transferler Mammana'yı sözleşme fesih bedelini ödeyerek aldım. Şu anda çok iyi gelişiyor.![]()
Ve ayrıca bedelsiz olarakta çok kaliteli transferler yaptım ancak Jhon Arango'yu ısrarla öneren bir arkadaşım vardı o aldırdı bana açıkçası... Diğer transferlerde scout ekibinin önerileriyle hareket ettim...
![]()
transferde esmemişsin gürlemişsin adeta
Sayın MattiasSammer;
Transfer dönemi siz ve kulübünüz için oldukça hareketli geçti ve çokça ismi kadroya kattınız. Bu kadar transferden sonra, ara transfer döneminde sizden başka bir transfer daha görür müyüz ve de transfer yapamasınızda "Şu mevki eksik kaldı" diyeceğiniz bir mevki var mı?
Yapılan transferler mevcut transfer döneminde verilen bütçeyi eritti bu yüzden daha fazla transfer olmayacak.
Solbek Hakan Balta'yı satarak Lionel Carole'yi o bölgede alternatifsiz bıraktığımızı düşünüyorum ancak Finansal FairPlay kuralını da gözönüne alarak kulüp olarak daha fazla para harcama lüksümüz maalesefki yok.![]()
Calleri'ye iyi bak. Satmazsan 3 seneye ŞL aldırır sana![]()
Sezonun ikinci yarısı Bursaspor maçıyla açıldı sonra hafta aralarında Türkiye Kupası maçlarıyla devam etti...Kupayı Lider tamamladık
![]()
Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle, Avrupa Ligi'nde Villarreal ile eşleştik.
Fenerbahçe maçı başabaş gitti ama bizim pozisyonlarımız daha netti...
İç sahada ise rakibi duman ettik resmen
![]()
Villarreal eşleşmesinin ilk maçında ise rakip deplasman golü atmasın diye kontrollü oynadığımız maçta net pozisyon bulamadı. Biz ise attıklarımızın yanında kaçırdıklarımıza yandık adeta..
İkinci maç kontrayla rakibi vurarak ilk yarıdan işi bitirdik...![]()
Son 16'da rakip bana göre oyunun en güçlü kadrolarından birine sahip Lazio oldu. Tur için hiç umudum yoktu açıkçası ve turu geçmek için ekstra şeyler olmalıydı öyle de oldu
1.maçta Poldi ofsayttan gol atınca itiraz eden rakip 2.sarıdan 10 kişi kaldı
2.maçta rakip deplasman falan dinlemedi resmen oyun olarak ezdi ama maç kazanmak topla oynamaktan daha önemlidir değil mi!
![]()
Bu arada ligde puan durumuBiz çok iyiydik kabul ama diğer takımlar da ekmeğimize yağ bal sürdü resmen
böylece rahat rahat Avrupa'ya konsantre olabildik
![]()
Avrupa'da çeyrek final'de rakip PSV oldu. İlk maç ev sahibi olduğumuz için yine topu rakibe verip kontra aradım 2 hafta hazırlandığım maçın meyvesi rakip ilk yarıda kırmızı kart görünce ve defans merkezdeki Ron Vlaar da sakatlanınca olabildiğince yüklendik sonuç ortadaArtık daha yüksek sesle ROAD TO BASEL sesleri yükseliyordu soyunma odasından
![]()