Hızlı dönüşün için teşekkürler hocam bu saatte dönüş yapmanı beklemiyordum aslında
Bilgi paylaşımın içinde teşekkürler bir diğer personel bilgilerin de merak ettiğim konu gözlemci ve fizyoterapistler de nasıl bir değişiklik yaptığın?
Aslında ben sıfır bilgiye sahibim oyunca ve daha öncede bahsettiğim gibi futbol hakkında çok fazla bir bilgi birikimim yok o yüzden sizin başarılarınız ile yapabilirsem oyunda kendi başarılarımı oluşturabilmek bu nedenle her türlü ince detaya ihtiyacım olacak. Oyunda az önce yeni bir kariyer başlattım Süper Lig Temmuz 2015 sezon başı olarak sizce takımda hemen revizyona gitmeli miyim yoksa önce Hazırlık ve Lig maçlarına başlayıp takımı görüp ondan sonra mı başlamalıyım? Çünkü hemen revizyona gittiğim de takıma da yeni geldiğim ve daha önce kariyer sahibi olmadığım için takımda huzursuzluklar başlıyor ve sonra önünü alamaya biliyorum. Bu doğrultu da tavsiye edeceğiniz farklı öneriler olursa her zaman açığım
Edit: Bir şey daha sormak istiyorum. Gözlemcileri nasıl görevlendiriyorsunuz yani yeni kaliteli veya gelecek vaat eden oyuncuları nasıl buluyorsunuz kolay bir takip yöntemi var mıdır?