Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 130 sonuç

Konu: Uefa Tamam, Hedef Şampiyonlar Ligi - Galatasaray 4.Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İKİ DE İKİ

İlk önce Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Akhisar'ı 2-1 ile geçen Galatasaray kupanın sahibi olmuştu. Bu sene ise bir gidip bir gelen lig şampiyonluğunda ise Galatasaray mutlu sona mağlup olmasına rağmen ulaştı. Sahasında Sivasspor'a 2-0 kaybeden Galatasaray, şampiyonluğu altın tepside Fenerbahçe'ye sunmuştu fakat Fenerbahçe kendi sahasında Kayserispor'u yenemeyince lig şampiyonu Galatasaray oldu.

Şampiyonluk kutlamalarını yarıda kesen teknik heyet, oyuncuların dikkatinin dağılmasını istemiyor. Yaklaşık 3-4 gün sonra Uefa Finalinde Leverkusen ile karşılaşacak olan ekibimizde Diego iyileşirken, Lincoln'ün sakatlığı düzelmedi ve final maçında yer alamayacak. Final karşılaşması öncesi ekibimize başarılar dilerken bu yıl yarıştığı tüm kulvarlarda kupayı kazanan ekibimiz, Süper Kupa,Türkiye Kupası,Lig Kupası sonrası Uefa Kupası şampiyonluğu ile dördüncü kupayı kaldırmayı amaçlıyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kıl payıyla şampiyonluk gelmiş. Avrupa'da kupayı kaldırda gel hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

UEFA KUPASI GALATASARAYIN !!!

İnanılır gibi değil... Alex Telles'in harika bindirmesi sonrası Sisto'nun arka direkte topla buluşmasının ardından skoru 1-0'a getirdik ve ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarıda baskısını arttıran Leverkusen beraberlik golünü buldu ve skoru 1-1'e getirdi. 90 dakika 1-1'lik eşitlik ile sona erdi. Maçın uzatma kısımları ise öyle anlara sahne oldu ki, müthiş karambollerin yaşandığı, etten duvarların örüldüğü, yüreklerini ortaya koyan Galatasaray oyuncuları kupaya penaltı vuruşları sonrası uzandı.

TANRI BİZİM KAZANMAMIZI İSTİYOR

Henüz bu sezonun başında Muslera'nın yerine gelen genç kaleci Rajkovic, penaltı vuruşlarında tam 4 tane penaltı kurtararak adeta kalesinde devleşti. 5 penaltının 4'ünü kurtaran Rajkovic maçın ardından yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu dile getirdi. Hedefinin uzun yıllar bu formayı terletmek olduğunu söyleyen Rajkovic, inanılmaz bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirdi. Hedef büyüttüklerini de söyleyen Rajkovic, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Liginde en az yarı final yüzü görmek istediğini söyledi. Bu genç yaşında bu başarıları yakalayan Rajkovic ve takım arkadaşları teknik ekibe ve yönetime özellikle de İtalya'da bizi yalnız bırakmayan taraftarlara armağan ettiğini dile getirdi.

24 YAŞ ORTALAMALI EKİP KUPAYI ALDI

Bu sezonun başında yeni yapılanan bir ekip olan Galatasaray, Uefa Kupasını kazanan en genç ekip ünvanını da ele geçirdi. 24 yaş ortalaması olan bu ekip, ilerleyen yıllarda daha çok can yakacağa benziyor.

Maçın Yıldızı Alex Telles

Maçın Golleri ve Maç Sonu Analizi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Kıl payıyla şampiyonluk gelmiş. Avrupa'da kupayı kaldırda gel hocam
    Ligi biraz hafife alınca öyle oldu valla ama çok keyifliydi Aldık geldik hocam kupayı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Genç.avi

Bu yıl başarıdan başarıya koşan Galatasaray kurmayları, dur durak bilmeden önümüzdeki yılın çalışmalarına şimdiden başladılar bile. Önümüzdeki yıl Solanke'nin ve Enes Ünal'ın kiralık sözleşmelerinin biteceğini göz önünde bulundurarak forvet mevkisine alternatif oyuncu arayan teknik ekip, Kolombiyalı genç yetenek ile 6.750.000 Euro karşılığında el sıkıştı. İlk yıllarda Johannes'in yedeği olarak kalacak olan bu yetenek, yeterli gelişimi göstermesi karşılığında ise ilk 11 oyuncusu olma hakkı elde edecek. Kendisinden beklentimiz büyük. Özellikle fiziksel özelliklerinin bu yaşta bu kadar iyi olmasının yanı sıra 20 kararlılık özelliğinin olması, bu transferi gerçekleştirmemizdeki başlıca etkenlerden birisiydi. Kendisine sarılı kırmızılı camianın altında başarılar diliyoruz ve hoşgeldin diyoruz.

Ayriyetten bir gurbetçi yeteneği daha kadromuza kattık. Ocak ayında kadromuza dahil olacak. Bonservis ücreti olarak ise 1.3milyon euro ödedik.

Galatasaray Kurmayları İngiltere'ye Uçtu

Önümüzdeki sene Şampiyonlar Liginde daha iddialı bir konumda bulunmak isteyen Galatasaraylı yöneticiler ve teknik heyet çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmeye devam ediyor. Bu sene Premier Ligten küme düşen Southampton'un siyahi yıldızı Victor Wanyama için temasları hızlandıran Galatasaray, 11.250.000 Euro bonservis bedeli ile serbest kalır maddesini kullanacak bu transfer için. Geçtiğimiz sene orta sahanın ortasında savaşçı bir orta saha oyuncusunun eksikliğini büyük maçlarda hisseden Galatasaray, bu açığı Wanyama ile kapatmayı planlıyor.

Wanyama'nın eşi işi yokuşa sürüyor. İngilterede çocuklarının eğitimi için kalmayı isteyen bayan Wanyama, Türkiye'ye gelmeye pek sıcak bakmıyor. Yapılan ilk transfer görüşmesinden olumsuz yanıt alan Galatasaray, rotayı başka oyunculara çevirdi. Ancak yine de Wanyama'nın peşini bırakacağa benzemiyorlar.

Dipnot: Borçları ödemişiz, valla helal bize

Last edited by webcagri : 05.Temmuz.2016 at 07:31

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Victor Lindelöf Galatasaray'da!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, stoper mevkisi için hem güçlü hem atletik bir oyuncu arıyordu. İlk olarak Napoli'den Kalidou Koulibaly ile görüşen Galatasaray, hem Napoli ile hem de oyuncu ile anlaşmış olmasına rağmen, yüksek bonservis ücreti nedeniyle çekimser kalarak transferi erteleme kararı aldı. Ardından PSG'nin satılık listesine koyduğu Lindelöf ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar, kulübü PSG ile 9.000.000 bonservis bedeli ile anlaşarak transferi gerçekleştirdi. Aslında transfer süreci biraz sancılı geçti. Çünkü Lindelöf ile ilgilenen yalnızca Galatasaray değildi. Hem Schalke hem Tottenham hem de Inter oyuncuyu transfer etmek için var güçleri ile uğraşıyorlardı. Ancak Lindelöf, Avrupanın yükselen değeri Galatasaray'ı tercih etti ve kendisi 4 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imzasını attı. Hem sağ bek hem de stoper mevkisinde görev yapabilen Lindelöf'ü daha çok stoper mevkisinde kullanmayı planlayan kurmaylar, stoper mevkisine Balanta'nın gidişine göre bir transfer daha gerçekleştirebilir.

Taison Milan'da!

Devre arasında Shaktar'dan bedavaya aldığımız Taison, 11.250.000 Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan kulübü AC Milan'a satılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kamuyou Bilgilendirme Platformu

Profesyonel oyuncularımızdan Emre Çolak, 1.800.000 Euro bonservis bedeli karşılığında Fransanın Caen takımına satılmıştır.
    Profesyonel oyuncularımızdan Sinan Kurt 4.400.000 Euro peşin ve olası bonus ödemeler karşılığında Gaziantep Belediye takımına satılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Sportif A.Ş

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gaziantep Bel. o parayı nasıl ödeyecek yav

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Gaziantep Bel. o parayı nasıl ödeyecek yav
    Ödeyemezlerse tapuyu alırız hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

GALATASARAYDA TRANSFER HAREKATI

Orta saha mevkisi için adayları teker teker incelen sarı-kırmızılı ekip, Wanyama'yı ikna turlarından eli boş döndü. Wanyama Galatasaray'ın teklifini reddedip Juventus ile sözleşme imzalayınca Galatasaray'da gözler Chelsea'nin gözden çıkarttığı Sırp yıldız Nemanja Matic'e ve sözleşmesi elinde olan Fellaini'ye çevrildi. İki oyuncu ile de anlaşan Galatasaray'ın iki transferden en az birisini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Güle Güle Sisto

2 yıl önce takımımıza 8.000.000 bonservis bedeli ile katılan Pione Sisto, bugün kulübümüzden yapılan açıklama doğrultusunda 27.500.000 Euro peşin ve belli bonuslarla beraber toplamda 31.500.000 Euro karşılığı Valencia takımına transferi gerçekleşmiştir. Sisto bu zamana kadar çıktığı 63 lig karşılaşmasında 18 gol 13 asist ile 31 gole direk katkı sağlayarak Galatasaray'ın da gelişimine önemli katkıda bulunmuştur. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz. Galatasaray Sportif AŞ

1)Daha önce 8.000.000 Euro bonservis bedeli ile kadromuza kattığımız stoper Emmanuel Mammana; 29.000.000 peşin olmak üzere 31.000.000 Euro bonservis bedeli karşılığı Schalke'ye satılmıştır.

2) Sezon başında bedavaya aldığımız Markus Henriksen, 15.000.000 Euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'ya satılmıştır.
    Last edited by webcagri : 05.Temmuz.2016 at 08:36

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

TRANSFER SEZONU ÖZETİ

Geçtiğimiz yılda her ne kadar çok güzel başarıları yaşamış olsak da sıkıntı çektiğimiz iki bölüm vardı. Bir tanesi uzun boylu babacan bir stoperin olmayışı, diğeri ise ortasahada basıp topu çat diye rakibin ayağından çekip alacak bir oyuncumuz yoktu, dolayısıyla çok yumuşak kalıyordu orta sahamız. Hem Henriksen hem de Selçuk basıp top alan tipte oyuncular değillerdi. İkisi de teknik kapasitelerinin yüksek oluşlarından dolayı oyun kurmayı, pas dağıtmayı seven tarzda oyunculardı. Henriksen ile yolları ayırdık. Yerine Matic'i aldık. Daha sonra yanına Fellaini'yi bedavaya getirdik. Sisto'yu çok iyi bir teklif geldi ve sattık yerine Santos'tan Gabriel'i aldık. Gabriel'den çok şey bekliyorum. Ayrıca forvete aldığım iki genç yetenek de ileriki yıllarda oyunun en iyileri arasına girebilirler, profilleri çok hoşuma gitti. Enes Ünal'ı tekrardan kiraladık kadro rotasyonu açısından. Stopere iki tane taş gibi adam aldık, Mammana'ya iyi teklif geldi sattık. Ayrı parantez açmak istediğim iki oyuncu var. Birisi Taison diğeri Henriksen.. Bedavaya alıp 25-30 milyon euro kar ettik bu oyuncuların bonservislerinden. Mali yapıyı güçlendirmenin en güzel yolu. Bedavaya al, uçuk fiyata okut. Transferlerin profillerini bu başlık altında tekrardan sizlerle paylaşacağım, yorumlarınızı merak ediyorum. Gerçekten bayağı ince eleyip sık dokuyarak yaptım transferleri

Transfer döneminden yaklaşık 40 milyon Euro gibi bir kar ile çıktık. Geçen sene de 50 milyon Euro kar yapmıştık. İki sene içerisinde sadece oyuncu alım-satımlarından 90 milyon Euro gibi bir karımız söz konusu. Bunun yanına sportif başarı da eklenince kulübün mali imkanları inanılmaz ölçüde etkileniyor. Şuan zenginler listesindeyim ve hızla basamakları tırmanıyoruz

Dizilimim 4-2-3-1 şeklinde olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Taktik ve Komutlar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maticdeki kırmızı oklar iyiye işaret değil

Fellaini nedense hep boşa düşüyor. Benim beğendiğim bir oyuncu ama nedense sözleşme yenilemiyor kulüpler anlamış değilim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Kupalar için tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Maticdeki kırmızı oklar iyiye işaret değil

Fellaini nedense hep boşa düşüyor. Benim beğendiğim bir oyuncu ama nedense sözleşme yenilemiyor kulüpler anlamış değilim.
    Matic yatmaya gelmiş gibi gelir gelmez düşüşe geçti profili ben de anlam veremedim

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Kupalar için tebrikler.
    Teşekkürler

17. Default

Hocam selam, beğenerek takip ettim kariyerinizi çok başarılı bir dönem geçirmişsin tebrik ederim.

Ben de futbol ile çok alakam olmamasına rağmen menejerlik oyunlarında vakit geçirmeyi seviyorum bu nedenle de sizleri takip ederek bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince oyun kavramına alışmaya çalışıyorum.

Bir şeyi merak ediyorum personel kadrosunda değişiklik yaptınız mı eğer yaptıysanız kimleri gönderip, kimleri ekibe dahil ettiniz paylaşabilir misiniz ve bir de nasıl bir antrenman programı uyguladınız takıma bunu da paylaşabilirseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ferdikorucu View Post
    Hocam selam, beğenerek takip ettim kariyerinizi çok başarılı bir dönem geçirmişsin tebrik ederim.

Ben de futbol ile çok alakam olmamasına rağmen menejerlik oyunlarında vakit geçirmeyi seviyorum bu nedenle de sizleri takip ederek bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince oyun kavramına alışmaya çalışıyorum.

Bir şeyi merak ediyorum personel kadrosunda değişiklik yaptınız mı eğer yaptıysanız kimleri gönderip, kimleri ekibe dahil ettiniz paylaşabilir misiniz ve bir de nasıl bir antrenman programı uyguladınız takıma bunu da paylaşabilirseniz sevinirim.
    Selam dostum, çok teşekkür ederim ilk olarak Personel kadrosunu tepeden tırnağa yeniledim desem yeridir. Çünkü mevcut antrenörler hem vasatlardı hem de gereğinden fazla maaş alarak kulüp bütçesini negatif yönde etkiliyorlardı. Personel kadromu alttaki fotoğrafta paylaştım senin için. İkinci olarak ise, özellikle sezon bitiminde takım antrenmanını kondisyon olarak belirliyorum. Takım tatilden döndüğü zaman ilk ay sadece kondisyon çalışması yapıyor veya 3 hafta kadar. Daha sonra ise takım uyumu üzerine çalışma yapıyorum. Bunun da sebebi yaz ayı transfer dönemi demek, transfer dönemi demek yeni transferler demek. Bu oyunculardan maksimum verim alabilmek için takıma çabucak uyum sağlamış olması gerekiyor diye düşünerek takım uyumu antrenmanları yaptırıyorum. Sezon başladıktan sonra da şuan Galatasaray'ı yönettiğim için hücum çalışmaları yaptırıyorum. Ama Mersin İdman Yurdu olmuş olsaydım ve öncelikli hedefim ligde kalmak olsaydı savunma antrenmanı yaptırırdım. Yani sezon içerisinde, takımına vereceğin taktik ve mentalite ile örtüşen bir antrenman programı uygulamanı tavsiye ederim. Eskiden buralarda '' Sentugo '' kullanıcı adını kullanan bir arkadaş vardı, onun geçmişte yapmış olduğu antrenman programlarını inceleyerek aslında biraz kendine uyarlayaraktan yeni bir şablon oluşturabilirsin diye düşünüyorum. Yine sormak istediğin bir soru olursa hiç çekinmeden sorabilirsin. İlgin ve yaklaşımın hoşuma gitti. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

19. Default

Hızlı dönüşün için teşekkürler hocam bu saatte dönüş yapmanı beklemiyordum aslında

Bilgi paylaşımın içinde teşekkürler bir diğer personel bilgilerin de merak ettiğim konu gözlemci ve fizyoterapistler de nasıl bir değişiklik yaptığın?

Aslında ben sıfır bilgiye sahibim oyunca ve daha öncede bahsettiğim gibi futbol hakkında çok fazla bir bilgi birikimim yok o yüzden sizin başarılarınız ile yapabilirsem oyunda kendi başarılarımı oluşturabilmek bu nedenle her türlü ince detaya ihtiyacım olacak. Oyunda az önce yeni bir kariyer başlattım Süper Lig Temmuz 2015 sezon başı olarak sizce takımda hemen revizyona gitmeli miyim yoksa önce Hazırlık ve Lig maçlarına başlayıp takımı görüp ondan sonra mı başlamalıyım? Çünkü hemen revizyona gittiğim de takıma da yeni geldiğim ve daha önce kariyer sahibi olmadığım için takımda huzursuzluklar başlıyor ve sonra önünü alamaya biliyorum. Bu doğrultu da tavsiye edeceğiniz farklı öneriler olursa her zaman açığım

Edit: Bir şey daha sormak istiyorum. Gözlemcileri nasıl görevlendiriyorsunuz yani yeni kaliteli veya gelecek vaat eden oyuncuları nasıl buluyorsunuz kolay bir takip yöntemi var mıdır?
    Last edited by ferdikorucu : 06.Temmuz.2016 at 03:41

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hızlı dönüşün için teşekkürler hocam bu saatte dönüş yapmanı beklemiyordum aslında

Bilgi paylaşımın içinde teşekkürler bir diğer personel bilgilerin de merak ettiğim konu gözlemci ve fizyoterapistler de nasıl bir değişiklik yaptığın?

Aslında ben sıfır bilgiye sahibim oyunca ve daha öncede bahsettiğim gibi futbol hakkında çok fazla bir bilgi birikimim yok o yüzden sizin başarılarınız ile yapabilirsem oyunda kendi başarılarımı oluşturabilmek bu nedenle her türlü ince detaya ihtiyacım olacak. Oyunda az önce yeni bir kariyer başlattım Süper Lig Temmuz 2015 sezon başı olarak sizce takımda hemen revizyona gitmeli miyim yoksa önce Hazırlık ve Lig maçlarına başlayıp takımı görüp ondan sonra mı başlamalıyım? Çünkü hemen revizyona gittiğim de takıma da yeni geldiğim ve daha önce kariyer sahibi olmadığım için takımda huzursuzluklar başlıyor ve sonra önünü alamaya biliyorum. Bu doğrultu da tavsiye edeceğiniz farklı öneriler olursa her zaman açığım

Edit: Bir şey daha sormak istiyorum. Gözlemcileri nasıl görevlendiriyorsunuz yani yeni kaliteli veya gelecek vaat eden oyuncuları nasıl buluyorsunuz kolay bir takip yöntemi var mıdır?

Futbol adına pek bilgin yoksa, takımı önceden görmen senin faydana olacaktır. Mümkün olduğunca denk takımlarla hazırlık maçları yapmanı öneririm. Ne senden çok zayıf ne de çok güçlü. Denk takımlarla maç yapman, takımın artı ve eksilerini görmene olanak sağlar. Gözlemcileri ise ben genelde görevlendirirken en az 4 yıldız potansiyelli genç yetenekleri bulması konusunda görevlendiriyorum ve kendi yöntemim de var tabi. Gözlemcilik sekmesinden istediğim yaş aralığını, oyuncunun mevkisini ve istediğim minimum özellikleri seçip kendim manuel olarak geziniyorum. Bazen olumlu sonuçlar alabiliyorum bu şekilde

Ancak yanıtlayabildim, kusuruma bakma dostum

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

kardeşim yeni okudum kariyeri. Cidden 10 numara oluyor böyle ucu ucuna gelen şampiyonluk olsun, ilk sezon şampiyon olamayıp pes etmemen olsun. Helal olsun çünkü birçok kariyerde herkes anasını satayım 40 puan fark atıyor Güzel devam ediyorsun. Ben 6-1 Çelsi'yi yenmene baya şaşırdım. Cidden izlerken baya zevk almışsındır. Artık hedef ŞL. Sana tavsiyem eğer böyle maaş bütçesine felan dikkat ediyorsan nasıl diyeyim en fazla 4m maaş veririm tarzı bir anlayış sergiliyorsan, biraz ondan feragat et, diğer türlü şlyi almak çok uzun sürüyor.

Başarılar kardeşim tekrardan

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    kardeşim yeni okudum kariyeri. Cidden 10 numara oluyor böyle ucu ucuna gelen şampiyonluk olsun, ilk sezon şampiyon olamayıp pes etmemen olsun. Helal olsun çünkü birçok kariyerde herkes anasını satayım 40 puan fark atıyor Güzel devam ediyorsun. Ben 6-1 Çelsi'yi yenmene baya şaşırdım. Cidden izlerken baya zevk almışsındır. Artık hedef ŞL. Sana tavsiyem eğer böyle maaş bütçesine felan dikkat ediyorsan nasıl diyeyim en fazla 4m maaş veririm tarzı bir anlayış sergiliyorsan, biraz ondan feragat et, diğer türlü şlyi almak çok uzun sürüyor.

Başarılar kardeşim tekrardan
    Sağolasın dostum Valla artık açılıyoruz hafif hafif. Neticede her ne kadar Porto,Ajax gibi olmaya çalışsak da bir yerden bir şekilde takıma tutoring yaptırabilecek yıldız oyuncuları da almamız gerekiyor eğer hedefimiz çok yüksek ise. Bunun için de ilk adımları attık ufak da olsa. Fellaini ve Matic transferleri tam istediğim tarzda oldu. Aslında ilk hedefim Wanyama olmuş olsa da oyunun cilvesinden dolayı Wanyama'yı kaçırdık elimizden. İlerleyen yıllarda hem genç oyuncularla hem de kalitesini ispatlamış oyuncuları harmanlayıp öyle bir kadro kurmayı planlıyorum, ilk hedeflerimden birisi bu. Çünkü geriden gelen gençler gerçekten gelecek vaadeden tarzda oyuncular. Bunlar haricinde TSL'de ben de çok keyif alıyorum. Oyundan sıkılmamdaki temel sebeplerden bir tanesi TSL'de rekabet olmamasıydı üç sezondur inanılmaz keyifli bir lig yaşıyorum. Bir gidip bir gelen liderlikler falan olsun, çok hoşuma gidiyor, biraz daha gerçeğe yakın. Chelsea maçı da accccccccaaaip güzel oldu, kırmızı kartı falan görünce rakip ben coştukça coştum verdim gazı takıma, yüklendik paso

Tekrardan teşekkür ederim, eski topraklardan birini görmek hoşuma gitti

23. Default

Önemli değil cevap gelsin de geç gelsin

Şimdilik dediğin gibi takımı izliyorum bazı geleceği olan oyuncuları kiralık gönderiyorum ilk 11'de forma şansı bulsunlar yıldızı parlasın diye. Kevin'ı oyun bug'ından dolayı sezon ortasına kadar oynatamıyorum ve Hamit'de 6-7 ay sakat olarak başladı oyun açılışında. Dursun Hoca transfer bütçesi vermiyor 1.2m bütçem var bu nedenle sezon ortasına kadar transfer yapmadan devam etmeye çalışacağım. Senin taktik ile hazırlık maçları bazı tökezlemeler olsa da iyi geçti sayılır dün İnter'i 5-0 yendim mesela. Anlamadığım ve başıma ilk kez gelen bir olay yaşadım hazırlıklarda oyuncular ilk yarıyı çok zor geçirdiler ikinci yarı da nerdeyse takımı baştan aşağı değiştirmem gerekti kondisyon düşüklüğünden dolayı daha önce oyunun kendi gelen veritabanı ile kariyer açtığım da böyle sorun olmamıştı dün yeni veritabanı ile açtım böyle sorun yaşadım. Bakalım gittiği yere kadar götürmeye çalışacağım sağdan soldan öğrendiklerim ile

Bu arada kariyerinin devamını dört gözle bekliyorum Bol şanslar..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Önemli değil cevap gelsin de geç gelsin

Şimdilik dediğin gibi takımı izliyorum bazı geleceği olan oyuncuları kiralık gönderiyorum ilk 11'de forma şansı bulsunlar yıldızı parlasın diye. Kevin'ı oyun bug'ından dolayı sezon ortasına kadar oynatamıyorum ve Hamit'de 6-7 ay sakat olarak başladı oyun açılışında. Dursun Hoca transfer bütçesi vermiyor 1.2m bütçem var bu nedenle sezon ortasına kadar transfer yapmadan devam etmeye çalışacağım. Senin taktik ile hazırlık maçları bazı tökezlemeler olsa da iyi geçti sayılır dün İnter'i 5-0 yendim mesela. Anlamadığım ve başıma ilk kez gelen bir olay yaşadım hazırlıklarda oyuncular ilk yarıyı çok zor geçirdiler ikinci yarı da nerdeyse takımı baştan aşağı değiştirmem gerekti kondisyon düşüklüğünden dolayı daha önce oyunun kendi gelen veritabanı ile kariyer açtığım da böyle sorun olmamıştı dün yeni veritabanı ile açtım böyle sorun yaşadım. Bakalım gittiği yere kadar götürmeye çalışacağım sağdan soldan öğrendiklerim ile

Bu arada kariyerinin devamını dört gözle bekliyorum Bol şanslar..
    Oyuncuların hemen hemen hepsi tatilden geldikleri için göbek yapmışlardır muhtemelen, kondisyon o yüzden düşüktür Kevin ise gerçek hayatta Gs bu transferi, transfer dönemi süresince gerçekleştirememişti evrak eksikliğinden dolayı. O yüzden 6 ay boyunca oyuncudan faydalanamamıştı. Bunu oyuna yansıtmışlar, bug değil yani o

Kariyere güncelleme yapacağım fakat şuan genç oyuncuları araştırıyorum, alıp alt yapıya göndereceğim veya kiralık göndericem gelişimlerini sürdürsünler diye Sana da bol şans, dilediğin zaman sorabilirsin, buralardayım ben

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ASLAN SON NEFESTE YENİK DÜŞTÜ

Uefa Süper Kupa Finali yine tanıdık bir eşleşmeye sahne oldu. 2000 yılında yine bu arenada karşılaşan iki ekibin mücadelesi sonucu kupaya uzanmıştı Galatasaray. Bu sefer Real Madrid, uzatmaların son dakikalarında bulduğu gol ile kupaya uzanan taraf oldu. Maç sonrası mikrofonlara konuşan sarı-kırmızılı kurmaylar, sonuçtan memnun olmasalar da Real Madrid gibi Avrupanın en büyük takımlarından birine karşı verdikleri mücadeleden çok memnun olduklarını ve ilerisi için çok umutlu olduklarını dile getirdi. Gareth Bale'e son dakikalarda engel olamayan Aslan, mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı ve sezonun son kupasını müzeye götüremedi.

BİR YILDIZ ADAYI GENÇ DAHA GALATASARAYDA

Maçın hemen ardından apar topar Portekiz'e uçan teknik heyet ve bir gözlemci; Portekiz'in Beleneses takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Diogo ile 4.400.000 Euro bonservis bedeli karşılığında söz kesti. Oyuncu önümüzdeki yıl takıma katılacak ve muhtemelen tecrübe kazanması adına bir takıma kiralık olarak gönderilecektir.

Bu transferin ardından hız kesmeyen yönetim, sol bek mevkisine alternatif olması adına Atila Turan'ı da renklerine bağladı. Bu transfer için 5.750.000 Euro ödeyecek olan Galatasaray, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Last edited by webcagri : 07.Temmuz.2016 at 00:46

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KURALAR ÇEKİLDİ

Geçen sezon grup aşamalarında 3.olarak Uefa Kupasına giden ve Uefa Kupasını kazanan Galatasarayın 3.torbadan katıldığı Şampiyonlar Ligi grup kuraları bugün İsviçre'nin Luzern kentinde çekildi. Temsilcimiz, bu sezon tam 3 kere transfer çalımı yediği Juventus ile de aynı grupta. Grupta yer alan diğer takımlar ise; Fransanın yükselen değeri Paris Saint Germain ve Belçika temsilcisi AA Gent.

Kura çekimleri sonra televizyonlarımıza konuşan yöneticiler ise; içeride yapacağımız tüm maçları kazanmamız durumunda bu gruptan çıkacağımıza dair inancımız tamdır şeklinde konuşurken, oldukça zorlu bir gruba düştüklerini ifade ettiler.

Şampiyonlar Liginde diğer eşleşmeler ise şu şekilde ;

A Grubu : Manchester City - Barcelona - Lazio - Salzburg
    B Grubu : Atletico Madrid - Zenit - Monaco - Dinamo
    C Grubu : Bayern Münih - Chelsea - Shaktar - Sparta Prag
    D Grubu : Leverkusen - Benfica - Ajax - Sampdoria
    E Grubu : Dortmund - Villareal - Apoel - CSKA
    F Grubu : Manchester Utd - Porto - Celtic - Kopenhag
    G Grubu : Real Madrid - Schalke - Tottenham - Young Boys

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Grup zor olmuş ama çıkarız.Real madridle falan denk bir oyun oynadıysak bu gruptanda çıkabiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Grup zor olmuş ama çıkarız.Real madridle falan denk bir oyun oynadıysak bu gruptanda çıkabiliriz diye düşünüyorum.
    Çıkamazsak kıl payı ile çıkamayız diye düşünüyorum, güçler denk gibi. Ama sonra büyük hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ASLAN MİYAV DEDİ

Geçen yılın son şampiyonu Galatasaray, Sivasspor'u yine yenemedi ve lige tatsız bir giriş yaptı. 90 dakika boyunca sıkıcı bir karşılaşma izleyen Galatasaray taraftarları, bu takım geçen sene destan yazdı, nerede o ruh diye söylene söylene stattan ayrıldı. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Galatasaray görmek istediklerini dile getiren taraftarlardan bazıları ise takımın geçen sene şans yardımıyla şampiyon olduğunu ve bu yıl geçen seneki şansın yanımızda olmaması halinde şampiyonluğun hayal olduğunu dile getirdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takımlar gibi hakemde bitikmiş 3.6 ney yav

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri