1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Uefa Tamam, Hedef Şampiyonlar Ligi - Galatasaray 4.Sezon

Hybrid View

1. Default

Önemli değil cevap gelsin de geç gelsin

Şimdilik dediğin gibi takımı izliyorum bazı geleceği olan oyuncuları kiralık gönderiyorum ilk 11'de forma şansı bulsunlar yıldızı parlasın diye. Kevin'ı oyun bug'ından dolayı sezon ortasına kadar oynatamıyorum ve Hamit'de 6-7 ay sakat olarak başladı oyun açılışında. Dursun Hoca transfer bütçesi vermiyor 1.2m bütçem var bu nedenle sezon ortasına kadar transfer yapmadan devam etmeye çalışacağım. Senin taktik ile hazırlık maçları bazı tökezlemeler olsa da iyi geçti sayılır dün İnter'i 5-0 yendim mesela. Anlamadığım ve başıma ilk kez gelen bir olay yaşadım hazırlıklarda oyuncular ilk yarıyı çok zor geçirdiler ikinci yarı da nerdeyse takımı baştan aşağı değiştirmem gerekti kondisyon düşüklüğünden dolayı daha önce oyunun kendi gelen veritabanı ile kariyer açtığım da böyle sorun olmamıştı dün yeni veritabanı ile açtım böyle sorun yaşadım. Bakalım gittiği yere kadar götürmeye çalışacağım sağdan soldan öğrendiklerim ile

Bu arada kariyerinin devamını dört gözle bekliyorum Bol şanslar..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ferdikorucu View Post
    Önemli değil cevap gelsin de geç gelsin

Şimdilik dediğin gibi takımı izliyorum bazı geleceği olan oyuncuları kiralık gönderiyorum ilk 11'de forma şansı bulsunlar yıldızı parlasın diye. Kevin'ı oyun bug'ından dolayı sezon ortasına kadar oynatamıyorum ve Hamit'de 6-7 ay sakat olarak başladı oyun açılışında. Dursun Hoca transfer bütçesi vermiyor 1.2m bütçem var bu nedenle sezon ortasına kadar transfer yapmadan devam etmeye çalışacağım. Senin taktik ile hazırlık maçları bazı tökezlemeler olsa da iyi geçti sayılır dün İnter'i 5-0 yendim mesela. Anlamadığım ve başıma ilk kez gelen bir olay yaşadım hazırlıklarda oyuncular ilk yarıyı çok zor geçirdiler ikinci yarı da nerdeyse takımı baştan aşağı değiştirmem gerekti kondisyon düşüklüğünden dolayı daha önce oyunun kendi gelen veritabanı ile kariyer açtığım da böyle sorun olmamıştı dün yeni veritabanı ile açtım böyle sorun yaşadım. Bakalım gittiği yere kadar götürmeye çalışacağım sağdan soldan öğrendiklerim ile

Bu arada kariyerinin devamını dört gözle bekliyorum Bol şanslar..
    Oyuncuların hemen hemen hepsi tatilden geldikleri için göbek yapmışlardır muhtemelen, kondisyon o yüzden düşüktür Kevin ise gerçek hayatta Gs bu transferi, transfer dönemi süresince gerçekleştirememişti evrak eksikliğinden dolayı. O yüzden 6 ay boyunca oyuncudan faydalanamamıştı. Bunu oyuna yansıtmışlar, bug değil yani o

Kariyere güncelleme yapacağım fakat şuan genç oyuncuları araştırıyorum, alıp alt yapıya göndereceğim veya kiralık göndericem gelişimlerini sürdürsünler diye Sana da bol şans, dilediğin zaman sorabilirsin, buralardayım ben

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ASLAN SON NEFESTE YENİK DÜŞTÜ

Uefa Süper Kupa Finali yine tanıdık bir eşleşmeye sahne oldu. 2000 yılında yine bu arenada karşılaşan iki ekibin mücadelesi sonucu kupaya uzanmıştı Galatasaray. Bu sefer Real Madrid, uzatmaların son dakikalarında bulduğu gol ile kupaya uzanan taraf oldu. Maç sonrası mikrofonlara konuşan sarı-kırmızılı kurmaylar, sonuçtan memnun olmasalar da Real Madrid gibi Avrupanın en büyük takımlarından birine karşı verdikleri mücadeleden çok memnun olduklarını ve ilerisi için çok umutlu olduklarını dile getirdi. Gareth Bale'e son dakikalarda engel olamayan Aslan, mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı ve sezonun son kupasını müzeye götüremedi.

BİR YILDIZ ADAYI GENÇ DAHA GALATASARAYDA

Maçın hemen ardından apar topar Portekiz'e uçan teknik heyet ve bir gözlemci; Portekiz'in Beleneses takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Diogo ile 4.400.000 Euro bonservis bedeli karşılığında söz kesti. Oyuncu önümüzdeki yıl takıma katılacak ve muhtemelen tecrübe kazanması adına bir takıma kiralık olarak gönderilecektir.

Bu transferin ardından hız kesmeyen yönetim, sol bek mevkisine alternatif olması adına Atila Turan'ı da renklerine bağladı. Bu transfer için 5.750.000 Euro ödeyecek olan Galatasaray, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Last edited by webcagri : 07.Temmuz.2016 at 00:46

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri