Kupalar için tebrikler.
Kupalar için tebrikler.
Hocam selam, beğenerek takip ettim kariyerinizi çok başarılı bir dönem geçirmişsin tebrik ederim.
Ben de futbol ile çok alakam olmamasına rağmen menejerlik oyunlarında vakit geçirmeyi seviyorum bu nedenle de sizleri takip ederek bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince oyun kavramına alışmaya çalışıyorum.
Bir şeyi merak ediyorum personel kadrosunda değişiklik yaptınız mı eğer yaptıysanız kimleri gönderip, kimleri ekibe dahil ettiniz paylaşabilir misiniz ve bir de nasıl bir antrenman programı uyguladınız takıma bunu da paylaşabilirseniz sevinirim.
Selam dostum, çok teşekkür ederim ilk olarakPersonel kadrosunu tepeden tırnağa yeniledim desem yeridir. Çünkü mevcut antrenörler hem vasatlardı hem de gereğinden fazla maaş alarak kulüp bütçesini negatif yönde etkiliyorlardı. Personel kadromu alttaki fotoğrafta paylaştım senin için. İkinci olarak ise, özellikle sezon bitiminde takım antrenmanını kondisyon olarak belirliyorum. Takım tatilden döndüğü zaman ilk ay sadece kondisyon çalışması yapıyor veya 3 hafta kadar. Daha sonra ise takım uyumu üzerine çalışma yapıyorum. Bunun da sebebi yaz ayı transfer dönemi demek, transfer dönemi demek yeni transferler demek. Bu oyunculardan maksimum verim alabilmek için takıma çabucak uyum sağlamış olması gerekiyor diye düşünerek takım uyumu antrenmanları yaptırıyorum. Sezon başladıktan sonra da şuan Galatasaray'ı yönettiğim için hücum çalışmaları yaptırıyorum. Ama Mersin İdman Yurdu olmuş olsaydım ve öncelikli hedefim ligde kalmak olsaydı savunma antrenmanı yaptırırdım. Yani sezon içerisinde, takımına vereceğin taktik ve mentalite ile örtüşen bir antrenman programı uygulamanı tavsiye ederim. Eskiden buralarda '' Sentugo '' kullanıcı adını kullanan bir arkadaş vardı, onun geçmişte yapmış olduğu antrenman programlarını inceleyerek aslında biraz kendine uyarlayaraktan yeni bir şablon oluşturabilirsin diye düşünüyorum. Yine sormak istediğin bir soru olursa hiç çekinmeden sorabilirsin. İlgin ve yaklaşımın hoşuma gitti. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
![]()
Hızlı dönüşün için teşekkürler hocam bu saatte dönüş yapmanı beklemiyordum aslında
Bilgi paylaşımın içinde teşekkürler bir diğer personel bilgilerin de merak ettiğim konu gözlemci ve fizyoterapistler de nasıl bir değişiklik yaptığın?
Aslında ben sıfır bilgiye sahibim oyunca ve daha öncede bahsettiğim gibi futbol hakkında çok fazla bir bilgi birikimim yok o yüzden sizin başarılarınız ile yapabilirsem oyunda kendi başarılarımı oluşturabilmek bu nedenle her türlü ince detaya ihtiyacım olacak. Oyunda az önce yeni bir kariyer başlattım Süper Lig Temmuz 2015 sezon başı olarak sizce takımda hemen revizyona gitmeli miyim yoksa önce Hazırlık ve Lig maçlarına başlayıp takımı görüp ondan sonra mı başlamalıyım? Çünkü hemen revizyona gittiğim de takıma da yeni geldiğim ve daha önce kariyer sahibi olmadığım için takımda huzursuzluklar başlıyor ve sonra önünü alamaya biliyorum. Bu doğrultu da tavsiye edeceğiniz farklı öneriler olursa her zaman açığım
Edit: Bir şey daha sormak istiyorum. Gözlemcileri nasıl görevlendiriyorsunuz yani yeni kaliteli veya gelecek vaat eden oyuncuları nasıl buluyorsunuz kolay bir takip yöntemi var mıdır?
Last edited by ferdikorucu : 06.Temmuz.2016 at 03:41
Futbol adına pek bilgin yoksa, takımı önceden görmen senin faydana olacaktır. Mümkün olduğunca denk takımlarla hazırlık maçları yapmanı öneririm. Ne senden çok zayıf ne de çok güçlü. Denk takımlarla maç yapman, takımın artı ve eksilerini görmene olanak sağlar. Gözlemcileri ise ben genelde görevlendirirken en az 4 yıldız potansiyelli genç yetenekleri bulması konusunda görevlendiriyorum ve kendi yöntemim de var tabi. Gözlemcilik sekmesinden istediğim yaş aralığını, oyuncunun mevkisini ve istediğim minimum özellikleri seçip kendim manuel olarak geziniyorum. Bazen olumlu sonuçlar alabiliyorum bu şekilde
Ancak yanıtlayabildim, kusuruma bakma dostum![]()