Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Alex'i kim istemez ki!

Nesil
    2003

Hagi kosmuyordu ama kuvvetli idi. Kolay kolay bir omuz darbesi ile yere devrilmiyordu, takim arkadaslari pozisyona girene kadar topu sakliyabiliyordu. Pas verdigi veya pas verecegi takim arkadasina ne yapmasi gerektigini soyluyor, mac icinde takim arkadaslarini yonlendiriyordu. Tipki Dunya kupasinda Zidane'in Fransayi yonettigi veya Pirlo'nun Italya'yi yonettigi gibi.

Alex karsisinda kuvvetli bir oyuncu oldugu zaman yerlere devriliyor hep. Avrupa'da da fizik olarak daha kuvvetli rakiplere karsi Alex yok oluyor. Belki kas goz hareketi ile takim arkadaslarini yonlendiriyordur da ama genelde kim bosta ise bir an once ona topu aktarip mesuliyeti baskasinin eline birakiyor. Evet nokta paslar atiyor ve takim arkadaslarini iyi pozisyonlara sokuyor, ama bir oyuncunun o pozisyona girmesi icin onu yonlendirmek yerine, takim arkadasinin oraya kendi iradeleri ile gelmesini bekliyor. Takim arkadasi gelmezse, Alex topu dagitamiyor ve fiziksel olarak zayif oldugu icin topu kaybediyor. Dunya kupasi karsilastirmasi Alex'e de yaparsak bana Totti'yi hatirlatiyor. Sakatliktan yeni ciktigi icin fiziksel gucu dusmus, ayakta kalmakta zorlanan ve teknigini ancak baski yemedigi zaman gosterebilen, temas aldigi zaman yere devrilen bir oyuncu oluvermisti Totti.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Alex'i bende istemem.Neyapayım koşmayan adamı koşmasada gol atıyor attırıyor deniliyor ama bu adam orta sahanın kendi yarısahasından geri gelmiyor kesinlikle adam yüzünden çift forvet oynayamıyoruz.Ankaragücü-Fenerbahçe maçındada gördümki zaten ortasaha değil forvetmiş.Bu Beşiktaş'ın oyuncularından bazıları Carew-lyon'da Juanfran-Zaragoza'da Youla-Lille Bu adamların bjk'de kötü performans göstermesi normal çünkü bjk takım halinde kötü oynuyordu.Zaten günümzde koşmayan oyuncu olmak için ronaldinho-kaka ayarında oyuncu omak gerekir
    ronaldinho kaka koşmuyolar mı kaka nın fenere attığı bi gol var 10 kişiyi dizere sen nasıl bu adama koşmuyo dersin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bugün Alex'e söylenenler Uefa şampiyonu olmadan önce Hagi'ye söyleniyordu.
    Koşmuyor,pres yapmıyor,takıma fazla.

Herkes U dönüyor şimdi.
    Alex'e pislik atma sevdasıdır,çekememezliktir alıp başını gitmiş!..
    konu alex ken iliçe pislik atan kendinsin .... ayrıca hagi uefa kupasını almadan öncede herkez tarafından seviliyordu ve beğeniliyordu .... sen bi fenerli olarak hagi yi beğenmiyo olabilirsin (haklı olarak) kimsenin u döndüğü yok ...
    alex bence iyi bir futbolcu evet haklısın iliçden de iyi bir futbolcu ama bi zahmet hagiyle kıyaslama ..... ve galatasaraylı taraftarların iliçe taptığını nerden çıkartıyosun onu anlamadım .....

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bugün Alex'e söylenenler Uefa şampiyonu olmadan önce Hagi'ye söyleniyordu.
    Koşmuyor,pres yapmıyor,takıma fazla.

Herkes U dönüyor şimdi.
    Alex'e pislik atma sevdasıdır,çekememezliktir alıp başını gitmiş!..
    hagi ye kimler laf atiyordu,attigi goller,yaptigi asistler,takimi mükemmel yönetisi,hirsi,mücadelesi ile ona tapiyoduk biz,uefaya bir bak istersen neredeyse her macta imzasi var haginin,oynadigi süper futbol,hirsi ile biz ona tapiyoruz.Hagi kosmuyor diyorsun kosuyordu nasil kosmuyordu attigi gollere bak hep calim atarak atiyordu,saha icinde pres bile yapiyordu.Alex iyidir ama türkiye ligi icin,hizli olsaydi daha iyi yerlere gelirdi ama en fazla avrupanin 2.sinif takimlarinda oynardi.hagi gibi bir efsane ile lütfen onu karsilastirmayin,cünkü günaha girersiniz gercekten,hagiye laf atan carpilir.

Ilice bizim taptigimizi nereden cikardin?Ilic iyi futbolcudur,severiz kendisini,gecen sene sampiyonlukta büyük rol oynadi ama ona tapmayiz biz,biz metin oktaya,hagiye,hakan süküre,kurucumuz alisamiyene tapariz!

Quote Originally Posted by Gonziarm View Post
    ABOOO sen istatistiklere takılıyorsan hemen gidelim jardeli washıngtonu romarioyu alalım.Emin ol cok gol atarlar.Ama takıma ne kazandırırlar hıc bırsey...
    bu lafa cok güldüm inan (:. iyi o zaman gol atmaninda bir manasi yok futbolda degil mi ?
    Fatih Altaylinin 14 Ocak 2004'de Alex hakkinda yazdigi yazi.
    Biraz bicimsiz oldu ama

Hagiye gelince. Turkiyeye onun gibi bir oyuncu gelmez bir daha. Alex ile kiyaslanamaz bile.Kiyaslanmasi yanlis bir defa.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    bu lafa cok güldüm inan (:. iyi o zaman gol atmaninda bir manasi yok futbolda degil mi ?

Hagiye gelince. Turkiyeye onun gibi bir oyuncu gelmez bir daha. Alex ile kiyaslanamaz bile.Kiyaslanmasi yanlis bir defa.
    Gol atmanin manasi olmaz olur mu hic ?Benim demek istediğim jardel gibi adamlar bir macta 3-4 gol atarlar genelde zayıf takımlara karsı. Ancak gel gör ki karsılarına stam cannavaro gibi defans oyuncuları cıkınca süt dökmüş kediye dönerler.Ama sezon sonunda bakarsın ki oooo adama bak 40 gol atmış dersin.Ama takıma katkıları gollerıyle orantılı değillerdir.Muhim maclarda ayaklarına top bile değmez.Çünkü onların güçleri yetenekleri sınırlıdır.
    Ayrıca o lafı man und menejeri fergusondan esinlenerek soylemiştim.Man unt gol sorunu cektiğinde gazeteciler jardeli alalım önerisini sunuyorlar.Ferguson da alırız 30 gol de atar ama takım daha güçlü mü hale gelir daha güçsüz mü olur bize ne katar bilemem der.Yani hersey gol asist sayısıyla sınırlı değil.

Gol atmanin manasi olmaz olur mu hic ?Benim demek istediğim jardel gibi adamlar bir macta 3-4 gol atarlar genelde zayıf takımlara karsı. Ancak gel gör ki karsılarına stam cannavaro gibi defans oyuncuları cıkınca süt dökmüş kediye dönerler.Ama sezon sonunda bakarsın ki oooo adama bak 40 gol atmış dersin.Ama takıma katkıları gollerıyle orantılı değillerdir.Muhim maclarda ayaklarına top bile değmez.Çünkü onların güçleri yetenekleri sınırlıdır.
    Ayrıca o lafı man und menejeri fergusondan esinlenerek soylemiştim.Man unt gol sorunu cektiğinde gazeteciler jardeli alalım önerisini sunuyorlar.Ferguson da alırız 30 gol de atar ama takım daha güçlü mü hale gelir daha güçsüz mü olur bize ne katar bilemem der.Yani hersey gol asist sayısıyla sınırlı değil.
    jardel büyük takimlara karsi gol atamiyomu? bu lafina sadece gülerim

Jardel 1995 yilinda Portekiz FC Porto takımına transfer olup 125 maçda 130 gol'e imza attı. FC Porto'nun ardından 16 milyon Avro'ya Galatasaray'a transfer olarak 2000 yılında 40 gol ile Avrupa'nın en golcü futbolcusu olmayı başarmıştı.

1999, 2000 ve 2002 yılında Avrupa liglerinde en çok gol atan oyuncu Jardel idi. Portekiz'de beş kere gol kralı olmayı başardı, 2000 yılında ise UEFA Şampıyonlar Lig'inde gol kralı olmayı da başardı.

Jardel brezil milli takımı için 34 kere oynadı ve 28 gol attı.Brezilya 2002 Dünya kupası kadrosundada yer aldı ve kupa boyunca fazla şans bulamamasına rağmen 3 maç oynayıp 4 gol attı

Ayrica Jardel real madride süper kupada attigi 2 golle galatasaraya süper kupayi getirdi.2002-2003 Sampiyonlar liginde 6 gol atmistir.

Jardelin isi gol atmak zaten.Büyük takim,kücük takim farketmez onun icin,herkese esit davranir herkese gollerini atar!

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    jardel büyük takimlara karsi gol atamiyomu? bu lafina sadece gülerim

Jardel 1995 yilinda Portekiz FC Porto takımına transfer olup 125 maçda 130 gol'e imza attı. FC Porto'nun ardından 16 milyon Avro'ya Galatasaray'a transfer olarak 2000 yılında 40 gol ile Avrupa'nın en golcü futbolcusu olmayı başarmıştı.

1999, 2000 ve 2002 yılında Avrupa liglerinde en çok gol atan oyuncu Jardel idi. Portekiz'de beş kere gol kralı olmayı başardı, 2000 yılında ise UEFA Şampıyonlar Lig'inde gol kralı olmayı da başardı.

Jardel brezil milli takımı için 34 kere oynadı ve 28 gol attı.Brezilya 2002 Dünya kupası kadrosundada yer aldı ve kupa boyunca fazla şans bulamamasına rağmen 3 maç oynayıp 4 gol attı

Ayrica Jardel real madride süper kupada attigi 2 golle galatasaraya süper kupayi getirdi.2002-2003 Sampiyonlar liginde 6 gol atmistir.

Jardelin isi gol atmak zaten.Büyük takim,kücük takim farketmez onun icin,herkese esit davranir herkese gollerini atar!
    O zaman dediklerine yani istatistiklere bakacak olursak dünyanın en iyi futbolcusu jardel olurdu.Jardelli bir barca ronaldinholu bir barcadan daha iyi mi olacak?O zaman bu jardel henryden de ronaldınhodan da iyi Kim almış bu adamı bu kadar gol atmasına ragmen?Alex de aynen öyle jardel gibi abartılmaması gereken bir futbolcu.İstatistikler herseyi söylemez arkadaslar.

O zaman dediklerine yani istatistiklere bakacak olursak dünyanın en iyi futbolcusu jardel olurdu.Jardelli bir barca ronaldinholu bir barcadan daha iyi mi olacak?O zaman bu jardel henryden de ronaldınhodan da iyi Kim almış bu adamı bu kadar gol atmasına ragmen?Alex de aynen öyle jardel gibi abartılmaması gereken bir futbolcu.İstatistikler herseyi söylemez arkadaslar.
    ronaldinho ile jardeli kiyaslama arkadasim,mevkileri ayri.Jardel simdi genc olsaydi rahat barcada ilk 11de oynardi her mac.

Zamaninda Avrupa'nin önde gelen Real Madrid, Bayern Munih ve Hamburg gibi takımlardan teklif almasına rağmen, anlaşılan anlaşmalara uymamak ya da görüşmelere geç kalmak nedeniyle hiçbir zaman öyle bir takımda oynayamamıştı. Bu yüzden Jardel'in yeraltı Dünya'sı ile bağlantıları olduğunu yazmıştı. Bunların tümünü kendisi doğrulamıştı.

Jardelin attigi enfes gollerden birkaci:

real madride karsi attigi gol:http://www.youtube.com/watch?v=r0TQrPElD8E

glasgow rangerse attigi süperin ötesinde bir gol:http://www.youtube.com/watch?v=C92p-SeYk8g

bide su videoyu izle:http://www.youtube.com/watch?v=WUME0NBIvd4

arkadasim adam forvet ve onun isi gol atmak,ayrica zamaninda bitiriciligi bakimindan dünyanin en iyisiydi,bunu ikaz edersen senle dahada tartismam,futboldan cakmayan kisilerle tartismam ben.

ronaldinho ile jardeli kiyaslama arkadasim,mevkileri ayri.Jardel simdi genc olsaydi rahat barcada ilk 11de oynardi her mac.

Zamaninda Avrupa'nin önde gelen Real Madrid, Bayern Munih ve Hamburg gibi takımlardan teklif almasına rağmen, anlaşılan anlaşmalara uymamak ya da görüşmelere geç kalmak nedeniyle hiçbir zaman öyle bir takımda oynayamamıştı. Bu yüzden Jardel'in yeraltı Dünya'sı ile bağlantıları olduğunu yazmıştı. Bunların tümünü kendisi doğrulamıştı.

arkadasim adam forvet ve onun isi gol atmak,ayrica zamaninda bitiriciligi bakimindan dünyanin en iyisiydi,bunu ikaz edersen senle dahada tartismam,futboldan cakmayan kisilerle tartismam ben.
    Jardel hic bir zaman top class takımlarda oynamadı,oynayamazdı da.Dediğin gibi barcada olsa cimleri zor görürdü.Bu yüzden kendi sınıfına uygun takımlarda oynadı.Zaten süper birsey olsa onu muhakkak dunya kupalarında veya buyuk takımlarda izlerdik.
    2002 dunya kupasında oynadı sans bulamamasına ragmen 3 macta 4 gol atmıs demişsin.Beni de futboldan cakmıyor demissin Ben sana 2002 brezilya kadrosunu vereyim de bir bak bakayım jardel var mı yok mu?Bence asırı jardel fanatiğisin her gördüğün brezilyalıyı jardel zannediyorsunBu yüzden fanatiklik boyutuna ulasmıs birisi oldugun için tartısmayı burada kesebiliriz.Çünkü jardeli senin gözünde değiştirmek imkansız

Brezilya kadro 2002
    Marcos..... Kaleci Palmeiras
    Dida .....Kaleci Corinthians
    Rogerio Ceni Kaleci Sao Paulo
    Cafu Savunma AS Roma
    Belletti Savunma Sao Paulo
    Junior Savunma Parma
    Roberto Carlos Savunma Real Madrid
    Lucio Savunma Bayer Leverkusen
    Roque Junior Savunma AC Milan
    Anderson Polga Savunma Gremio
    Edmilson Orta saha Lyon
    Gilberto Silva Orta saha Atletico Mineiro
    Kleberson Orta saha Atletico Paranaense
    Emerson Orta saha AS Roma
    Vampeta Orta saha Corinthians
    Ronaldinho Hücum Paris St Germain
    Juninho Paulista Orta saha Flamengo
    Kaka .........Orta saha Sao Paulo
    Edilson ..........Hücum Cruzeiro
    Denilson.........Hücum Real Betis
    Rivaldo ..........Hücum Barcelona
    Luizao ..........Hücum Gremio
    Ronaldo.......... Hücum Inter Milan

Jardel hic bir zaman top class takımlarda oynamadı,oynayamazdı da.Dediğin gibi barcada olsa cimleri zor görürdü.Bu yüzden kendi sınıfına uygun takımlarda oynadı.Zaten süper birsey olsa onu muhakkak dunya kupalarında veya buyuk takımlarda izlerdik.
    2002 dunya kupasında oynadı sans bulamamasına ragmen 3 macta 4 gol atmıs demişsin.Beni de futboldan cakmıyor demissin Ben sana 2002 brezilya kadrosunu vereyim de bir bak bakayım jardel var mı yok mu?Bence asırı jardel fanatiğisin her gördüğün brezilyalıyı jardel zannediyorsunBu yüzden fanatiklik boyutuna ulasmıs birisi oldugun için tartısmayı burada kesebiliriz.Çünkü jardeli senin gözünde değiştirmek imkansız

Brezilya kadro 2002
    Marcos..... Kaleci Palmeiras
    Dida .....Kaleci Corinthians
    Rogerio Ceni Kaleci Sao Paulo
    Cafu Savunma AS Roma
    Belletti Savunma Sao Paulo
    Junior Savunma Parma
    Roberto Carlos Savunma Real Madrid
    Lucio Savunma Bayer Leverkusen
    Roque Junior Savunma AC Milan
    Anderson Polga Savunma Gremio
    Edmilson Orta saha Lyon
    Gilberto Silva Orta saha Atletico Mineiro
    Kleberson Orta saha Atletico Paranaense
    Emerson Orta saha AS Roma
    Vampeta Orta saha Corinthians
    Ronaldinho Hücum Paris St Germain
    Juninho Paulista Orta saha Flamengo
    Kaka .........Orta saha Sao Paulo
    Edilson ..........Hücum Cruzeiro
    Denilson.........Hücum Real Betis
    Rivaldo ..........Hücum Barcelona
    Luizao ..........Hücum Gremio
    Ronaldo.......... Hücum Inter Milan
    jardelin milli takimda oynadigini bir kaynaktan aldim,onu salla tamam.Aldigi ödüllerdemi yalan?2 kere avrupanin en golcüsü oldu.1kere sampiyonlar liginde gol krali oldu.Forvetin amaci gol atmaktir.sen jardeli orta saha zannettin herhalde,bir de cikip millete asist mi yapacak?ronaldinho gibi calimlar mi atacak?top önüne gelsin gerisi kolay.Bitiriciligi dünyada en iyi futbolcuydu zamaninda.Jardel zamaninda avrupanin en iyi takimlarinda oynayabilirdi ama iste sorumsuz bir kisi oldugu icin oynayamadi.Ben jardel fanatigi degilim.Sadece jardeli seviyorum ve galatasarayda oynamis bir kisi hakkinda böyle konusmalar yapmani istemedigimde tartistim senle.Konu kapansin.Alex hakkindaki konuyu jardele getirdin ya helal olsun sana.

jardelin milli takimda oynadigini bir kaynaktan aldim,onu salla tamam.Aldigi ödüllerdemi yalan?2 kere avrupanin en golcüsü oldu.1kere sampiyonlar liginde gol krali oldu.Forvetin amaci gol atmaktir.sen jardeli orta saha zannettin herhalde,bir de cikip millete asist mi yapacak?ronaldinho gibi calimlar mi atacak?top önüne gelsin gerisi kolay.Bitiriciligi dünyada en iyi futbolcuydu zamaninda.Jardel zamaninda avrupanin en iyi takimlarinda oynayabilirdi ama iste sorumsuz bir kisi oldugu icin oynayamadi.Ben jardel fanatigi degilim.Sadece jardeli seviyorum ve galatasarayda oynamis bir kisi hakkinda böyle konusmalar yapmani istemedigimde tartistim senle.Konu kapansin.Alex hakkindaki konuyu jardele getirdin ya helal olsun sana.
    Alex konusunu jardele sen getirdin hatta yukardakı yzında da sevdiğini boyle konusulmaması için tartıştığını yazmıssın.Jardel konusunda hassassın hemen savunmaya gectin.ben alexin ona benzediğini yazdım.sen hassas oldugun için tartıstın senden baska kimse atlamadı.Ben o mesajı yazarken jardeli değil alexi düşündüm sen jardele getirdin konuyuBileydim hassas oldugunu yazmazdım valla

jardel konusunu kim acmis bir daha iyice bak arkadasim

ben galatasaraya zamaninda büyük katkilar yapmis ve benim sevdigim bütün futbolcular konusunda hassasim,onlar hakkinda kötü söz duydugumda tabiki tartisacagim.

jardel konusunu kim acmis bir daha iyice bak arkadasim

ben galatasaraya zamaninda büyük katkilar yapmis ve benim sevdigim bütün futbolcular konusunda hassasim,onlar hakkinda kötü söz duydugumda tabiki tartisacagim.
    o konu gol atmakla ılgılı bır mesaja cevaptı. jardel lafı daha once de gecti.Ben jardel baslıklı bir konu falan acmadım.Jardele sen atladın ben napayım?Sen uzattın.Savunmaya gectin.

o konu gol atmakla ılgılı bır mesaja cevaptı. jardel lafı daha once de gecti.Ben jardel baslıklı bir konu falan acmadım.Jardele sen atladın ben napayım?Sen uzattın.Savunmaya gectin.
    tamam öyle olsun,ben baslattim jardel konusunu tamammi? zaten konuya bakanlar kimin jardel tartismasi cikardigini görür.Bu konuyu kapatalim,bu son mesajim bu konu hakkinda.

tamam öyle olsun,ben baslattim jardel konusunu tamammi? zaten konuya bakanlar kimin jardel tartismasi cikardigini görür.Bu konuyu kapatalim,bu son mesajim bu konu hakkinda.
    Konu:Alex'i Kim İstemez?
    Ama senin mesjalarının hiçbirinde Alex lafı gecmiyor.Bir de bana konuyu nerelere getirdin diyorsun ya gülüyorum.Bari Alex için birseyler yaz da okuyalım

alexin kosmayan hali bile yetiyor,zaten alex kossa idi su anda avrupadaydi ki bunu anlamaliyiz,kossa fenerbahcede isi ne?

anelka gibi bir star geldi türkiyeye 1.5 sezon kalip gitti.

su anda appiah avrupanin 1.sinif takimlarinda banko oynayabilecek bir futbolcu,mevkisinde en iyilerden biri.Yanarim appiahi elimizden kacirdigimiz icin.
    bu 1.mesajim.

hagi ye kimler laf atiyordu,attigi goller,yaptigi asistler,takimi mükemmel yönetisi,hirsi,mücadelesi ile ona tapiyoduk biz,uefaya bir bak istersen neredeyse her macta imzasi var haginin,oynadigi süper futbol,hirsi ile biz ona tapiyoruz.Hagi kosmuyor diyorsun kosuyordu nasil kosmuyordu attigi gollere bak hep calim atarak atiyordu,saha icinde pres bile yapiyordu.Alex iyidir ama türkiye ligi icin,hizli olsaydi daha iyi yerlere gelirdi ama en fazla avrupanin 2.sinif takimlarinda oynardi.hagi gibi bir efsane ile lütfen onu karsilastirmayin,cünkü günaha girersiniz gercekten,hagiye laf atan carpilir.

Ilice bizim taptigimizi nereden cikardin?Ilic iyi futbolcudur,severiz kendisini,gecen sene sampiyonlukta büyük rol oynadi ama ona tapmayiz biz,biz metin oktaya,hagiye,hakan süküre,kurucumuz alisamiyene tapariz!
    buda 2.mesajim.

arkadasim kendinle kapisiyon sen ilk önce mesajlari bastan sona oku sonra gel benle tartis.

MhT07 Misafir

Quote Originally Posted by turgut View Post
    Beşiktaş’ın 2.5 sezonda hücumdaki yabancıları
    Carew:
    13 gol 4 asist (2004-2005)
    Juan Fran:
    gol (2004-2005)
    Pancu:
    3 gol 4 asist (2004-2005)
    A.Hassan:
    14 gol 7 asist (2004-2006)
    Youla:
    1 gol 2 asist (BJK) (2005-2006) * [14 Gol (GB) (2004-2005)]
    Jun:
    1 gol (2005-2006)
    Ailton:
    5 gol (2005-2006)
    Bobo:
    12 gol 5 Asist (2005-2007)
    Kleberson:
    3 gol 5 asist (2005-2007)
    Delgado:
    2 gol 3 asist (2006-2007)
    Ricardinho:
    2 gol 3 asist (2006-2007)
    Nobre:
    1 gol 1 asist (BJK) (2006-2007) * [35 gol 11 asist (FB)(2004-2006)]

şimdi bu adamlar kötü mü ?
    Hayır Taßiki Kötü deiL Ama ßunLarın Hepsinin Yaptığını ALex Tek ßaşına Yapıyo..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

şahsen ben takımımda istemem daha iyileri var bize çünkü

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

beşiktaşda alextan daha iyileri varsa neden bu takım başarıyı yakayamıyor ?

Sheriff Misafir

Yazıların bir çoğunu okudum ve bende birşeyler yazmak istedim..
    Alex türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu bazı yeteneklerini vurgulamak istiyorum..
    Attığı ara paslar, oyun kurma yeteneği, göze hoş gelen hareketleri, yaptığı ortalar, serbest vuruşlardaki artısı, golü koklaması, uzaktan tam köşelere giden isabetli şutları, akıl dolu aşırtma vuruşları...( ki sanırım ilk geldiği seneydi buna şahit olmuştuk herkes sert vurmasını beklerken aşırtma vurdu fakat kaleci çıkardı.avrupa kupası maçıydı sanıırm neden bahsettiğimi fenerbahçelilerin çoğu anlar),%99 gol olan penaltıları.... sparta maçında hooijdonk a attırdığı bir gol ve öncesindeki güzel hareketide görülmeye değerdi. Eğer koşsa pres yapsa ronaldinho ile kıyaslanır ve Alex in real madritteki 10 numaralı formaları bütün dünyada satardı.. Türkiyede mevkisinin en iyi oyuncusudur bu tartışılmaz. Yaptığı katkılar ortadadır.. Tek başına kazandırdığı maçlarda ortadadır güzel hareketleride ortadadır sol ayağını nasıl kullandığıda ortadadır oyun zekası ve tekniğide ortadadır istatistikleride...

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

vallaha size kendi oyuncularinizin isimleri daha guzel gorunuyorsa bilemem ama bi DUNYA CAPINDA bakis gorusu olsa !!!

ve Bu tabloya hem gulerler hemde Alex daha iyiymis derler---
    haklisiniz Alex kosmuyor, cok kotu bi tarafi bu, kabul edilemez gunumuz futbolunda, ama futbolun heppp guzel yonune dogru oynuyor,,,

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Evet,ben mesela ben bu tabloya çok gülüyorum.

Orda bir kere hücumla alakası olmayan JuanFran var,onu çıkar.Jun kiralık geldi anlamsızca ve doğru düzgün oynamadı bile,onu da çıkar.S.Youla kendini bilmez,topa vuramayan bir yeteneksizdi.John Carew ilk sezonunda elinden geleni yaptı,daha ne yapacak?Daniel Pancu doğru düzgün forveti bırakın hucuma yönelik orta saha olarak bile oynadığını hatırlamıyorum,onu da çıkar.Ahmed Hassan'da zaman zaman forvette oynadı,o da elinden geleni yapmaya çalıştı.Jose Kleberson zaten önlibero,onu da çıkar.Ailton konusunda bu forumda bir çok kez açıklamaya çalıştım,pas alamadığından falan bahsettim.Zaten istediği pasları alabilseydi orda yazan 5 golü Türkiye liginde kafadan 5e katlardı.Bobo elinden geleni yapıyor.Delgado hep sakat ve maalesef faydalı değil şu anda.Ricardinho'da yeni yeni ısınmaya başladı.Son olarak bir Nobre varki niye geldiği tam bir muamma.

Şimdi adamlara bir daha bakalım
    S.Youla(Lille)
    John Carew(Lyon)
    Juanfran(Zaragoza)
    Ahmed Hassan(Anderlecht)
    Tomas Jun(Sparta Prag)

Bu 5 oyuncu şu anda Avrupada futbol yaşantılarını sürdürüyorlar,demekki kaliteleri belli.Daniel Pancu,Türkiye'nin kalbürüstü takımlarından diyebileceğimiz Bursaspor'da.

Yani burda tüm adamları tek tek inceledim gördüğünüz gibi.Söylemek istediğim asıl şey şudur;
    bu nasıl bir incelemedir Alex de Souza ile Beşiktaşın hucumdaki yabancıları.Takımlar kötü dönemler geçirebilir.Artı listeye bakıyorum ne kadar gayrıciddi olduğu hücumcu diyip Juanfran'ı,Daniel Pancu'yu,Jose Kleberson'u koymasından belli.

Alex de Souza Fenerbahçe'liler için iyi bir oyuncu olabilir.Ama ben istemiyorum,zaten bizim o mevkide oynayan oyuncularımız var.Artı futbolu sadece gol-asist sayısından ibaret sananlar var demekki sadece.
    Ve evet,ben takımımda Alex de Souza'yı istemem.İşte konunun cevabı...

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Exclamation Alex Avrupa'da mac kazandirmiyor !!!

diyenlere duyurulur, bu onyargi artik kalkmali... !!!

Fenerbahce 3-0 PSV
    Goller: Alex, Alex, Appiah
    not: Appiah icin hazirlanan golde Alex 3 kisinin arasindan Topuk Pasi Vermisti!

Fenerbahce 3-3 Schalke 04
    Goller: Luciano, Nobre, Appiah
    not:
    + Luciano'nun attigi gol, orta saha cizgisine yakin yerde faul kullanan Alexin Free Kick'inden geldi !
    + Nobre'nin asirtma kafa golunden once Korner Kullanan Alex!
    + Appiah'in Mukemmel golunden once Korner Kullanan Alex !

Fenerbahce 3-0 Manchester United
    Goller: Tuncay, Tuncay, Tuncay
    not:
    + Tuncay'in guzel golunun Ortasini acan Umit Ozat'a topu Alex atar !
    + Tuncay'in yakin mesafeden attigi kafa golunu Alex'in Free Kick ortasiyla gelir !
    + Serhat'in Tuncay'a attirdigi place golden once kendi yari sahasinda kafayla topu Man UTD'li oyuncunun ustunden asirarak
    Serhat'a Kazandiran Alex !

Fenerbahce 3-0 Palermo
    Goller: Appiah, Lugano, Tuncay
    not:
    + Appiah'a assist yapan Kezman'a Orta sahadan cok ince bir pas atan Alex !
    + Lugano'nun attigi kafa golunden once Korner atisi kullanan daha sonra tamamlanan top!
    + Tuncay'in guzel golunden once ona assisti Topuk Pasiyla yapan Alex !

Fenerbahce 2-2 E.Frankfurt (Uefa>>> FB gruptan cikar)
    Goller: Tuncay, Semih
    not:
    + Tuncay kafa golunu Alex'in korner atisiyla bulur !
    + Semih'in golunden 2 pas once Alex orta sahadan cok Yumusak bir place orta acar defansin arkasina
    + Deividden seken topu Semih bitirir)

Fenerbahce 1-0 Sparta Prague
    Goller: Pierre van Hooijdonk
    not: Alex'in orta sinda Pi-Air kafa vurusuyla takimini one gecirir.

Fc Randers 0-3 Fenerbahce
    Goller: Deivd, Kezman, Tuncay
    not:
    + Deivid'in golunden once Alex havadan gelen mesin yuvarlagi gogusuyle yumusatarak Deivide pas seklinde atar!
    + Tuncay'in golunden once Alex Topuk pasi atar Tuncay'a.
    + Kezman'in bu golunun ortasini Alex Kornerden atar!

Fenerbahce 4-0 Torshavn
    Goller: Appiah, Tumer, Tuncay, Onder
    not:
    + Alex'in pasıyla topla buluşan Appiah'ın ceza sahası yayı üzerinden sert şutunda top köşeden ağlarla buluştu. 1-0
    + Alex'in sağdan kullandığı kornerde Önder, kafayla meşin yuvarlağı ağlara göndererek, maçın skorunu belirledi. 4-0
    (diger gollerde 3ncu paslarda Alex olma ihtimali cok yuksek , bulamadim...)

Torshavn 0-5 Fenerbahce
    not: bu macta Alex neler yapti unuttum ve bulamadim ozetini (bilen varmi?)

vs vs...

Direkton donen top? Kim ortaladi>>>>> Alex !
    "ahh girmedi", "ufff olmadi", "ohaaa bu da atilmazmi" diyoruz, farkinda degilmiyiz bilmiyorum ama ya ASSIST ALEXTEN,
    ya da Alex assist yapan adama Pasi Atti, oluyor.

Tum meyda ve Rakiplerimiz cok bilincli bi sekilde Alex Avrupada MAC KAZANDIRMIYOR Kampanyasina devam ediyor...

Bu Arada, Rakiplerimiz ne yapiyor?

arkadasim biz istatistik olarak istiyoruz,yani simdi alex su pasi öbürüne vermis o da ona vermis o ortayi acmis da gol olmus bu önemli degil,alex zaten fbnin oyun kurucusu,artik sunada pas versin yada ona orta acsin demi.Bunlari da yapamayacaksa zaten neden okadar para aliyor?

Bizim demek istedigimiz alex avrupa maclarinda yeteri kadar katki yapamiyor takima,gol&asistleri cok az.Kac mac oynadigina bakin ve kac gol kac asist yaptigina bakin alexin.8 tane mac sayiyorsun alexin iyi oynadigi maclar diyorsun,torsahvn,randers ve sparta zaten takim degilki?onlar iyi takim degiller.
    geriye kaldi 5 mac.Avrupada okadar mac yapmis olan alex 5 macta etkili...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

arkadasim biz istatistik olarak istiyoruz,yani simdi alex su pasi öbürüne vermis o da ona vermis o ortayi acmis da gol olmus bu önemli degil,alex zaten fbnin oyun kurucusu,artik sunada pas versin yada ona orta acsin demi.Bunlari da yapamayacaksa zaten neden okadar para aliyor?

Bizim demek istedigimiz alex avrupa maclarinda yeteri kadar katki yapamiyor takima,gol&asistleri cok az.Kac mac oynadigina bakin ve kac gol kac asist yaptigina bakin alexin.8 tane mac sayiyorsun alexin iyi oynadigi maclar diyorsun,torsahvn,randers ve sparta zaten takim degilki?onlar iyi takim degiller.
    geriye kaldi 5 mac.Avrupada okadar mac yapmis olan alex 5 macta etkili...
    Bilmem farkettin mi ? Kendinle çelişiyorsun Baran.Bize istatistik lazım diyorsun.O pas versin o kadarda olur oyun kurucu diyorsun sonra altta biz haklıyız falza asist yapıp gol atamıyor diyorsun.Tekrar bir oku istersen
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    diyenlere duyurulur, bu onyargi artik kalkmali... !!!

Fenerbahce 3-0 PSV
    Goller: Alex, Alex, Appiah
    not: Appiah icin hazirlanan golde Alex 3 kisinin arasindan Topuk Pasi Vermisti!

Fenerbahce 3-3 Schalke 04
    Goller: Luciano, Nobre, Appiah
    not:
    + Luciano'nun attigi gol, orta saha cizgisine yakin yerde faul kullanan Alexin Free Kick'inden geldi !
    + Nobre'nin asirtma kafa golunden once Korner Kullanan Alex!
    + Appiah'in Mukemmel golunden once Korner Kullanan Alex !

Fenerbahce 3-0 Manchester United
    Goller: Tuncay, Tuncay, Tuncay
    not:
    + Tuncay'in guzel golunun Ortasini acan Umit Ozat'a topu Alex atar !
    + Tuncay'in yakin mesafeden attigi kafa golunu Alex'in Free Kick ortasiyla gelir !
    + Serhat'in Tuncay'a attirdigi place golden once kendi yari sahasinda kafayla topu Man UTD'li oyuncunun ustunden asirarak
    Serhat'a Kazandiran Alex !

Fenerbahce 3-0 Palermo
    Goller: Appiah, Lugano, Tuncay
    not:
    + Appiah'a assist yapan Kezman'a Orta sahadan cok ince bir pas atan Alex !
    + Lugano'nun attigi kafa golunden once Korner atisi kullanan daha sonra tamamlanan top!
    + Tuncay'in guzel golunden once ona assisti Topuk Pasiyla yapan Alex !

Fenerbahce 2-2 E.Frankfurt (Uefa>>> FB gruptan cikar)
    Goller: Tuncay, Semih
    not:
    + Tuncay kafa golunu Alex'in korner atisiyla bulur !
    + Semih'in golunden 2 pas once Alex orta sahadan cok Yumusak bir place orta acar defansin arkasina
    + Deividden seken topu Semih bitirir)

Fenerbahce 1-0 Sparta Prague
    Goller: Pierre van Hooijdonk
    not: Alex'in orta sinda Pi-Air kafa vurusuyla takimini one gecirir.

Fc Randers 0-3 Fenerbahce
    Goller: Deivd, Kezman, Tuncay
    not:
    + Deivid'in golunden once Alex havadan gelen mesin yuvarlagi gogusuyle yumusatarak Deivide pas seklinde atar!
    + Tuncay'in golunden once Alex Topuk pasi atar Tuncay'a.
    + Kezman'in bu golunun ortasini Alex Kornerden atar!

Fenerbahce 4-0 Torshavn
    Goller: Appiah, Tumer, Tuncay, Onder
    not:
    + Alex'in pasıyla topla buluşan Appiah'ın ceza sahası yayı üzerinden sert şutunda top köşeden ağlarla buluştu. 1-0
    + Alex'in sağdan kullandığı kornerde Önder, kafayla meşin yuvarlağı ağlara göndererek, maçın skorunu belirledi. 4-0
    (diger gollerde 3ncu paslarda Alex olma ihtimali cok yuksek , bulamadim...)

Torshavn 0-5 Fenerbahce
    not: bu macta Alex neler yapti unuttum ve bulamadim ozetini (bilen varmi?)

vs vs...

Direkton donen top? Kim ortaladi>>>>> Alex !
    "ahh girmedi", "ufff olmadi", "ohaaa bu da atilmazmi" diyoruz, farkinda degilmiyiz bilmiyorum ama ya ASSIST ALEXTEN,
    ya da Alex assist yapan adama Pasi Atti, oluyor.

Tum meyda ve Rakiplerimiz cok bilincli bi sekilde Alex Avrupada MAC KAZANDIRMIYOR Kampanyasina devam ediyor...

Bu Arada, Rakiplerimiz ne yapiyor?
    hay allah ben hiç maçlara bu açıdan bakmazdım ...... demek asisti yapana pası o verdi ... o zaman bu mantıkla çıkarsak kaleci rüştü kazanılan kaybedilen bütün maçların mimarı olur ... topu oyuna o sokuyor hep .... hangi takım rüştüyü istemez ki .....

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bilmem farkettin mi ? Kendinle çelişiyorsun Baran.Bize istatistik lazım diyorsun.O pas versin o kadarda olur oyun kurucu diyorsun sonra altta biz haklıyız falza asist yapıp gol atamıyor diyorsun.Tekrar bir oku istersen
    yanlis anladin sen beni eren,bak diyoki arkadas alex avrupa maclarina oyunu kuruyor diye,bende dedim ki alex fbde zaten oyun kurucu olarak görev aliyor,yani millete pas atip oyunu kurmali dedim.

Alexin ben avrupa maclarinda savastigini,mücadele ettigini skora katki yaptigini cok az gördüm.Simdi anlatabildim umarim.

Sheriff Misafir

bir oyuncu avrupada daha nasıl maç kazandırsınki bütün gollerde imzası var. İmzası olmayan gollerdede takımı atağa kaldıran yine o bu katkıları göremiyormsunuz yani?
    takımda alexin yerine koşan pres yapan bir sürü oyuncu zaten var .. istatistiklere bakarsanız adam takımı nerdeyse tek başına sırtlıyor ama hala kendini beğendiremiyor ne yapmasını istiyorsunuz daha zidane mi olması lazım ronaldinhomu olması lazım iyi olması için.. Beşiktaşlılara söylüyorum sizin ricardinhonuz dahamı iyi alex i istemeyiz diyorsunuz..?.GS liler sizin ilic iniz dahamı iyi de alex i istemeyiz diyorsunuz..?Bırakın Allah aşkına biraz realist olun..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    bir oyuncu avrupada daha nasıl maç kazandırsınki bütün gollerde imzası var. İmzası olmayan gollerdede takımı atağa kaldıran yine o bu katkıları göremiyormsunuz yani?
    takımda alexin yerine koşan pres yapan bir sürü oyuncu zaten var .. istatistiklere bakarsanız adam takımı nerdeyse tek başına sırtlıyor ama hala kendini beğendiremiyor ne yapmasını istiyorsunuz daha zidane mi olması lazım ronaldinhomu olması lazım iyi olması için.. Beşiktaşlılara söylüyorum sizin ricardinhonuz dahamı iyi alex i istemeyiz diyorsunuz..?.GS liler sizin ilic iniz dahamı iyi de alex i istemeyiz diyorsunuz..?Bırakın Allah aşkına biraz realist olun..
    alex in iliçten ve ricardinho dan iyi olması demek çok iyi bir oyuncu olduğu anlamına gelmez ayrıca ben alex i iliç in yerine isterim ama 2 si arasında karşılaştırlma yapılırsa isterim ... aynı şekilde ardayla kıyaslarsanız hiç düşünmeden ardayı seçerim ... bence alex in avrupada ki maçlarda veya önemli denilebilecek maçlarda katkı sağladığını söylüyosan realislikten bahsedemezsin .... bence alex tsl için iyi bir oyuncu ama hepsi bu alex bundan daha iyi olamaz ....

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri