1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Alex'i kim istemez ki!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gonziarm View Post
    Jardel hic bir zaman top class takımlarda oynamadı,oynayamazdı da.Dediğin gibi barcada olsa cimleri zor görürdü.Bu yüzden kendi sınıfına uygun takımlarda oynadı.Zaten süper birsey olsa onu muhakkak dunya kupalarında veya buyuk takımlarda izlerdik.
    2002 dunya kupasında oynadı sans bulamamasına ragmen 3 macta 4 gol atmıs demişsin.Beni de futboldan cakmıyor demissin Ben sana 2002 brezilya kadrosunu vereyim de bir bak bakayım jardel var mı yok mu?Bence asırı jardel fanatiğisin her gördüğün brezilyalıyı jardel zannediyorsunBu yüzden fanatiklik boyutuna ulasmıs birisi oldugun için tartısmayı burada kesebiliriz.Çünkü jardeli senin gözünde değiştirmek imkansız

Brezilya kadro 2002
    Marcos..... Kaleci Palmeiras
    Dida .....Kaleci Corinthians
    Rogerio Ceni Kaleci Sao Paulo
    Cafu Savunma AS Roma
    Belletti Savunma Sao Paulo
    Junior Savunma Parma
    Roberto Carlos Savunma Real Madrid
    Lucio Savunma Bayer Leverkusen
    Roque Junior Savunma AC Milan
    Anderson Polga Savunma Gremio
    Edmilson Orta saha Lyon
    Gilberto Silva Orta saha Atletico Mineiro
    Kleberson Orta saha Atletico Paranaense
    Emerson Orta saha AS Roma
    Vampeta Orta saha Corinthians
    Ronaldinho Hücum Paris St Germain
    Juninho Paulista Orta saha Flamengo
    Kaka .........Orta saha Sao Paulo
    Edilson ..........Hücum Cruzeiro
    Denilson.........Hücum Real Betis
    Rivaldo ..........Hücum Barcelona
    Luizao ..........Hücum Gremio
    Ronaldo.......... Hücum Inter Milan
    jardelin milli takimda oynadigini bir kaynaktan aldim,onu salla tamam.Aldigi ödüllerdemi yalan?2 kere avrupanin en golcüsü oldu.1kere sampiyonlar liginde gol krali oldu.Forvetin amaci gol atmaktir.sen jardeli orta saha zannettin herhalde,bir de cikip millete asist mi yapacak?ronaldinho gibi calimlar mi atacak?top önüne gelsin gerisi kolay.Bitiriciligi dünyada en iyi futbolcuydu zamaninda.Jardel zamaninda avrupanin en iyi takimlarinda oynayabilirdi ama iste sorumsuz bir kisi oldugu icin oynayamadi.Ben jardel fanatigi degilim.Sadece jardeli seviyorum ve galatasarayda oynamis bir kisi hakkinda böyle konusmalar yapmani istemedigimde tartistim senle.Konu kapansin.Alex hakkindaki konuyu jardele getirdin ya helal olsun sana.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    jardelin milli takimda oynadigini bir kaynaktan aldim,onu salla tamam.Aldigi ödüllerdemi yalan?2 kere avrupanin en golcüsü oldu.1kere sampiyonlar liginde gol krali oldu.Forvetin amaci gol atmaktir.sen jardeli orta saha zannettin herhalde,bir de cikip millete asist mi yapacak?ronaldinho gibi calimlar mi atacak?top önüne gelsin gerisi kolay.Bitiriciligi dünyada en iyi futbolcuydu zamaninda.Jardel zamaninda avrupanin en iyi takimlarinda oynayabilirdi ama iste sorumsuz bir kisi oldugu icin oynayamadi.Ben jardel fanatigi degilim.Sadece jardeli seviyorum ve galatasarayda oynamis bir kisi hakkinda böyle konusmalar yapmani istemedigimde tartistim senle.Konu kapansin.Alex hakkindaki konuyu jardele getirdin ya helal olsun sana.
    Alex konusunu jardele sen getirdin hatta yukardakı yzında da sevdiğini boyle konusulmaması için tartıştığını yazmıssın.Jardel konusunda hassassın hemen savunmaya gectin.ben alexin ona benzediğini yazdım.sen hassas oldugun için tartıstın senden baska kimse atlamadı.Ben o mesajı yazarken jardeli değil alexi düşündüm sen jardele getirdin konuyuBileydim hassas oldugunu yazmazdım valla

Mesaj Yetkileri