Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Galatasaray'ın cezası belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet fazla açıklayıcı yazmamışım gören beni kabadayı zanneder

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

5 maç ceza normal cezada indirmde olcağina göre 3 maç olur artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O bir duruştur, Galatasaraylılık duruşu.. Anlamanızı bekleyen yok.. Yerlerde yatıp, kıvranıp abartasa daha doğru olurdu herhalde..
    Öyle okuyordum yazılanları,heryerde olduğu gibi burada da aynı kısır tartışmalar. Ama şunu görünce hakikaten esaslı bir "yuh!" dedim ve dayanamadım cevap yazmaya karar verdim:

Arkadaşım,Galatasaraylılık duruşu oysa,gidip rakip futbolcuya kafa atıp kendini yerden yere atmak nedir(bkz. Mondi - Olympiakos maçı? Veya bir sezonda kazanılan 17 penaltının(1996-97) yarısından fazlasının malum kıvırcan kardeşimizin ceza sahasına dalar dalmaz havalarda uçmasıyla elde edilmiş olmasına ne diyeceksin(ayrıca önceki ve sonraki sezonlarda da aynı arkadaşın aynı şekilde bunun bir 2-3 katı kadar penaltı,serbest vuruş etc.,dolayısıyla havadan onlarca puan kazandırmasına)? Veya aleyhte verilen en ufak bir kararda bağıra bağıra takım halinde hekemin etrafını sarmak neyin nesi? Veya rakibin ayağı tamamen alakasız bir yerine geldikten sonra 1-2 saniye duraksayıp testislerini avuçlayıp yerden yere zıplamak? Bu dediklerimin çoğunun 90'ların başından beri takımının ayırtman özelliği olmuş olması?(diğer takımlarda da bu tip çirkinlikler sergileyen oyuncular oldu zaman zaman ama Galatasaray'da bu bir ekoldür,taa 1992'den beri) Şu duruş muhabbetinin feci baymış olması bir yana,olumlu anlamda bir duruştan en son bahsetmesi gereken sizlersiniz.

Bir de Galatasaraylı arkadaşlar ısrarla şunu savunuyo: Fener stadında Mondragon'a ses bombası geldi(bildiğimiz torpil ses bombası oldu,vay anasını yav),Gerets'in alnı yarıldı(buna birşey diyemem hakikaten) bizim maçta kimse yaralanmadı. Yahu allahaşkına o maçta Saracoğlu'nda olan biten tabii ki kabul edilemez ama sonuçta 55.000 kişinin içinde belki 50,70 bilemedin 100 kişinin yediği bir halt. Öte yanda bütün tribünlerin birden karıştığı,tamamen organize bir olay ve son 8-10 yılda oynanan derbilerdeki şiddetin toplamı kadar büyük bir şiddet var. İlk maçta FB 3 maç ceza aldıysa GS'nin nereden baksan 7-8 maç ceza alması gerekirdi. Gerçi size kalsa kimse yaralanmadığı için sorun yok(polisin gözü kör olmuş,kimin umrunda? Ölmedi ya...) Ayrıca Fenerbahçe taraftarının attığı atıyorum 5 birim yabancı maddeden 2'si Mondi ve Gerets'e isabet ediyor da GS taraftarının attığı 300 birim yabancı maddenin anca biri,o da Deivid'e isabet edip büyük zarar vermiyorsa bu sadece ve sadece GS taraftarının ne kadar karavanacı olduğunun göstergesidir.(şimdi bu cümleden hooliganizmi desteklediğim sonucunu çıkaracak sivrizekalılar,hiç kasmayın bence) İlk yarıdaki cezaya bakılırsa bunun hakkı dediğim gibi en az 7-8 maçtı,ama 5 maça da pek takılmıyorum,benim deli olduğum iki şey var: Biri Tümer'in aldığı ceza,diğeri de Fenerin sahasında bizimkinin kafası yarıldı bizim sahamızda kimseye birşey olmadı mantığıyla savunmaya geçilmesidir(onbinlerce madde attık isabet ettirmeyi beceremedik demiyorlar da).

"Biz kimseyi yaralamadık,sizin yaptıklarınız yüzünden gaza geldik,ama siz kablo kestiniz,olsun bizim eüfamız var(:P)" gibi ezbere cevaplar vereceklere de final döneminde olmama rağmen pes ettirene kadar yazmaya devam edeceğimi belirteyim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vazgeçtim,yazacağımı yazdım kimseye de cevap mevap vermeyeceğim. Alıntı yaptığım entrye sinirlendiğim için yazdım bu kadar şeyi. Yoksa 1987'den beri futbol izleyen(ki bu tartışan arkadaşların çoğu o zaman portakalda vitaminmiş gördüğüm kadarıyla),ucuz tartışmalardan kolayca sıyrılacak bir ton argümanı olan biri olarak futbolu CM'dan öğrenmiş,takımını Uefa Kupası sayesinde seçmiş,muhtemelen birkaç sene kupa göremedikten sonra bırakacak olan,Galatasaraylı olmaktan çok antiFenerbahçeli olmayı marifet sayan ve tartışmalarda inatla aynı şeyleri söyleyip duran ateşli gençlerle pek tartışacak birşeyim yok. Öyle bir an dellendim yazmış bulundum... Fanatikli yapıp forumun huzurunu bozduysam yöneticilerden özür dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

madhouse adamlara diyorsun ama senin yorumlarin da fanatik...

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Burak iptal edilmesi değil mesele,neden iptal ediliyor?Yani Tahkim kararı hafifletme yeri midir?Ben daha hiç bu ceza az kardeşim gel bakalım sen buraya al sana 2 maç daha yada şu kadar para cezası diye bu durum görmedim.

Madem indirilecek neden veriliyor?Saçmalık işte.
    Ben sana neden iptal edildini izah edeyim ... en basit ornegini bu sitede yasiyoruz fanatik bazi yoneticiler , islerine gelmeyen yorumlara ceza veriyorlar sonra haksizliga ugradigini dusunen uyemizde bir ust yoneticisine durumu anlatiyor hakli bulunursa cezasi veya uyarisi siliniyor ... benim basima bu cok geldi .... takimlarda ayni sekilde cezayi verenlerin cezasini begenmezse bir ust kuruma gdip sikayet ediyor hakli bulunursa cezasi iniyor .... bu cok garipmis gibi burda tartisip durmayin bu sadece turkiyede olmuyor... verilen cezanin hafiflemesi veya tamamen silinmesi ooo hep ornek gosterdiginiz avrupada da oluyor .. hatta sadece futbol da da olmuyor ... bu arada gerets eger sov yapacak olsaydi basin toplantisinda saciyla yarasini kapatmaya calazmazdi ... bunuda belirtiyim ... senin zihniyetin de cok degisik nedense kafasini yarana degilde gerets e yukleniyorsun gercekten ilginc .... allahim saka gibi yaaa .... gerets suclu yani .....

Bana göre be sefer Tahkim Kurulu gelebilecek tepkilerden korkacak ve cezada indirime gitmyecek.Ama maçın oynamasını bile etkileyen, yürekli bir hakem tarafından yöetilse idi yarıda kalması gereken bir maç için 5 maç ceza az bile.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ben bir Galatasaray'lı olarak cezanın az olduğunu söyleyebilirim.Ama bu cezayı daha önceden alması gereken başka takımlarda var.

Bunu unutmamak lazım.
    A Little Bit Longer

Quote Originally Posted by Madhouse View Post
    Öyle okuyordum yazılanları,heryerde olduğu gibi burada da aynı kısır tartışmalar. Ama şunu görünce hakikaten esaslı bir "yuh!" dedim ve dayanamadım cevap yazmaya karar verdim:

Arkadaşım,Galatasaraylılık duruşu oysa,gidip rakip futbolcuya kafa atıp kendini yerden yere atmak nedir(bkz. Mondi - Olympiakos maçı? Veya bir sezonda kazanılan 17 penaltının(1996-97) yarısından fazlasının malum kıvırcan kardeşimizin ceza sahasına dalar dalmaz havalarda uçmasıyla elde edilmiş olmasına ne diyeceksin(ayrıca önceki ve sonraki sezonlarda da aynı arkadaşın aynı şekilde bunun bir 2-3 katı kadar penaltı,serbest vuruş etc.,dolayısıyla havadan onlarca puan kazandırmasına)? Veya aleyhte verilen en ufak bir kararda bağıra bağıra takım halinde hekemin etrafını sarmak neyin nesi? Veya rakibin ayağı tamamen alakasız bir yerine geldikten sonra 1-2 saniye duraksayıp testislerini avuçlayıp yerden yere zıplamak? Bu dediklerimin çoğunun 90'ların başından beri takımının ayırtman özelliği olmuş olması?(diğer takımlarda da bu tip çirkinlikler sergileyen oyuncular oldu zaman zaman ama Galatasaray'da bu bir ekoldür,taa 1992'den beri) Şu duruş muhabbetinin feci baymış olması bir yana,olumlu anlamda bir duruştan en son bahsetmesi gereken sizlersiniz.

Bir de Galatasaraylı arkadaşlar ısrarla şunu savunuyo: Fener stadında Mondragon'a ses bombası geldi(bildiğimiz torpil ses bombası oldu,vay anasını yav),Gerets'in alnı yarıldı(buna birşey diyemem hakikaten) bizim maçta kimse yaralanmadı. Yahu allahaşkına o maçta Saracoğlu'nda olan biten tabii ki kabul edilemez ama sonuçta 55.000 kişinin içinde belki 50,70 bilemedin 100 kişinin yediği bir halt. Öte yanda bütün tribünlerin birden karıştığı,tamamen organize bir olay ve son 8-10 yılda oynanan derbilerdeki şiddetin toplamı kadar büyük bir şiddet var. İlk maçta FB 3 maç ceza aldıysa GS'nin nereden baksan 7-8 maç ceza alması gerekirdi. Gerçi size kalsa kimse yaralanmadığı için sorun yok(polisin gözü kör olmuş,kimin umrunda? Ölmedi ya...) Ayrıca Fenerbahçe taraftarının attığı atıyorum 5 birim yabancı maddeden 2'si Mondi ve Gerets'e isabet ediyor da GS taraftarının attığı 300 birim yabancı maddenin anca biri,o da Deivid'e isabet edip büyük zarar vermiyorsa bu sadece ve sadece GS taraftarının ne kadar karavanacı olduğunun göstergesidir.(şimdi bu cümleden hooliganizmi desteklediğim sonucunu çıkaracak sivrizekalılar,hiç kasmayın bence) İlk yarıdaki cezaya bakılırsa bunun hakkı dediğim gibi en az 7-8 maçtı,ama 5 maça da pek takılmıyorum,benim deli olduğum iki şey var: Biri Tümer'in aldığı ceza,diğeri de Fenerin sahasında bizimkinin kafası yarıldı bizim sahamızda kimseye birşey olmadı mantığıyla savunmaya geçilmesidir(onbinlerce madde attık isabet ettirmeyi beceremedik demiyorlar da).

"Biz kimseyi yaralamadık,sizin yaptıklarınız yüzünden gaza geldik,ama siz kablo kestiniz,olsun bizim eüfamız var(:P)" gibi ezbere cevaplar vereceklere de final döneminde olmama rağmen pes ettirene kadar yazmaya devam edeceğimi belirteyim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vazgeçtim,yazacağımı yazdım kimseye de cevap mevap vermeyeceğim. Alıntı yaptığım entrye sinirlendiğim için yazdım bu kadar şeyi. Yoksa 1987'den beri futbol izleyen(ki bu tartışan arkadaşların çoğu o zaman portakalda vitaminmiş gördüğüm kadarıyla),ucuz tartışmalardan kolayca sıyrılacak bir ton argümanı olan biri olarak futbolu CM'dan öğrenmiş,takımını Uefa Kupası sayesinde seçmiş,muhtemelen birkaç sene kupa göremedikten sonra bırakacak olan,Galatasaraylı olmaktan çok antiFenerbahçeli olmayı marifet sayan ve tartışmalarda inatla aynı şeyleri söyleyip duran ateşli gençlerle pek tartışacak birşeyim yok. Öyle bir an dellendim yazmış bulundum... Fanatikli yapıp forumun huzurunu bozduysam yöneticilerden özür dilerim.
    Çok doğru söylüyorsun hakkaten.

Galatasaray 300 birim atıyor, bir tek Deivid'e isabet ediyor, biz 5 birim atıyoruz, Gerets'e, Ümit'e isabet ediyor. Bu da Galatasaray'ın şansı herhalde...

Arkadaşın da dediği gibi 50-60 kendini bilmez orada Gerets'i ve bazı futbolcuları yaraladı, o 50-60 kendini bilmez yüzünden stadımız 3 maç kapandı. Ama Galatasaray'ın 20 bin taraftarı orada yabancı madde aldı organize bir şekilde, fakat 5 maç ceza aldı.

Yorum sizlerin. Arkadaş çok iyi açıklamış zaten, herkes muhakkak okumalı.

arkadaşın yazdığı başlardaki şeylere sadece saçmalama derim yok havada uçmalar falan ne alakadır sizde voleybol maçlarıyla karıştırmıştınız futbolu konuya bak yazdıklarına bak konuya alakasız tonlarca boş şey yazmışsın. Ayrıca kimin neyden bahsedeceğine bence en son karar verecek kişi sensin. Ayrıca kullandığın hakaretvari sözlerden dolayı sana uyarı vereceğim. kimseye sivrizekalı deme hakkın yok senin herkesin algılama şekli farklıdır. Ayrıca en nefret ettiğim şeylerden biri insanları yaşlarından dolayı yargılayıp konuşmak ki sen zaten 25 yaşındasın sanki yaşını başını almış birisin. kimsenin bir takımı nasıl ve niçin tuttuğunu bilecek yetiye sahip değilsin. Yazdıklarının çoğu boş ve saçma şeyler bence buda benim yorumumdur beğenirsen beğenirsin beğenmezsen öm atarsın. Burda bu konuyla ilgili başka mesaj atmayın tekrar ceza olayına devam edilsin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Çok doğru söylüyorsun hakkaten.

Galatasaray 300 birim atıyor, bir tek Deivid'e isabet ediyor, biz 5 birim atıyoruz, Gerets'e, Ümit'e isabet ediyor. Bu da Galatasaray'ın şansı herhalde...

Arkadaşın da dediği gibi 50-60 kendini bilmez orada Gerets'i ve bazı futbolcuları yaraladı, o 50-60 kendini bilmez yüzünden stadımız 3 maç kapandı. Ama Galatasaray'ın 20 bin taraftarı orada yabancı madde aldı organize bir şekilde, fakat 5 maç ceza aldı.

Yorum sizlerin. Arkadaş çok iyi açıklamış zaten, herkes muhakkak okumalı.
    neyin organizesinden bahsediyorsunuz hala, daha maçtan haftalar evvel emek verilerek hazırlanmış koreografi bile(koreografi yabancı geldiyse açıklayayım, koreografi:hani sizin yapmaya çalıştığınız ama bir türlü beceremeyip, ortaya papyon olarak sergilediğiniz.. 2.anlamı: cezalı maç diye izmirde piknik yaparak oynadığınız maçta açtığınız neidüğü belirsiz şifreli mesajlar.. vesaire.. vesaire..) maçtan bir gün önce polis kontrolünde stada sokuluyor aklıevveller polise ihbar verip stada yok bilmem ne sokulacak diye ama sonuç malum tiner kokulu pankartlardan başka bişey yok..

ha meşaleler stada nasıl sokuldu, onuda o gün orada polis kordunundan aranarak! stada girenler bilir..

3 birimle 5 birimle kafanızı yormayın..

cezaya gelince, canaydın 5 maça itiraz edecekmiş daha da artsın diye,
    hazır taraftar yokken dünya gözüyle şu SamiYen'de maç izleyeyim diyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başından beri anlatmaya çalıştığımızı Bülent Tuncay çok güzel bir şekilde anlatmış..

Geçen sezon Fenerbahçe'yle Ali Sami Yen'de oynanan "sutopu maçı" Galatasaray tarihine düşen kara lekelerden biriydi. PFDK, 5 maç seyircisiz oynama cezası verdi Galatasaray'a ve Galatasaray seyircisine. İyi de etti. Hiçbir suç cezasız kalmamalı. Hele hele futbolcuyu ve futbolu direkt hedef alan toplu eylemler en ağır şekilde cezalandırılmalı. Hatta futbolun bekâsı için, UEFA'nın Feyenoord'u seyircisinin çıkardığı olaylar nedeniyle UEFA Kupası'ndan ihraç etmesi gibi; Türkiye'de de ağır puan silme cezaları uygulanmalı hatta ligden ihraç bile düşünülmeli. Özetle, Galatasaray'a verilen "su" cezası doğrudur.
    Doğru olmayan; futbolcuların ve teknik direktörün fiziki yara aldığı Kadıköy'deki ilk maç sonrası Fenerbahçe'ye verilen 3 maçlık cezadır. Umarım PFDK'nin adalet terazisi, su ve kanı gelecek sezon daha doğru tartar...

Bize verilen ceza doğru, ancak ilk yarıdaki maç göz önüne alınarak bu ceza indirilmeli.. Adaletli olan budur, bundan sonra herkese eşit bakabilirler umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yaptığı önemli transferlerle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı yönetim, F.Bahçe maçındaki olaylar nedeniyle verilen 5 maçlık cezaya yaptığı itirazdan da olumlu sonuç aldı.
    Fenerbahçe karşılaşmasında seyircinin çıkardığı olaylar yüzünden 5 maç seyircisiz oynama cezası alan ve bunun şampiyonluk yarışında en büyük dezavantaj olacağı belirtilen Galatasaray'a sevindirici haber... Sarı-kırmızılı yönetimin itirazda bulunduğu Tahkim Kurulu'nun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezayı 3'e indirme kararında olduğu ve bunun da bugün resmen açıklanacağı öğrenildi.

ARSLAN, 'GELMEYİN' DEMİŞTİ

Galatasaray'ın cezaya itirazı ilk kez gündeme geldiğinde Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, “Hiç boşuna itiraz etmesinler. Bu ceza, bu tür olaylar için tarihi bir örnek oluşturmalı” diyerek, indirime gitmeyecekleri işaretini vermişti. Ancak Arslan geçtiğimiz gün yaptığı bir başka açıklamada da itirazın görüşüleceği toplantıya katılmayacağını belirtmişti. İtirazdan olumlu sonuç çıkması, Galatasaray yönetimini sevindirdi.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ceza zaten azdi eger 3 maca inerse saracoglundan cikisi olmas cimbomun

Nesil
    2006

Şu ülkede bir ceza da indirlmesin kardeşim,hep aynı hikaye kimi 3 maç ceza alır 1 maça iner,oyuncu 4 maç ceza alır 2 maça iner,herkes de kendi kuyruğuna basılınca,işine gelmeyince konuşmaya başlar bu konu hakkında
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazı gazeteler Tahkim Kurulu Galatasaray'în cezasın düşüreceğini iddia edinca Maraton.Com.Tr konuyu araştırdı.

Maraton Com Tr'nin yaptığı araştırmaya göre bazı gazetelerdeki iddiaların tam tersine Tahkim Kurulu Galatasaray'ın cezasını aynen onaylayacak.

TAHKİM BAŞKANI 'GELMEYİN' DEMİŞTİ

Galatasaray'ın cezaya itirazı ilk kez gündeme geldiğinde Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, “Hiç boşuna itiraz etmesinler. Bu ceza, bu tür olaylar için tarihi bir örnek oluşturmalı'' diyerek, indirime gitmeyecekleri işaretini vermişti.

Ancak Arslan geçtiğimiz gün yaptığı bir başka açıklamada da itirazın görüşüleceği toplantıya katılmayacağını belirtmişti. Bugünkü Tahkim Kurulu toplantısına Arslan'ın yerine Erkan Vardar başkanlık edecek.

MARATON COM TR ÖZEL HABER

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İndirmezler...

5'e 3' inerse diyecek birşey kalmaz...Tahkim indirmez ama bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bundan sonrta bu tahkım kımsenın cezasını indirmesin ozaman ortalık karısır

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Cezalı da olsak aslanlar gibi oynarız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligtv de yazdı, cezamız onayladı.. Eşitlik, adalet isteyenler artık susar herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Fenerbahçenın her itirazinde cezalar inmişti neden şimdi böyle oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tuh be keşke inseydide hatta o maçta biride ölebilirdi ama olsun inseydi yahu

1 süre kilitli. 1 süre sonra açarım.

Silinen mesaj sayısı : 20
    Mesajların silinme sebebi : Konu dışı olmaları, tahrik, atışmalar vs. vs. ıvır zıvır boş olmaları.
    Mesajlarını sildiğim kullanıcılar sizlerden ricam : Daha dikkatli olunuz. Lütfen

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Federasyon iLk defa verdiği bir kararda geri adım atmadı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlklerin takımıyız ya, o bakımdan herhalde.. Bundan sonra bari "adaletli" olsalar..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tek suçumuz tribünde olay çıkarmak diyeceğim ama otoparkta da kamera vardı gerçi..

Belki bahsetmişinizdir ama ben söyliyim.

Geçengün adnan sezgin basın toplantısında çok güzel konuştu.

Bugüne kadar stadda adamlar öldürüldü ne kavgalar çıktı ne olaylar çıktı ama hiçbirisine 5 maçlık ceza verilmedi.Adam öldürmekden daha büyük bir suç demi stadda meşale yakmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin bir maddeden söz etti klüb yöneticileri ve futbolcularını iyi hali diye bir madde varmıs o maddeye görede inmesi lazımmıs ama sezgin diyorki o sayfayı atlamıslar diyor

Konusmanın sonunda bundan sonra verilecek cezalara bizde tavrımızı koyacaz dedi mesela bu tür olaylar olursa az ceza olursa heryere bsvurcaz gibisinden konustu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Adam öldürmekden daha büyük bir suç demi stadda meşale yakmak.
    GS taraftarı sadece meşale mi yaktı yani

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri