Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 350 sonuç

Konu: Copa America

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Lugano iyi bir oyuncu ama davranışlarını geldiğinden beri hiç beğenmiyorum patlamaya hazır bomba gibi.Her maç ortalığı karıştırıyor,rakip oyuncu ve hakemlerle tartışıyor,bana göre hırçın bir adam Fenerbahçenin başını yakabilir bu sezon
    sen böyle kızıyorsan, sahada oyuncular daha çok geriliyor.
    aslında bu kötü değildir, rakibi itip kakıyorsun, sürekli ince noktalarda rahatsız ederek yoruyorsun.rakibe sürekli top aldırmaman, önde tutman gerekir..

futbol budur.
    yoksa artık efendi gibi markaj eden kalmadı, öyle olursa her maç 4-5 yersin.
    artık bunlar amatörde öğretiliyor, nesini tartışıyoruz ki..

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    abi songla lugaanoyu tartısmak bence çok anlamsız lugano kasap bnce ancak edu dracena iyi defans bnce lugano bu sene feneri yakar
    Lugano kasap falan değil, o senin görüşün
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İtalya ve İspanya'da daha sertleri var, ayak kırıyorlar gene de faul çalınmıyor.
    Sertlik doğaldır, Türkiye'ye isyanlar boş laflar.

Song da sert oynuyor, Lugano'dan farkı yok oyununun.Nedense hep görmezden gelindi..

Herkesin kötü günü olur, ayrıca defans topluca yapılır.Uyumsuzluk varsa bu da bol bol kişisel hatalara sebebiyet verebilir.

Çok iyi bir isim, hakkında konuşmaya gerek yok.

Hata arıyorsanız geçen sene Cannavaro'nun Baki'den beter hatalarını izleyin..
    song hiçbir zaman sert oynamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cengiz abi o yorumuna katılmıyorum song un yaptıklar ı her zaman bu sitedede yayınlandı hatta resimlerı koyuldu songun yaptıgına bakın dıye konu acıldı yanı es gecılmedı herseyın bır karsılıgı var mesela lıg macında songun ayagı hürriyete gitmişti yanlıslıkla hemen foruma resmini koydular konu actılar bu yüzden bundan sonra kimse kimsenin futbolcunu kücük düsürmesin herkezx adıl davransın karsılıgıda her zaman gelir

arkadaslar song avrupanın en iyi defanslarından biridir bence tartısmaya hiç gerek yok o türkiyeye popescu ve büyük kaptandan sonra gelen en büyük defans oyuncusudur fb liler alınmasın ama allah fenerbahceye 1 song nasip etsin))))

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

arkadaslar song avrupanın en iyi defanslarından biridir bence tartısmaya hiç gerek yok o türkiyeye popescu ve büyük kaptandan sonra gelen en büyük defans oyuncusudur fb liler alınmasın ama allah fenerbahceye 1 song nasip etsin))))
    iyi o zaman sana da lugano nasip etsin : ))
    ne o yağmur duasına mı çıkıyoruz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

iyi o zaman sana da lugano nasip etsin : ))
    allah korusun

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    allah korusun
    +1905 )))))))

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

+1905 )))))))
    bu kadar gülecek ne vardı?
    korusun zaten, gitmesin kalsın zaten takımda.iyi bir stoper daha almak için boşa para saçmasınlar

Song'a kötü diyen mi var, nedir bu alınganlık..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

sen böyle kızıyorsan, sahada oyuncular daha çok geriliyor.
    aslında bu kötü değildir, rakibi itip kakıyorsun, sürekli ince noktalarda rahatsız ederek yoruyorsun.rakibe sürekli top aldırmaman, önde tutman gerekir..

futbol budur.
    yoksa artık efendi gibi markaj eden kalmadı, öyle olursa her maç 4-5 yersin.
    artık bunlar amatörde öğretiliyor, nesini tartışıyoruz ki..

Lugano kasap falan değil, o senin görüşün
    Cengiz bence bu konuda yaniliyorsun. Sertlik baska sey, kirlilik, sportmenlik disi hareket baska sey.

Bugun Uruguay macinda Lugano gecen sezon bir cok macta yaptigi gibi ilk once ceza sahasindaki oyuncunun ustune agirligi koydu ve arkadan yaklastigi icin ayaginin takilmasina neden oldu. Bu harekete penalti vermek gayet dogru olurdu ama hakem vermedi.

Ikinci pozisyonda Lugano kolunu Meksika'li oyuncunun boynuna koyuyor ve itiyor. Hakem bunu nasil gordu bilmiyorum ama helal olsun demek lazim. Bir cok macta Lugano bu tip hareketleri yapiyor, kameralar yakaliyor ama hakemler o anda baska yere baktigi icin gormuyor kart vermiyor.

Ayrica bir Lugano klasigi olan topla oynayan rakibin yanina yaklasip topu kapma hamlesi yaptiktan sonra kendisini yere atma hareketi var. Yaptigi tamamen uckagitcilik ve bir cok hakem de bunu her seferinde kaciriyor. Edu'nun da benzer hareketleri var.

Turkiye'de yildiz kontenjaninda olduklari icin bence hakemler bu hareketlere mudahale etmiyor ancak aynisini kendilerinden daha yildiz oyunculara yaparlarsa hakem'in cok daha dikkatli olacagindan emin olabilirsin.

Bana diyorsan ki rakibin ayagina bilerek basmak, kendini yere atmak, formasindan cekistirmek, belli etmeden karin bosluguna dirsek atmak gibi hareketler futbol'un icinde var, ben de sana derim ki o zaman hic futbol falan oynanmasin direk 11 kisiye 11 kisi sopalarla, taslarla kavga olsun sahada. 1.5 saat sonunda hangi takimin daha fazla oyuncusu ayakta durabiliyorsa o takim kazanmis olsun...

Bu uckagitci hareketler futbolu guzellestirmez. Ustelik hakem buna izin verirse kontrolu kaybeder ve oyuncular arasinda olacak hareketler futbol kalitesini dusurur, guzel futbol ici hareketler yerine kavga dogus izleriz.

Sert oynamak ile, uckagitciligi karistirmamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ee maç ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-1 Meksika aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cengiz bence bu konuda yaniliyorsun. Sertlik baska sey, kirlilik, sportmenlik disi hareket baska sey.

Bugun Uruguay macinda Lugano gecen sezon bir cok macta yaptigi gibi ilk once ceza sahasindaki oyuncunun ustune agirligi koydu ve arkadan yaklastigi icin ayaginin takilmasina neden oldu. Bu harekete penalti vermek gayet dogru olurdu ama hakem vermedi.

Ikinci pozisyonda Lugano kolunu Meksika'li oyuncunun boynuna koyuyor ve itiyor. Hakem bunu nasil gordu bilmiyorum ama helal olsun demek lazim. Bir cok macta Lugano bu tip hareketleri yapiyor, kameralar yakaliyor ama hakemler o anda baska yere baktigi icin gormuyor kart vermiyor.

Ayrica bir Lugano klasigi olan topla oynayan rakibin yanina yaklasip topu kapma hamlesi yaptiktan sonra kendisini yere atma hareketi var. Yaptigi tamamen uckagitcilik ve bir cok hakem de bunu her seferinde kaciriyor. Edu'nun da benzer hareketleri var.

Turkiye'de yildiz kontenjaninda olduklari icin bence hakemler bu hareketlere mudahale etmiyor ancak aynisini kendilerinden daha yildiz oyunculara yaparlarsa hakem'in cok daha dikkatli olacagindan emin olabilirsin.

Bana diyorsan ki rakibin ayagina bilerek basmak, kendini yere atmak, formasindan cekistirmek, belli etmeden karin bosluguna dirsek atmak gibi hareketler futbol'un icinde var, ben de sana derim ki o zaman hic futbol falan oynanmasin direk 11 kisiye 11 kisi sopalarla, taslarla kavga olsun sahada. 1.5 saat sonunda hangi takimin daha fazla oyuncusu ayakta durabiliyorsa o takim kazanmis olsun...

Bu uckagitci hareketler futbolu guzellestirmez. Ustelik hakem buna izin verirse kontrolu kaybeder ve oyuncular arasinda olacak hareketler futbol kalitesini dusurur, guzel futbol ici hareketler yerine kavga dogus izleriz.

Sert oynamak ile, uckagitciligi karistirmamak lazim.
    İlk hareketi Song'da gördüm ıska geçti bir maçta tam olarak basamadı.Aynı şekilde Ailton'da yapmaya çalıştı ıska geçti.2.hareketi anlamadım formadan çekmek bana göre çok normal ve futbolun içinde yakalayamıyorsan formadan çekiceksin

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İlk hareketi Song'da gördüm ıska geçti bir maçta tam olarak basamadı.Aynı şekilde Ailton'da yapmaya çalıştı ıska geçti.2.hareketi anlamadım formadan çekmek bana göre çok normal ve futbolun içinde yakalayamıyorsan formadan çekiceksin
    Oyun icinde topa mudahale etmeye calisirken bunlarin olmasi baska, duran topta ozellikle rakibi sinirlendirmek icin yapmak baska. Butun defans oyuncularinin bu tip hareketleri vardir ancak bazilari arada sirada yapar, bazilari ise her mac yapar. Song bunlari bir kac macta yapmistir ancak Lugano'nun her oynadigi macta bu tip hareketleri var.

Bir iki defa olan olay icin tesaduf denilebilir. Ancak her mac yapilan seyleri tesaduf olarak degerlendirmek mumkun degildir. Bizler Lugano'yu bir sezon, Song'u ise 3 sezondur izliyoruz. Song ve Lugano agresif oyuncular, defans oyuncusu zaten agresif olmak zorunda. Fakat agresiflik ile kasitli yapilan hareketleri karistirmamak lazim.

Ben Lugano'nun futbolunu begeniyorum ancak ozellikle duran toplarda ve ikili mucadelelerde yukarida belirttigim hareketleri yapmasa bence cok daha degerli bir defans oyuncusu olur ve futbolcu olarak cok daha iyi yerlere gelebilir.

Aksi takdirde bence futbolculugu Tomas Repka'dan pek farkli bir sekilde anilmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyun icinde topa mudahale etmeye calisirken bunlarin olmasi baska, duran topta ozellikle rakibi sinirlendirmek icin yapmak baska. Butun defans oyuncularinin bu tip hareketleri vardir ancak bazilari arada sirada yapar, bazilari ise her mac yapar. Song bunlari bir kac macta yapmistir ancak Lugano'nun her oynadigi macta bu tip hareketleri var.

Bir iki defa olan olay icin tesaduf denilebilir. Ancak her mac yapilan seyleri tesaduf olarak degerlendirmek mumkun degildir. Bizler Lugano'yu bir sezon, Song'u ise 3 sezondur izliyoruz. Song ve Lugano agresif oyuncular, defans oyuncusu zaten agresif olmak zorunda. Fakat agresiflik ile kasitli yapilan hareketleri karistirmamak lazim.

Ben Lugano'nun futbolunu begeniyorum ancak ozellikle duran toplarda ve ikili mucadelelerde yukarida belirttigim hareketleri yapmasa bence cok daha degerli bir defans oyuncusu olur ve futbolcu olarak cok daha iyi yerlere gelebilir.

Aksi takdirde bence futbolculugu Tomas Repka'dan pek farkli bir sekilde anilmaz.
    Lugano'nun benimde beğenmediğim yönleri var itiraz örneği yalnız ben Song ve Ailton'un bilerek yaptıklarını düşünüyorum bu hareketleri yani ayağa basmak istemelerini bariz şekilde görülüyor çünkü futbol sert ama birinin ayağını kasti olarak kırmakta gerekmiyor.

Del Piero_10 Misafir

Desenize Lugano,Kemal Sunal'ın Gol kralı filmindeki Duvar Ahmet gibi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun Sao Paolo'daki videolarını seyredin ondan sonra konuşun kirli diyen bile var Lugano'ya ayıp bu adam o kadar iyi bir kişilğe sahip ki kendisine ücretle Lugano yazılı forma aldğını görmüştüm geçen yaz.Song'un da Fenerbahçe ile olan maçlarına bakın anlarsınız demek kasap dediğniz adamdan gol yiyince bu kadar sinirlendiniz.

Lugano 2maçtır malübiyette başrolde...

Tebrikler Meksika...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lugano 2maçtır malübiyette başrolde...

Tebrikler Meksika...
    Yari finalde bir tek Lugano kaçırdı değil mi?Sırf Fenerbahçe'Li diye yaptıklarınıza bakın.

Sırf FB lisin diye adamın kötü futbolunu kabullenmyen sensin...

Sonuçta son penaltıyı Lugano kaçırıdı v maç bitti...Dünki maçtada ztn K.K yedi takımını 10kişi bıraktı 1-0 öndeyken yenildi Uruguay...

Lugano FB nin oyuncusu olabilir ama bu son 2maçta takımının malübiyetindeki başrol oynadığı gerçeğini değiştirmez...

Lugano bu performansini fbde de surdurur umarim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Sırf FB lisin diye adamın kötü futbolunu kabullenmyen sensin...

Sonuçta son penaltıyı Lugano kaçırıdı v maç bitti...Dünki maçtada ztn K.K yedi takımını 10kişi bıraktı 1-0 öndeyken yenildi Uruguay...

Lugano FB nin oyuncusu olabilir ama bu son 2maçta takımının malübiyetindeki başrol oynadığı gerçeğini değiştirmez...
    Fıratcan neden Lugano orda Penaltıyı direğe atan adam kel o atsaydı Uruguay bugün final oynayacaktı. Lugano kaçırmış çokmu Lugano atsa Öbür penaltı gol olup yine çıkıcaktı Brezilya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lugano çoğu zaman oyunu çirkinleştiriyor ama Fenerbahçeliler bunu niye kabul etmiyorlar anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Lugano çoğu zaman oyunu çirkinleştiriyor ama Fenerbahçeliler bunu niye kabul etmiyorlar anlamıyorum
    Evett Lugano öyle bi oyuncu psikopat deli manyak napalım biz onu böyle seviyoruz. Helal olsun gitti yarı final oynadı geldi. Bence harika bi defans oyuncusu üstüne tanımam. Ne derseniz deyin benim yorumum böyle

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Fıratcan neden Lugano orda Penaltıyı direğe atan adam kel o atsaydı Uruguay bugün final oynayacaktı. Lugano kaçırmış çokmu Lugano atsa Öbür penaltı gol olup yine çıkıcaktı Brezilya
    Varsayımlarla değil gerçeklerle konuşuyorum ben... Sonuç belli Lugano nun yüzünden yenildi son 2 maçta... Ve bu değişmicek... O atsaydı bu kaçırsaydıyla olmaz son penaltıyı kaçıran Lugano yani maçı bitiren...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben penaltıyı kaçırmış olmasında değilim Roberto Baggıoda finalde penaltı kaçırdı mesela ama benim için önemli olan futbolcuğunun kişiliği.Luganonun düzgün kişilikli olduğunda inanmıyorum.Bu sene bir çok maçta Fenerbahçenin başını yakabilir.Tabi hakemlerimiz Copa Americada hakemler kadar cesur olabilirse

arkadaslar onu bunu bilmem de bu kupayi en cok arjantin hakedio...

Evet bencede Arjantin oldukça güzel bir futbol oynuyor... Kupayı hakediyolar...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sizi anlamak gercekten mumkun degil..

Eger duzgun bir kisiligi karakteri olmasaydi Kos koca Uruguay takiminda Kaptan olabilirmiydi yapmayin yahu tamam Lugano hircin agrasif olabilir bu Defans bir oyuncunun yapisidir gecen sezon Lugano cok iyi bir performans sergiledigi gibi bu sezonda sergiler merak etmeyin

Kupayi kimin kazanacagina gelirsek bence sampiyonu Penaltilar belirleyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar final maçı bu gece dimi?Saat kaçta?

Evet bu gece 00.05'de...

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri