Hepinize tesekkur ederim... Hazirlik kampi ve yeni maclar birazdan yeni transferlerde birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazirlik Kampi:
Bence gayet iyi gecti Atletico maci disinda Galatasaray macina bakmayin ole ben de bir Gsliyim ole yapmak istememistim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premiership basladi!!!
Ilk hafta West Ham Premiership'in yeni ekibi Birmingham ile oynayacak... Birmingham'in kadrosunda eski bir West Hamli Lee Bowyer da bulunuyor!!
Mac birazdan sizlerle...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2007|2008 Sezonu Barclays Premiership 1. Hafta
West Ham-1 Birmingham-0
Macta ilk yarida gol atamayan West Ham 49. dakikada yeni transfer Valdivia'nin frikigiyle one gecti. 86. dakikada Valdivia'nin atilmasiyla West Ham son 4 dakikayi 10 kisi oynadi fakat maci bu skorla kazanmasini bildi.
Mactan sonra Gizer ilk hafta yeni transferlere sans verdigini ve bu oyuncularin cok iyi is cikardiklarini soyledi. Lige uc puanla basladiklari icin mutlu olduklarini ve bu sezon ust siralarda yer alacaklarini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 2. Hafta
Fulham-0 West Ham-1
Ilk yarida gene gol atamayan West Ham ikinci yarida 63. dakikada Harewood ile golu buldu. Roy Carroll'un milli macta olmasindan dolayi Enyeama'nin forma giydigi macta Nijeryali kalecinin guzel performansi dikkat cekti!!
Mactan sonra Ergiz Gizer emin adimlarla ust siralara dogru gittiklerini soyledi ve Enyeama'yi tebrik etti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mascherano Wright-Philips takasi!
Sizce kabul edeyim mi? Bence sag kanata gerek yok ama size de sorayim dedim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA First Round Kuralari Belli Oldu!!
West Ham Young Boys ile oynayacak!
Kurayi Gizer soyle degerlendirdi: Young Boys Isvicre'nin iyi takimlarindan ama onlari rahatlikla gecebiliriz!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dean Ashton Rangers'ta!!!
Transferden memnun oldugunu soyleyen Ashton'a Ergiz Gizer sana zaten ihtiyacimiz yoktu dedi.