Bosver simdi serbestBen 7.0.0 kullaniyorum... Malum oyun orjinal degil
Medo'yu da edersek transfer yapmicam bidaha devre arasinda... Zaten tek engel is izni... Sezon sonu da Sapunaru'yu almak istiyorum o cok iyi bir defans... Zaten bu transfer doneminde alcaktim anlastim is izni cikmadi... Iste planlarim boyle...
Sezon hedeflerime gelince ligde sampiyonluk, UEFA Kupasi sampiyonlugu ve Carling veya FA Cup'tan herhangi birisiBaya buyuk hedefler yani ama ona gore transfer yaptim kadrom cok guclu... Kadromu kurmamda yardimci olan Ilhan abi ve sana tesekkur ediyorum... Bu arada Yunus'a da bi tesekkur borcluyum ama onun tavsiye ettigi adamlari bi turlu alamadim. tomasrosicky'de baya oneri de bulundu: Aythami ve Gareth Bale gibi... Aythami'yi Genie Scout'da dolasirken gordum ozelliklerine baktim... Cok ii geldi gozume zaten tavsiye de almistim... Bu adam kacmaz dedim... Bu kadar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bianchi gol degilde acayip asist yapiyo gol de atiyo genelde 1 tane falan... Leyrielton da skora destek verince ole bisi cikti ortayaRulezzz Eddie Johnson... Onu 80de cikardim Harewood'u koydum birde Bianchi'yi cikardim Iversen'i koydum... Bu sene Iversen pek iyi gitmio onun yerine Tono'yu rotasyona dahil edebilirim bu yuzden zaten en fazla isim olan yer forvet 2 fast striker 3 pivot santraforum var!
![]()