1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Diarra,Digard bu arada kadron süper

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Diarra,Digard bu arada kadron süper
    Diarra'yi zaten dusunuyorum Digard'a bakicam ama bir de Sri Lanka'li Medo var 19 yasinda ama ozellikleri bu yasina ragmen cok guzel bir de potansiyeli var... Ayrica hicbir klupte oynamiyor onun icin transfer donemini beklemek zorunda degilim... Onu alicam... Onu aldiktan sonra tum transferlerin profilini koyucam boylece herkez buradan bakabilecek Bu arada gecen sezon Ceccaglini diye bir Italyan defans almistim onun PA'si 183 yavas yavas pismeye basliyo en fazla 2 sezon sonra onu oynatmaya baslicam cunku su an CA'si 60 iice potansiyeline yaklasinca dunya stari olacak! Bizden ayrilmayin

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Diarra'yi zaten dusunuyorum Digard'a bakicam ama bir de Sri Lanka'li Medo var 19 yasinda ama ozellikleri bu yasina ragmen cok guzel bir de potansiyeli var... Ayrica hicbir klupte oynamiyor onun icin transfer donemini beklemek zorunda degilim... Onu alicam... Onu aldiktan sonra tum transferlerin profilini koyucam boylece herkez buradan bakabilecek Bu arada gecen sezon Ceccaglini diye bir Italyan defans almistim onun PA'si 183 yavas yavas pismeye basliyo en fazla 2 sezon sonra onu oynatmaya baslicam cunku su an CA'si 60 iice potansiyeline yaklasinca dunya stari olacak! Bizden ayrilmayin
    Medo'yu biliyorum. 7.02 yamasinda finlandiyanin HJK takiminda oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Medo'yu biliyorum. 7.02 yamasinda finlandiyanin HJK takiminda oynuyor
    Bosver simdi serbest Ben 7.0.0 kullaniyorum... Malum oyun orjinal degil Medo'yu da edersek transfer yapmicam bidaha devre arasinda... Zaten tek engel is izni... Sezon sonu da Sapunaru'yu almak istiyorum o cok iyi bir defans... Zaten bu transfer doneminde alcaktim anlastim is izni cikmadi... Iste planlarim boyle...

Sezon hedeflerime gelince ligde sampiyonluk, UEFA Kupasi sampiyonlugu ve Carling veya FA Cup'tan herhangi birisi Baya buyuk hedefler yani ama ona gore transfer yaptim kadrom cok guclu... Kadromu kurmamda yardimci olan Ilhan abi ve sana tesekkur ediyorum... Bu arada Yunus'a da bi tesekkur borcluyum ama onun tavsiye ettigi adamlari bi turlu alamadim. tomasrosicky'de baya oneri de bulundu: Aythami ve Gareth Bale gibi... Aythami'yi Genie Scout'da dolasirken gordum ozelliklerine baktim... Cok ii geldi gozume zaten tavsiye de almistim... Bu adam kacmaz dedim... Bu kadar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ÜÜÜF BE! O ne öyle yau. Eddie Johnson ile Rolando Bianchi mükemmel ikili olmus. Eddie Johnson 3 cakmis hemen
    Bianchi gol degilde acayip asist yapiyo gol de atiyo genelde 1 tane falan... Leyrielton da skora destek verince ole bisi cikti ortaya Rulezzz Eddie Johnson... Onu 80de cikardim Harewood'u koydum birde Bianchi'yi cikardim Iversen'i koydum... Bu sene Iversen pek iyi gitmio onun yerine Tono'yu rotasyona dahil edebilirim bu yuzden zaten en fazla isim olan yer forvet 2 fast striker 3 pivot santraforum var!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bosver simdi serbest Ben 7.0.0 kullaniyorum... Malum oyun orjinal degil Medo'yu da edersek transfer yapmicam bidaha devre arasinda... Zaten tek engel is izni... Sezon sonu da Sapunaru'yu almak istiyorum o cok iyi bir defans... Zaten bu transfer doneminde alcaktim anlastim is izni cikmadi... Iste planlarim boyle...

Sezon hedeflerime gelince ligde sampiyonluk, UEFA Kupasi sampiyonlugu ve Carling veya FA Cup'tan herhangi birisi Baya buyuk hedefler yani ama ona gore transfer yaptim kadrom cok guclu... Kadromu kurmamda yardimci olan Ilhan abi ve sana tesekkur ediyorum... Bu arada Yunus'a da bi tesekkur borcluyum ama onun tavsiye ettigi adamlari bi turlu alamadim. tomasrosicky'de baya oneri de bulundu: Aythami ve Gareth Bale gibi... Aythami'yi Genie Scout'da dolasirken gordum ozelliklerine baktim... Cok ii geldi gozume zaten tavsiye de almistim... Bu adam kacmaz dedim... Bu kadar...
    FA Cup alirsin. Lidge 1-5 siralarinda bitirisin. Uefa'yida aldinmi.. bol bol paran olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FA Cup alirsin. Lidge 1-5 siralarinda bitirisin. Uefa'yida aldinmi.. bol bol paran olur
    Aynen oyle yeni maclar simdi geliyor bizi izleyenler lutfen zap yapmasin cok sey kacirirlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    West Ham Sri Lankali Medo'yu da renklerine katti!!

Oyuncu West Ham'a gelmeyi cok istedigini ve Ergiz Gizer ile birlikte calismanin buyuk bir zevk olacagini soyledi.

Teknik direktor Gizer ise bu transferin onundeki tek engelin is izni oldugunu soyledi ve Medo'yu cok begendigini soyledi!!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Aynen oyle yeni maclar simdi geliyor bizi izleyenler lutfen zap yapmasin cok sey kacirirlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    West Ham Sri Lankali Medo'yu da renklerine katti!!

Oyuncu West Ham'a gelmeyi cok istedigini ve Ergiz Gizer ile birlikte calismanin buyuk bir zevk olacagini soyledi.

Teknik direktor Gizer ise bu transferin onundeki tek engelin is izni oldugunu soyledi ve Medo'yu cok begendigini soyledi!!
    Almisin Medo'yu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupasi First Round First Leg

West Ham-6 Young Boys-0

12. dakikada McCartney'in uzun pasinda Altin Kafa topu ceza sahasina indirdi. Orada Leyrielton topla bulustu ve 0a yakin bir yerden sutunu cekti donen topu Siyah Adam Johnson tamamladi ve West Ham icin ilk resmi golunu atti.

16. dakikada soldan Etherington'un ortasina kafayi vuran Altin Kafa takimini 2 farkli one gecirdi.

22. dakikada kornerden seken topu Leyrielton tamamladi ve West Ham icin ilk golunu ve ilk resmi golunu atti.

36. dakikada tekrar McCartney uzun bir top atti Altin Kafa topu indirdi fakat bu sefer golu Johnson degil Leyrielton atti.

39. daikada McCartney gene mukemmel bir uzun top atti ve Siyah Adam Eddie Johnson 2. golunu atti. Boylece ilk yari boyle bitmis oldu.

Ikinci yarida West Ham daha sakin oynadi.

80. dakikada uzun bir top atan Roy Carroll topu Brocchi ile bulusturdu. Brocchi ortada Reo-Coker'i gordu ve Reo-Coker da ceza sahasindaki Siyah Adam'a pasini cikartti ve asistini yapti.

Mactan sonra Gizer gruplari garantilediklerini belirterek hedeflerinin bu kupayi almak oldugunu soyledi. Mactan sonra oyuncularini tebrik ettigini ve cok guzel bir oyun cikarttiklarini da ekleyerke sozlerini bitirdi.

Mesaj Yetkileri