Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 253 arası toplam 253 sonuç

Konu: Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu takım adam olmaz..
    Yok artık o kadarda değil.Tecrübeli bir takım değiliz.Ondan mağlubiyet geldi.Takımda bir şey yok.İnancımdan gram eksilmiş değil.

Kadrodaki değişiklik önerilerinede katılıyorum.Yozgatlı ve Nobre'nin ilk 11'e girmesi ve tek dm'ye dönmemiz şimdilik daha yararlı olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Serdar'ın kan şekeri'nin düşmesinin sebebi oruç tutmasındandır büyük ihtimal.
    Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan.

Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan.

Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan.
    Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki .

Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki .

Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer.

Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye.

O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye.

O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi.
    Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay.

Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Her iki durumda da hatalı bence.Ne demek ki fazla kaçırdım içeceği_?Bu tip bir durum yaşanması canımı sıktı doğrusu..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

çok amatörce bi davranış olmuş eger bu yüzden oyundan çıkmışsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tamam hadi Ertuğrul hocayıda kovalım.Ben sizin kadar umutsuz değilim.Ayrıca Diatta fos falanda çıkmadı.Çok iyi oynadı.Ben tecrübesizliğimize veriyorum mağlubiyeti.

Ayrıca Fener maçının hakemi olsa bizim maçta Marsilya'dan en az 3 adam atılırdı.
    Kovulsun demedim ama, kulağının çekilmesi lazım.. Kayseri'nin oynadığı futbol aklıma geliyorda, uzaktan yakından alakası yok BJK'nin futbolu ile.. Diatta maçın ilk yarısı iyi gibiydi ama ikinci yarı yerlerde gezdi.. Rüzgara karşı oynamayacak mı bu adam.. Hakem olayına gelince, madem atmıyor BJK de sert oynarak rakibi yıldırabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay.

Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir.
    Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ?
    Oruç tuttuğu için sahada yığılması tepki çekecek bir haraket , sonuçta önemli bir maça çıkıyosun ,sonra kan şekerin düşüyo başın dönüyo ne kadar profesyonelce ?

Eğer tutuyosa tabi .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçla alakası pek yokta Oruçla ilgili bilmeyenlere bir şey diyim... Dinimize göre Yolcu konumuna giriyorsan orun tutmayabilirsin daha sonra onun kazası olur niyet etmiş olsan bile ... o yüzden oyuncuların bu kadar kasıntı aptıkları için tepki çekmeleri çok normal

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kovulsun demedim ama, kulağının çekilmesi lazım.. Kayseri'nin oynadığı futbol aklıma geliyorda, uzaktan yakından alakası yok BJK'nin futbolu ile.. Diatta maçın ilk yarısı iyi gibiydi ama ikinci yarı yerlerde gezdi.. Rüzgara karşı oynamayacak mı bu adam.. Hakem olayına gelince, madem atmıyor BJK de sert oynarak rakibi yıldırabilirdi..
    Elbette hatalarından ders alacaktır Ertuğrul hoca.Neyse daha yolu var bu takımın...
    So what?
    Saike

13. Default

Berbat oynadik. Turkiye'de bile adam gibi oynayamayan Delgado Avrupa'da bekledigim gibi oynadi. Tello zaten evlere senlikti, Marseille'dan oynadi resmen. Rico cikana kadar iyiydi. Keza Kurtulus da fena degildi. Cisse cok gomuk oynadi. Bobo maasina gelen zamdan beri yasadigi dususu devam ettirdi. Takimda en begendigim oyuncu ise Kurtulus'un yerine giren Ibrahim Kas ve Toraman'di. Diatta da cok kotu gozukmedi gozume. Ama herseyin otesinde oyuncularda bir bosvermislik, hirssizlik vardi. Kotuyduk, ama kotu oyunumuzun rakibin sert futboluyla bir alakasi yok bence, tamam okuz gibi oynadilar ama e onlar vuruyorsa sen de ona gore oyna be canim.. Futbolcunun korkma gibi bir hakki yoktur bana kalirsa. Cikip savasacak oyuncular, ama onu goremedim.

Aslinda bu takim bastan beri cok iyi oynamiyor. 3 macta iyi oynadi bu takim bu sene. Gecen sene Tigana'ya laf ediliyordu, kotu futbol, az gol falan diye ama Tigana cok daha kotu bir kadroyla yine kazanabiliyordu. Gecen sene bu vakitlerde ard arda TS, GS maglubiyetleri ve Erciyes beraberligi gelince herkes Tigana'ya cullanmisti. Bu sene durum cok da farkli degil, hatta futbol daha bile kotu su son 3 haftadir. Bu seneki tek umudum -inadina kiraya verilen oyunculara ragmen- kadronun derinligi ve takimin genc olmasi. Sonucta bu takim tecrubelenerek ilerleyecek. Bu sene sampiyonluk beklemiyorum acikcasi, grupta da 3. olursak muhtesem olur. Olur mu, zaman gosterecek. Ancak takimda bir an once degisiklikler yapilmasi gerekiyor zira ayni sablonla ciktigimiz son 5 macta 3 gol attik. Umarim Denizli macina yine ayni duzenle cikmayiz.

Beraberlige baglanabilecek bir macti. Nitekim oyle %100'luk net pozisyon da vermedik, baskin gorunmelerine karsin. Fakat olmadi. Neden olmadi? Ise biraz farkli bir yonden bakmak istiyorum.

Klasik bir Avrupa Besiktas maci izledik. Ortalama bir Avrupa Besiktas macinda neler olur?

- Hakem illa ki Besiktas'in karsisindadir.

- Takim kotu oynasa bile belli bir sure avantajli skorda goturur maci.

- Sanssiz 1, olmadi 2 gol yenir. Goller genelde son dakikalardadir.

- Bireysel hatalar on plandadir.

- Defans panik halindedir.

- En asagi 1-2 gol kacar.

- 1 fark gerideyken fena bir gol kacar/hakem cok pis bir hata yapar.

- Eger 2 fark gerideyse takim, sonra baski kurup bir gol atar sonlara dogru, 2. 'ye zaman yetmez.

- Yan toptan gol yenir.

Bunlarin cogu oldu Sali aksami. Besiktas'in klasik sanssizligi ve basiretsizligi yine is basindaydi. Normal sansta bir takim 0-0'a baglardi o maci. Evet sansa bagliyorum artik, o kadar yildir izliyorum su takimi, oyuncular degisiyor, yonetimler degisiyor, menajerler degisiyor, hala ayni cenabetlik. Yeter be.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri