Originally Posted by M@rmel@t Serdar'ın kan şekeri'nin düşmesinin sebebi oruç tutmasındandır büyük ihtimal. Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan. Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Originally Posted by Murat Özdemir Maçtan önce içtikleri şekerli içecek fazla gelmiş galiba.Çok fazla içmiş ondan. Oruç falan tutmuyor oyuncular.Bu da beklenmez zaten onlardan. Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki . Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer.
Originally Posted by M@rmel@t Nerden biliyosun tutmadıklarını ? Ayrıca şekerli içecekten kan şekeri düşmezki . Kan şekeri halsizlikten ,bitkinlikten düşer. Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye. O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi.
Originally Posted by Murat Özdemir Maçtan sonra çünkü bir kaç gazeteci sordu senin gibi oruç mu tutuyorsun diye. O da hayır oruç tutmuyoruz maçtan önce içtiğimiz içecekten biraz fazla içince rahatsızlık yarattı.Biraz soyunma odasında dinlenince geçti dedi. Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay. Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir.
Her iki durumda da hatalı bence.Ne demek ki fazla kaçırdım içeceği_?Bu tip bir durum yaşanması canımı sıktı doğrusu..
Originally Posted by M@rmel@t Yahu bariz yalan şekerli içecekten kan şekeri yükselmez mantıksız bir olay. Bana pek inandırıcı gelmedi , tabiki tutmuyorum diyecek tutuyorum dese tepki almaktan korkmmuş olabilir. Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Originally Posted by TobiAslan Neden tepki alsın ki oruç tutuyor diye ? Oruç tuttuğu için sahada yığılması tepki çekecek bir haraket , sonuçta önemli bir maça çıkıyosun ,sonra kan şekerin düşüyo başın dönüyo ne kadar profesyonelce ? Eğer tutuyosa tabi .
Forum Rules