Kezman abartili olmus.. headingi nasil 15 olur... yada finishingi 16.....
Kezman abartili olmus.. headingi nasil 15 olur... yada finishingi 16.....
Deivid' in AMR olmaması konusunda bir kaç cümle de ben kurayım. Deivid AMR olmayabilir. Ama AMR oynatılıyor bir şekilde hadi AMR olmadı diyelim AMC mutlaka eklenmeli. Deivid' in finishinginin çok iyi olduğu konusunda da şüphelerim var. Deivid' in mevkisi Striker: 20, Amc: 15, AMR: 10 olmalı diye düşünüyorum. Daha önce AMR: 15 olabilir diye yazmıştm ama buradaki fikirleri okudum üstüne kafa yordum ve haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama Deivid' e AMR: 1 vermekte olmaz. FM' ye göre görünen mevkisi FC olması en uygundur diye düşünüyorum.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
lig a dan beri takip ediyorum hızlı çevik bir kanat oyuncusu önder oynadığında bu kadar bindiremez daha iyi savunma yapar gökhan oynadığında daha iyi ofans yapar ama önder kadar savunma yapamaz
Fikirlerim burada
Bunun hepsini FM'de bir kac ozellige indirgemek gerekirse bence:
1. Kezman'in soguk kanlilik sorunu var - istedigi hareketi yapamiyor cunku hata yapma korkusu ile telaslaniyor.
2. Kezman'in denge sorunu var - rakip ile kora kor mucadeleye girdigi zaman kolay dagiliyor
3. Kezman'in kararlarinda sorun var, pas vermesi gerekirken dripling yapmaya calisiyor.
Bunlarin hepsi de CA'yi etkileyen ozellikler. Su anda kalite acisindan bakilirsa bence Roberto Carlos, Alex, Appiah, Lugano ve Edu'nun arkasinda Kezman. Veya en azindan oyle olmasi gerekir.
Kazim zaten hic bir zaman elinize gecmedi ki. Kazim Turkiye veritabanina biz dosyalari geri yolladiktan sonra girdi.- Kazım meselesi = zaman ve gözden kaçma meselesi, özür dilerim..
Kezman cok abartili.. Semih bile ondan daha iyi![]()
bu yoruma sadece gülünür ben valderama avatarlı arkadaşın umurunda değil yazdığımda mesajım silinmişti (coşkun bana kızmıştı)
neden biz herşeyi iş işten geçtikten sonra farkediyoruz merak ettim valderama fotograflı arkadaşta türker tozar ın arkadaşımı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bahsettim mesaj bu yorum içindi perpetua ya hiç değilse bizimle uğraştığı için teşekkür ederim
Fikirlerim burada
Tümer'e DM mevkii de eklenmeli, AMC ve DM arasında gidip gidip geldi Kasımpaşa maçında, sadece Kasımpaşa değil diğer maçlarda da öyle.
(/s)
DM eklenmesi bence biraz abes kaçar onun için. Son maçlarda bu şekilde performans göstermesi yeni mevkii için saçma olur bence..
Bu arada Kezman yine abartılmış, her maç en az 1 gol atıyor. Gerçekle arasında hiçbir ilişki yok..
Tümer ve Dm hiç alakası yok bence:S
Tümer`den dm olmaz ki.Adamda top kapma özelligi yok,markaj,pres yapmiyor.Maclarda Tümer defansif acidan hic yararli olmamistir.Benim sahsi görüsüm.
Ppm olarak topu almak için geri gelir diye bir özellik var.. O özellik eklenebilir Tümer'e
Kezman oyunda cok iyi....
tamam dostum boş yere yazma fenerbahçe araştırmacısı bu bölüme bakmıyor zaten
oyuncuları yıllık performansa göre değil 3 yılda bir boş zamanı olduğunda düzeltiyor bak alex 3 yıl önce ülkemize geldiği gibi duruyor hani ozaman penaltı kaçırmayan frikikleri çok tehlikeli vuran nefis korner atan alex vardıya o hala duruyor mesela penaltısı %50 lere frikikleri %4 lere düşse bile 19 hala duruyor
Fikirlerim burada
Kezman harbiden cok abartilmis.Yani gecen sene Kezman ne yapmis,bu sene ne yapmis ki bu kadar iyi yapilmis oyunda ?
deniz barış berbat yapılmış geçen yılki şampiyonluğun başrol oyuncusu idi ayrıca sezon öncesi kontrat imzalanmıştı neden bunu oyuna yansıtmadınız
sayın valderama
Fikirlerim burada
Arkadaşlar Cengiz(ABOOO!)'ya bu kadar yüklenmeyin lütfen.. Bazı insanların özel hayatları bazen bazı şeylere yeteri kadar zaman ayırmasına engel olabilir..
Deniz biraz yükseltilmiş..Kontratı ise gözden kaçmış olabilir..
Yalnız eleştirileri yaparken bu kadar acımasız olmayın..Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..
yaw allah aşkına bana birisi ilhan parlağın pa sı neden -9 bir anlatsın
ben bunda art niyet görüyorum beşiktaşta var galatasarayda va fenerbahçede de bir tane olmalı diyerek verilmiş bir değer gibi geliyor
arda turan -9 olmalı batuhan -9 olmalı anladık arda zaten bir süper yetenek ve 16 yaşındaki batuhanıda inanılmaz bir gelecek bekliyor anladıkta bu adamların arasında ilhan parlağın işi ne yahu ben olsam -7 yada en fazla -8 verirdim
ki bu oyuncu geçen yıl galatasaraydan kiralanan özgürcan özcanın yedeğiydi
ve ilhan özgürcandan yaşça büyük
ama ilhanın pa -9 özgürün -8 neden yaw neden biri bana anlatsın
Fikirlerim burada
Ya ÖMER abi bize neden kimse dönmüyor ?
Hadi dönmedi adam bunu bunu yaptık bile demiyorlar ?
Ben anlamıorm.Biz ne için çalışıoz ? Eğer böle olacaksa yine çalışmayalım hiç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökhan Gönül' ün driblingi 14-15 düzeyinde olmalı diye düşünüyorum Psv ve BJk maçlarında bu düşüncem tam anlamıyla sağlamlaştı. Sahayı diklemesine çok iyi kullanıyor. Uğur Boral' da adam geçerdi ama bu kadar diklemesine gidemiyordu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Deividin Kafa 17-18 oLursa İşimiz var önüne geLen kafacı oLur bu oyunda o zman
Deivid'in kafa 17-18 yok daha neler![]()
Deivid'in kafa 14 kafidir bence
Burak: Gokhan suratli ancak cok iyi dripling yapan bir oyuncu da degil bence. Teknigi zayif, top kontrolu vasat, defansif mudahaleler, markaj, pozisyon alma, kafa zayif. Gokhan'i etkili yapan cok cabuk hizlanmasi, hizli olmasi, hep ileriye kacmasi ve caliskanligi. Gokhan gibi pek de teknik olmayan bir oyuncunun dripling ozelligi 14-15 yaparsak, Serkan Balci'nin veya Sabri Sarioglu'nun da dripling ozelliginin 14-15 seviyesinde olmasini kabul etmemiz gerekir. HAtta Tuncay'in 16-17 seviyesinde, Arda'nin da 18-19 seviyesinde olmasini saglamamiz da gerekir. Bu konuda bence biraz daha dikkatli dusunmek gerekli.