Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kezman abartili olmus.. headingi nasil 15 olur... yada finishingi 16.....

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Deivid' in AMR olmaması konusunda bir kaç cümle de ben kurayım. Deivid AMR olmayabilir. Ama AMR oynatılıyor bir şekilde hadi AMR olmadı diyelim AMC mutlaka eklenmeli. Deivid' in finishinginin çok iyi olduğu konusunda da şüphelerim var. Deivid' in mevkisi Striker: 20, Amc: 15, AMR: 10 olmalı diye düşünüyorum. Daha önce AMR: 15 olabilir diye yazmıştm ama buradaki fikirleri okudum üstüne kafa yordum ve haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama Deivid' e AMR: 1 vermekte olmaz. FM' ye göre görünen mevkisi FC olması en uygundur diye düşünüyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lig a dan beri takip ediyorum hızlı çevik bir kanat oyuncusu önder oynadığında bu kadar bindiremez daha iyi savunma yapar gökhan oynadığında daha iyi ofans yapar ama önder kadar savunma yapamaz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    -Sezon başı Kezman'ın durumunu konuşma, değerlendirme şansı yoktu, kesinlikle katılıyorum.Kezman psikolojik olarak pasifize olmuş durumda, inancın bitinde yeteneklerin körelir ama aslında görecelidir bu.Yeteneğin bozulmaz, stilin kayar..
    Kezman kendisi ile yarışıyor, çok iyi izledim, irdeledim.Uzun uzun yazarsam ders diye okuturlar : ))
    Kısaca şöyle söyleyeyim, tamamen kendisi ile uğraşıyor.Kafasını kaldırmıyor, boştakine pas vermiyor, geçeyim atayım yeter artık derdinde.Bunu da atamıyorum, bunu da bunu da diye muhtemelen her pozisyonda iç geçiriyor ve gereksiz hareketler yapmaya çalışıyor.
    Bunun hepsini FM'de bir kac ozellige indirgemek gerekirse bence:
    1. Kezman'in soguk kanlilik sorunu var - istedigi hareketi yapamiyor cunku hata yapma korkusu ile telaslaniyor.

2. Kezman'in denge sorunu var - rakip ile kora kor mucadeleye girdigi zaman kolay dagiliyor

3. Kezman'in kararlarinda sorun var, pas vermesi gerekirken dripling yapmaya calisiyor.

Bunlarin hepsi de CA'yi etkileyen ozellikler. Su anda kalite acisindan bakilirsa bence Roberto Carlos, Alex, Appiah, Lugano ve Edu'nun arkasinda Kezman. Veya en azindan oyle olmasi gerekir.

- Kazım meselesi = zaman ve gözden kaçma meselesi, özür dilerim..
    Kazim zaten hic bir zaman elinize gecmedi ki. Kazim Turkiye veritabanina biz dosyalari geri yolladiktan sonra girdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kezman cok abartili.. Semih bile ondan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu yoruma sadece gülünür ben valderama avatarlı arkadaşın umurunda değil yazdığımda mesajım silinmişti (coşkun bana kızmıştı)

neden biz herşeyi iş işten geçtikten sonra farkediyoruz merak ettim valderama fotograflı arkadaşta türker tozar ın arkadaşımı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bunun hepsini FM'de bir kac ozellige indirgemek gerekirse bence:
    1. Kezman'in soguk kanlilik sorunu var - istedigi hareketi yapamiyor cunku hata yapma korkusu ile telaslaniyor.

2. Kezman'in denge sorunu var - rakip ile kora kor mucadeleye girdigi zaman kolay dagiliyor

3. Kezman'in kararlarinda sorun var, pas vermesi gerekirken dripling yapmaya calisiyor.

Bunlarin hepsi de CA'yi etkileyen ozellikler. Su anda kalite acisindan bakilirsa bence Roberto Carlos, Alex, Appiah, Lugano ve Edu'nun arkasinda Kezman. Veya en azindan oyle olmasi gerekir.

Kazim zaten hic bir zaman elinize gecmedi ki. Kazim Turkiye veritabanina biz dosyalari geri yolladiktan sonra girdi.

bahsettim mesaj bu yorum içindi perpetua ya hiç değilse bizimle uğraştığı için teşekkür ederim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tümer'e DM mevkii de eklenmeli, AMC ve DM arasında gidip gidip geldi Kasımpaşa maçında, sadece Kasımpaşa değil diğer maçlarda da öyle.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

DM eklenmesi bence biraz abes kaçar onun için. Son maçlarda bu şekilde performans göstermesi yeni mevkii için saçma olur bence..

Bu arada Kezman yine abartılmış, her maç en az 1 gol atıyor. Gerçekle arasında hiçbir ilişki yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    DM eklenmesi bence biraz abes kaçar onun için. Son maçlarda bu şekilde performans göstermesi yeni mevkii için saçma olur bence..

Bu arada Kezman yine abartılmış, her maç en az 1 gol atıyor. Gerçekle arasında hiçbir ilişki yok..

Son veya birkaç maçlarda değil, genellikle böyle bu. Tümer'in oynadığı maçlarda genellikle Defans'tan ya Aurelio çıkarıyor topu ya da Tümer.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tümer ve Dm hiç alakası yok bence:S

Tümer`den dm olmaz ki.Adamda top kapma özelligi yok,markaj,pres yapmiyor.Maclarda Tümer defansif acidan hic yararli olmamistir.Benim sahsi görüsüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Son veya birkaç maçlarda değil, genellikle böyle bu. Tümer'in oynadığı maçlarda genellikle Defans'tan ya Aurelio çıkarıyor topu ya da Tümer.
    o zaman hasan şaş SW olur geriden gelip top almak o oyuncunun o bölgede oynadığını göstermez
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Ppm olarak topu almak için geri gelir diye bir özellik var.. O özellik eklenebilir Tümer'e

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kezman oyunda cok iyi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Kezman oyunda cok iyi....
    tamam dostum boş yere yazma fenerbahçe araştırmacısı bu bölüme bakmıyor zaten

oyuncuları yıllık performansa göre değil 3 yılda bir boş zamanı olduğunda düzeltiyor bak alex 3 yıl önce ülkemize geldiği gibi duruyor hani ozaman penaltı kaçırmayan frikikleri çok tehlikeli vuran nefis korner atan alex vardıya o hala duruyor mesela penaltısı %50 lere frikikleri %4 lere düşse bile 19 hala duruyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Tümer'e DM mevkii de eklenmeli, AMC ve DM arasında gidip gidip geldi Kasımpaşa maçında, sadece Kasımpaşa değil diğer maçlarda da öyle.
    O zaman ataga katılan beklerin hepsine amr eklenmeli...

Kezman harbiden cok abartilmis.Yani gecen sene Kezman ne yapmis,bu sene ne yapmis ki bu kadar iyi yapilmis oyunda ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

deniz barış berbat yapılmış geçen yılki şampiyonluğun başrol oyuncusu idi ayrıca sezon öncesi kontrat imzalanmıştı neden bunu oyuna yansıtmadınız

sayın valderama
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Arkadaşlar Cengiz(ABOOO!)'ya bu kadar yüklenmeyin lütfen.. Bazı insanların özel hayatları bazen bazı şeylere yeteri kadar zaman ayırmasına engel olabilir..

Deniz biraz yükseltilmiş..Kontratı ise gözden kaçmış olabilir..
    Yalnız eleştirileri yaparken bu kadar acımasız olmayın..Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw allah aşkına bana birisi ilhan parlağın pa sı neden -9 bir anlatsın

ben bunda art niyet görüyorum beşiktaşta var galatasarayda va fenerbahçede de bir tane olmalı diyerek verilmiş bir değer gibi geliyor

arda turan -9 olmalı batuhan -9 olmalı anladık arda zaten bir süper yetenek ve 16 yaşındaki batuhanıda inanılmaz bir gelecek bekliyor anladıkta bu adamların arasında ilhan parlağın işi ne yahu ben olsam -7 yada en fazla -8 verirdim

ki bu oyuncu geçen yıl galatasaraydan kiralanan özgürcan özcanın yedeğiydi
    ve ilhan özgürcandan yaşça büyük

ama ilhanın pa -9 özgürün -8 neden yaw neden biri bana anlatsın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    yaw allah aşkına bana birisi ilhan parlağın pa sı neden -9 bir anlatsın

ben bunda art niyet görüyorum beşiktaşta var galatasarayda va fenerbahçede de bir tane olmalı diyerek verilmiş bir değer gibi geliyor

arda turan -9 olmalı batuhan -9 olmalı anladık arda zaten bir süper yetenek ve 16 yaşındaki batuhanıda inanılmaz bir gelecek bekliyor anladıkta bu adamların arasında ilhan parlağın işi ne yahu ben olsam -7 yada en fazla -8 verirdim

ki bu oyuncu geçen yıl galatasaraydan kiralanan özgürcan özcanın yedeğiydi
    ve ilhan özgürcandan yaşça büyük

ama ilhanın pa -9 özgürün -8 neden yaw neden biri bana anlatsın
    Bunu saniyorum Emir yapmis. Biz yolladigimizda -8 idi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya ÖMER abi bize neden kimse dönmüyor ?

Hadi dönmedi adam bunu bunu yaptık bile demiyorlar ?

Ben anlamıorm.Biz ne için çalışıoz ? Eğer böle olacaksa yine çalışmayalım hiç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ya ÖMER abi bize neden kimse dönmüyor ?

Hadi dönmedi adam bunu bunu yaptık bile demiyorlar ?

Ben anlamıorm.Biz ne için çalışıoz ? Eğer böle olacaksa yine çalışmayalım hiç.
    Biz hatalari listeleyelim, buraya ve SI forumlarina yazalim ki, eger duzeltmeler yapilmazsa gerekli tepkiyi vermemiz icin bir neden olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biz hatalari listeleyelim, buraya ve SI forumlarina yazalim ki, eger duzeltmeler yapilmazsa gerekli tepkiyi vermemiz icin bir neden olsun..
    ağabey si a yazmak için ingilizce bilmek gerekir sen bizim yerimize bol bol yaz üstün bilginle bakarsın şefimiz sen olursun
    o zaman kurtuluruz hakikatten
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Gökhan Gönül' ün driblingi 14-15 düzeyinde olmalı diye düşünüyorum Psv ve BJk maçlarında bu düşüncem tam anlamıyla sağlamlaştı. Sahayı diklemesine çok iyi kullanıyor. Uğur Boral' da adam geçerdi ama bu kadar diklemesine gidemiyordu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen katılıyorum ve deividin kafa 17-18 olmalı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Deividin Kafa 17-18 oLursa İşimiz var önüne geLen kafacı oLur bu oyunda o zman

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Deivid'in kafa 17-18 yok daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid'in kafa 14 kafidir bence

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Gökhan Gönül' ün driblingi 14-15 düzeyinde olmalı diye düşünüyorum Psv ve BJk maçlarında bu düşüncem tam anlamıyla sağlamlaştı. Sahayı diklemesine çok iyi kullanıyor. Uğur Boral' da adam geçerdi ama bu kadar diklemesine gidemiyordu.
    Burak: Gokhan suratli ancak cok iyi dripling yapan bir oyuncu da degil bence. Teknigi zayif, top kontrolu vasat, defansif mudahaleler, markaj, pozisyon alma, kafa zayif. Gokhan'i etkili yapan cok cabuk hizlanmasi, hizli olmasi, hep ileriye kacmasi ve caliskanligi. Gokhan gibi pek de teknik olmayan bir oyuncunun dripling ozelligi 14-15 yaparsak, Serkan Balci'nin veya Sabri Sarioglu'nun da dripling ozelliginin 14-15 seviyesinde olmasini kabul etmemiz gerekir. HAtta Tuncay'in 16-17 seviyesinde, Arda'nin da 18-19 seviyesinde olmasini saglamamiz da gerekir. Bu konuda bence biraz daha dikkatli dusunmek gerekli.

Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri