Gökhan Gönül' ün driblingi 14-15 düzeyinde olmalı diye düşünüyorum Psv ve BJk maçlarında bu düşüncem tam anlamıyla sağlamlaştı. Sahayı diklemesine çok iyi kullanıyor. Uğur Boral' da adam geçerdi ama bu kadar diklemesine gidemiyordu.
Gökhan Gönül' ün driblingi 14-15 düzeyinde olmalı diye düşünüyorum Psv ve BJk maçlarında bu düşüncem tam anlamıyla sağlamlaştı. Sahayı diklemesine çok iyi kullanıyor. Uğur Boral' da adam geçerdi ama bu kadar diklemesine gidemiyordu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Burak: Gokhan suratli ancak cok iyi dripling yapan bir oyuncu da degil bence. Teknigi zayif, top kontrolu vasat, defansif mudahaleler, markaj, pozisyon alma, kafa zayif. Gokhan'i etkili yapan cok cabuk hizlanmasi, hizli olmasi, hep ileriye kacmasi ve caliskanligi. Gokhan gibi pek de teknik olmayan bir oyuncunun dripling ozelligi 14-15 yaparsak, Serkan Balci'nin veya Sabri Sarioglu'nun da dripling ozelliginin 14-15 seviyesinde olmasini kabul etmemiz gerekir. HAtta Tuncay'in 16-17 seviyesinde, Arda'nin da 18-19 seviyesinde olmasini saglamamiz da gerekir. Bu konuda bence biraz daha dikkatli dusunmek gerekli.
Gökhan söylediğin kadar zayıf bir oyuncu değil. Lazetic gökhandan çok daha hızlıydı ama bir adam çalımlayamazdı. Zira Serkan Balcı da aynı şekilde ama Gökhan Gönül' ü görmüyormusunuz Allah aşkına nasıl manevralar yapıp adam geçiyor. Ben acaba sizinle aynı maçlar seyretmiyormuyum. Serkan ile Gökhan' ı aynı kefeye koyuyorsanız eğer ben bu konuyla ilgili daha fazla cümle kurmam.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Neden boyle bir sonuca vardigini da soylemen dogru olur bence Ilhan.
Burak. Benim gordugum Gokhan'in cevik oldugu. Benim gordugum Gokhan'in hizli oldugu. Benim gordugum caliskan oldugu.
Benim goremedigim Gokhan'in 4-5 oyuncuyu topla hareketli iken ipe dizebildigi. Benim gormedigim Gokhan'in isabetli olan kafa vuruslari. Hatta, Besiktas macinda da Ertugrul ozellikle bunu fark ettigi icin butun uzun toplarin Gokhan'a dogru atilmasini istemis gibi gorundu. Defansif yonden Gokhan zayif. Evet ofansa katkilari ozellikle ileriye cikmaya korkmadigi icin ve hizli oldugu icin iyi seviyede.
Kendisini izlemeye devam edecegim ben de ancak Gokdeniz'in, Yusuf'un, Tumer'in Dripling becerisinin 15 oldugu bir ortamda Gokhan'in bu seviyede oldugunu veya bu seviyeye yakin oldugunu henuz gozlemlemedim. PSV maci disindaki bu sene butun oynadigi maclari da izleme sansi buldum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi