Quote Originally Posted by ABOOO View Post
-Sezon başı Kezman'ın durumunu konuşma, değerlendirme şansı yoktu, kesinlikle katılıyorum.Kezman psikolojik olarak pasifize olmuş durumda, inancın bitinde yeteneklerin körelir ama aslında görecelidir bu.Yeteneğin bozulmaz, stilin kayar..
Kezman kendisi ile yarışıyor, çok iyi izledim, irdeledim.Uzun uzun yazarsam ders diye okuturlar : ))
Kısaca şöyle söyleyeyim, tamamen kendisi ile uğraşıyor.Kafasını kaldırmıyor, boştakine pas vermiyor, geçeyim atayım yeter artık derdinde.Bunu da atamıyorum, bunu da bunu da diye muhtemelen her pozisyonda iç geçiriyor ve gereksiz hareketler yapmaya çalışıyor.
Bunun hepsini FM'de bir kac ozellige indirgemek gerekirse bence:
1. Kezman'in soguk kanlilik sorunu var - istedigi hareketi yapamiyor cunku hata yapma korkusu ile telaslaniyor.

2. Kezman'in denge sorunu var - rakip ile kora kor mucadeleye girdigi zaman kolay dagiliyor

3. Kezman'in kararlarinda sorun var, pas vermesi gerekirken dripling yapmaya calisiyor.

Bunlarin hepsi de CA'yi etkileyen ozellikler. Su anda kalite acisindan bakilirsa bence Roberto Carlos, Alex, Appiah, Lugano ve Edu'nun arkasinda Kezman. Veya en azindan oyle olmasi gerekir.

- Kazım meselesi = zaman ve gözden kaçma meselesi, özür dilerim..
Kazim zaten hic bir zaman elinize gecmedi ki. Kazim Turkiye veritabanina biz dosyalari geri yolladiktan sonra girdi.