Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Geçen hafta Slavia 7-0 yenilince nasıl başardılar dedim ama sağolsunlar biz 8 yedik abi..
    Hepsine haram zıkkım olsun aldığı paralar,Üzülmez-Arıkan-Toraman-Diatta Miatta hepsi...Sağlam'da adamsa Beşiktaşlıysa bıraksın artık yönetim bıraksın Allah aşkına-böyle bir ne kurgu olur ne sistem olur..Ne bekliyordu anlamadım yazık günah ulAn...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Türkiye için rezillik. Türk futbolunda bir devrim,bir rezillik. Bide demiştik bu sene Avrupa'da süperiz diye. Kötü oldu bu. Neyse artık Marsilya,Porto maçına bakıcaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yabanci sinirlamasi ile ne alakasi var bunun?

Besiktas sahada Bobo, Cisse, Delgado ve Diatta yabancilari ile oynadi. 3 tane daha yabanci oynatabilirdi pekala. Peki bu kalitedeki yabancilardan 10 tane daha olsa ne fark ederdi acaba?

Skor 2-0 olduktan sonra Besiktas iyice hirpalandi. Butun mac planlari suya dusmustu ve oyuncular ne yapacagini bilmez durumdalardi. O sirada Liverpool geriye cekildi ve etkili bir pres ile Besiktas'in herhangi bir atak gelistirmesini engelledi.

Ikinci yarinin hemen basinda skor 3-0 olduktan sonra zaten artik taktiksel disiplin diye bir sey kalmadi Besiktas'da. Sadece o da degil, artik oyuncular kosmamaya, mucadele etmemeye, markaj yapmamaya basladi. En onemlisi, hareketli Liverpool karsisinda alan markaji yapmayi bilmeyen defans oyuncularimiz darmadagin oldu.

Hakan Arikan'a gelince. Her uzun oyuncu ille de iyi kaleci olmaz. Hakan'a kalecilik egitimini kim vermisse, pek vermemis. Bir kaleci'ye ilk ogretilen sey, topu tokatladigi takdirde topu tokatladigi yerin tehlikesiz yer olmasi gerektigidir. Hakan hem iyi top tutamiyor, hem de topun nasil tokatlanmasi gerektigi konusunda herhangi bir egitim gormemis. Temel egitimden yoksun bir Hakan Arikan'in bence ne milli takim'da, ne de Besiktas'da yeri henuz yok. Evet boyu uzun, fiziyi yerinde ancak ne zamanlamasi iyi ne de bir kalecinin beynine islenmesi gereken temel bilgilere sahip.

Milli takim'in basarisiz skorlari ile bu macin skoru bizi 1980'lerin basindaki halimize geri dondurmustur. Zayif, ayakta duramayan, topu kontrol etmek icin 3-4 defa topa dokunmasi gereken, yaraticiliktan yoksun, pozisyon almayi bilmeyen, temel egitimi zayif oyuncularla bundan daha fazlasi da beklenemez.

Turkiye'nin su anda elinde bir firsat var. 1990'li yillarin sonunda buyuk basarilar yasatmis oyuncular futbolu birakti veya birakmak uzere. Bu oyuncularin acilen bilgilerini ve birikimlerini genc oyunculara aktarabilecegi bir platform olusturup, ozellikle alt yapidan hem fiziksel hem de zihinsel acidan hazir oyuncular yetistirmek zorundayiz. Herhangi bir egitim almamis, sadece yetenekli oyunculari sahaya surerek de bu sonuclari bence zaten alir Turkiye.
    haklisin altina imzami atiyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    en çokta slavia prag üzülmüştür bu skora. adamların rekorlarını ellerinden aldık
    eh eh eh
    yemin ediyorum sinirden gülüyorum. Galatasaraylı olduğumu herkes bilir. ama gerçekten böyle konularda hiç bir zaman taraf tutmam. Ama şunu okuyunca bayaa güldüm yani!

neden? çünkü sinirden... bi yere kadar sabredersiniz. çünkü siz orda ülkeyi temsil ediyorsunuz. üstelik siz 100 yılı aşmış büyük bir kulüpsünüz. artık bunları yapmamanız gerekiyor. ama gelin görün ki BJK gittikçe daha da kötüye gidiyor. sonu hayrolsun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İşin iyi yanıda var.Tüm Dünya Beşiktaş'ı konuşuyor.

Kaleye bobo geçse bu kadar yemezdik eminim..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bir GALatasaraylı olarak da en çok üzüldüğüm olay o güzelim BJK taraftarıdır. yazık günah o taraftara... o taraftar bunu hiç hak etmiyor. ki sen zamanında chelsea'yi deplasmanda barcelona'yı kendi evinde dize getiren takımsın.. yazık günah...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

del bosque gelde riza gelde tigana geldi ve en son saglam futbol ayni mantik ayni bunun sorumlusu en basda YONETIM!!.............

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En çok merak ettiğim ise Yönetim,Teknik heyet ve FutboLcuLar nasıL bir açıkLamada buLunacakLar acaba.Yada böyLe bir açıkLama yapacak yüz buLacakLarmı kendiLerinde.Gerçi buLurLar bunLar bizi Dünyaya reziL edenLerden ne bekLenir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar kaç uyarı verdiğimi ben de hatırlamıyorum. Düzgün ve kaliteli yorumlar yapalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İbrahim Üzülmez motivasyon olamadık diyo.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    En çok merak ettiğim ise Yönetim,Teknik heyet ve FutboLcuLar nasıL bir açıkLamada buLunacakLar acaba.Yada böyLe bir açıkLama yapacak yüz buLacakLarmı kendiLerinde.Gerçi buLurLar bunLar bizi Dünyaya reziL edenLerden ne bekLenir.
    bende cok merak ediyorum nezaman yaparlar acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

delinho konuşuyor fener beşiktaş kavgasına çevirmeyin durumu en iyisi gs liderde olsa 4. de olsa tek başına şampiyonlar ligine gitsin diğerleri 34 te 34 yapsada biz gitmeyelim şl desin
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İbrahim Üzülmez motivasyon olamadık diyo.

yok sanki motivasyon vardida boyle oynuyorlardi berbat oynadilar berbat.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Hem ağlıyorum hem gülüyorum abi...
    Marsilya-porto maçına bakıcaz demiş bi arkadaşta yaaa
    Üzülmez'de daha çok maç var dedi,Allah Allah bak sen abi..Sağlam'da önümüze bakcaz demiş yaa.Yüz yok bu adamlarda ben bunu anladım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

mehmet aslan utanılacak bir skor değil diyor... buna ne diyeceksiniz?????

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sağlam: "Özür diliyoruz"
    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında alınan 8-0'lık farklı mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, "Beşiktaş camiasından ve Türk halkından özür diliyoruz" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, böyle bir mağlubiyetin altından kalkmanın çok zor olduğunu belirterek, "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için çok üzgünüz. Bu mağlubiyetin altından kalkmak çok zor. Daha çok çalışıp bir an önce toparlanmaya çalışacağız. Tüm Beşiktaş camiasından ve Türk halkından özür diliyorum" dedi.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Beşiktaş bu hallere Sinan Engin geldikten sonra geldi.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hem ağlıyorum hem gülüyorum abi...
    Marsilya-porto maçına bakıcaz demiş bi arkadaşta yaaa
    Üzülmez'de daha çok maç var dedi,Allah Allah bak sen abi..Sağlam'da önümüze bakcaz demiş yaa.Yüz yok bu adamlarda ben bunu anladım
    fatih terimde her mactan sorna onumuze bakcaz diyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

BUNU DA MI GÖRECEKTİK: 8-0
    Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında Anfield Road'da Liverpool ile karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda muhteşem taraftarının da desteğiyle Liverpool'u 2-1 deviren Beşiktaş, İngiltere'de Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 19. ve 89 dakikasında Crouch, 32., 52. ve 56. dakikalarda Benayoun, 69. dakikada Gerrard, 78. ve 82. dakikalarda Babel'den geldi.

Beşiktaş aldığı bu mağlubiyetin ardından Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalma şansını yok ederken, Liverpool puanını 4'e yükseltti. Grubun diğer maçında ise Porto kendi sahasında Marsilya'yı 2-1 ile geçerek bir üst tura kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.

TARİHE GEÇTİ...

Şampiyonlar Ligi'nde Ledds United'a 6-0 mağlup olan Beşiktaş bu kez de İngiltere'nin başka bir temsilcisini Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Bu skor aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skoru oldu. Hatırlanacağı üzere iki hafta önce Arsenal, Slavia Prag'ı 7-0 yenmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında, sürpriz bir kararla Mehmet Sedef'e ilk 11'de şans tanıdı. Bu sezon lig ve Avrupa kupalarında forma giyemeyen ve yalnızca Fortis Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçında oynayan Mehmet Sedef, kariyerindeki ilk Avrupa Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında sakatlığı geçen Serdar Kurtuluş oynarken, hastalanan Burak ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

GÖKHAN ZAN'IN YERİNE DIATTA

Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta sakatlanan Gökhan Zan'ın yerine savunmada Diatta forma giydi. Koray ve Cisse, çift ön libero olarak görev yaparken, Mehmet Sedef orta alanın solunda, Serdar Özkan ise sağında oynadı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Higuain, Ricardinho, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş ve Batuhan yer aldı.

Anfield'da Marsilya'ya, İnönü'de Beşiktaş'a kaybederek gruptan çıkma şansını zora sokan Liverpool, Beşiktaş karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıktı. Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, İnönü Stadı'nda Beşiktaş karşısına çıkardığı kadroda bir kaç değişiklik yaparak başladı. Finnan'ın yerine hücum özellikler daha ön planda olan Arbeloa'yu, ilk maçta vasat bir performans sergileyn Ryan Babel'in yerine ise F.Aurelio'yu şans tanıdı. İlk maçta Beşiktaş orta sahasını geçmekte zorlandıklarını açıklayan Benitez, bu karşılaşmada düğümü kanatlardan açmayı planladı ve ilk maçta oynayan Kuyt'ın yerine hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Peter Crouch'u sahaya sürdü.

İYİ BAŞLADIK

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu. Orta sahayı kalabalık tutarak Liverpool'un bu bölgede etkili olmasını engelleyen Beşiktaş, sahaya iyi yayılarak topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Bobo'nun etkili presi, Mehmet Sedef'in Liverpool'un kanat organizasyonlarını önde pres yaparak önlenmesi ilk dakikalarda beklenen baskıyı kırdı. Orta sahanın önde olması riskli bir futbol anlayışının bir belirtisi olsa da Liverpool gibi etkili hücum oyuncularını kapanarak karşılamak mümkün değildi. Ertuğrul Sağlam'ın Liverpool'un ilk dakikalardaki baskısını kırma planı başarılı olmuştu ve ilk tehlikeli atak Kara Kartal'dan geldi. Delgado'nun ara pasına iyi hareketlenen Mehmet Sedef iyi bir vuruş yaptı ama top kaleci Reiana'da kaldı. İlk 10 dakikalık bölümde her şey bizim istediğimizi gibi geçti.

LİVERPOOL AĞIRLIĞINI KOYDU

Beşiktaş'ın etkili presine ayağa yerden kısa paslarla karşılık veren Liverpool, ilk 10 dakikalık bölümden sonra baskısı hissedilir bir şekilde arttırdı. Önce 8. dakikada Peter Crouch ile kalemizi yoklayan Liverpool ardından 12. dakikada Benayoun'un şutuyla etkili pozisyonlar yakaladı. Her geçen dakika baskısını artıran ve özellikle İbrahim Üzülmez ve Mehmet Sedef'in oynadığı sol kanadı etkili kullanan Liverpool, aradığı golü 18. dakikada Crouch ile buldu. Cisse'nin ceza sahası yayında yanlış bir müdahalesi sonrasından topla buluşan Crouch kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Crouch'un ilk vuruşunda başarılı bir kurtarış yapan Hakan Arıkan, Crouch'un ikinci vuruşta kalesini koruyamadı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

KANATLARDAN YIKILDIK

Golü erken bulan Liverpool morallenirken, karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş oyundan düştü. Özellikle kanatlardan çok etkili gelen Liverpool, ardı ardına pozisyonlar yakaladı. Varonin'in ile ikinci gole çok yaklaşan Liverpool, ilk yarının son 20 dakikalık bölümde oyunu kontrolü altına aldı. Pas yapmakta zorlanan ve kendi sahasından çıkmakta zorlanan Beşiktaş karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Liverpool'un aradaki farkı arttırma çabaları sonuç verdi ve Benayoun 32. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Bir anda iki farklı skoru yakalarak rahat bir nefes alan Liverpool'un ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde kontrollü bir futbol sergiledi. Temsilcimiz Beşiktaş'ın uzun paslarla kendi yarı sahasından çıkarak pozisyon bulma girişimleri sonuç vermedi ve karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Liverpool'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

BENAYOUN SAHNEYE ÇIKTI VE...

İkinci yarıya, etkisiz bir futbol sergileyen Serdar Özkan'ın yerine Ali Tandoğan'ı alarak başlayan Ertuğrul Sağlam, Koray'ı forvete daha yakın bir bölgeye yolladı. Gruptan çıkma şansını sürdürmek için galibiyete ihtiyacı olan FC Liverpool'da ise ilk yarıda mücadele edilen kadro ikinci yarıda da sahadaydı. İkinci yarıya ilk yarının aksine daha etkili başlayan Liverpool, uzaktan attığı şutlarla kalemizi abluka altına aldı. 53. dakikada Riise'nin sol kanattan attığı sert şut Hakan Arıkan'dan döndü ve Benayoun'un önünde kaldı. Meşin yuvarlağı bekletmeden filelere yollayan Benayoun skoru 3-0'a getirdi.

HAKAN'DAN SEKEN TOPLAR GOL OLDU!..

Golden sonra rahatlayan Liverpool, kontrolü kaybeden temsilcimiz karşısında oyunu domine etti. İkinci yarıda kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanan Beşiktaş'ta, savunma hataları arka arkaya gelmeye başladı. Önce İbrahim Toroman'ın hatasında ceza sahasında topla buluşan Voronin'in sert şutu az farkla dışarı çıktı ardından yine aynı bu bölgede Cisse'nin hatası sonucunda topla buluşan Gerrard kaleyi görür görmez çok sert vurdu yine Hakan Arıkan'dan döndü, ücüncü golün bir kopyası şeklinde gelişen atağın sonuçlanma şekli de aynı oldu ve yine aynı isim Benayoun topu ağlara gönderdi... Skor 4-0 oldu.

Oyunu tamamıyla kontrolü altına alan FC Liverpool karşısında topa sahip olmakta dolayısıyla pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam oyuna geçte olsa müdahale ederek 68. dakikada bir savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş'u kenara alarak Higuain'i oyuna aldı. Bu değişiklikte beklenen ateşlemeyi yapmadı. İkinci yarının 20 dakikalık bölümü geride kalırken topla oynama yüzdelerinde Liverpool'un %70'lık üstünlüğü her şeyi anlatıyordu aslında. Beşiktaş karşısında oldukça rahat bir futbol sergileyen Liverpool, bu rahatlığında verdiği güvenle 69. dakikada farkı 5'e çıkardı. Bu sefer golde imzası olan isim Gerrard oldu. Liverpool'un gol yağmuru bitmek bilmedi... 78. ve 82. dakikalarda sahneye çıkan isim Babel oldu ve skor 7-0'a geldi. Kalan dakikalarda Liverpool, Crouch'un 88. dakikada attığı golle skoru 8-0'a getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada Delgado sağ kanattan taşıdığı topu çizgiye inerek içeriye yerden gönderdi, Mehmet Sedef ceza sahası içinde topun gelişine vurdu, top yerden auta gitti.

5. dakikada Crouch'un ceza sahasına indirdiği topa Voronin sert vurdu, top yandan auta gitti.

8. dakikada Liverpool'un kazandığı serbest atışta top sol kanatta bekleyen Riise'ye geldi, bu oyuncunun içeriye ortasına Crouch kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

14. dakikada Arbeloa'nun ceza sahasına yerden gönderdiği topa Benayoun sağ çapraz sert vurdu, top yan direğe çarparak auta gitti.

19. dakikada Cisse'nin ters pasında top Crouch'un önünde kaldı, topla ceza sahasın giren Crouch'un şutunu kaleci Hakan çıkardı, geri dönen top yine Crouch'un önünde, bu oyuncunun yerden vuruşunda top filelere gitti. 1-0

22. dakikada kullanılan korner atışında arka direkte Riise kafayı vurdu, İbrahim Üzülmez topu çizgiden çıkardı.

28. dakikada Benayoun pasında ceza sahası önünde Crouch topla buluştu, Diatta son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

31. dakikada savunmanın arkasına atılan topa Mehmet Sedef hareketlendi, kaleci Reina tehlikeyi sezerek topu ayağıyla uzaklaştırdı.

32. dakikada Voronin sol kanattan ortasında Benayoun ceza sahasında topla buluştu, bu oyuncunun sert şutunda top ağlarla buluştu. 2-0

38. dakikada Gerrard soldan kanattan ceza sahasına girdi, defansın müdahelesi sonrası top Crouch'un önünde kaldı, bu oyuncunun sert şutunda Beşiktaş defansı ayak koyarak tehlikeyi önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

53. dakikada Riise ceza sahasının solunda topla buluştu, bu oyuncunun sert şutunda Hakan topu çeldi, Benayoun topu önünde buldu ve fileleri havalandırdı. 3-0

56. dakikada Diatta kendi ceza sahası önünde kaybettiği topun ardından faul yaptı. Kazanılan frikik atışında Gerrard kaleye sert vurdu, Hakan'dan dönen topu Benayoun boş kaleye gönderdi. 4-0

69. dakikada Voronin pasında Gerrard ceza sahasına sokuldu, bu oyuncunun sert şutunda Diatta'ya çarpan top kaleci Hakan'ı yanıltarak filelere gitti. 5-0

79. dakikada gelişen Liverpool atağında Benayoun topla buluştu bu oyuncunun içeriye yerden ortasına Babel topuğuyla dokundu, top kaleci Hakan'ın sağından geçerek ağlara gitti. 6-0

81. dakikada Beşiktaş ceza sahasına gelen topu İbrahim Toraman uzaklaştırmak istedi, top Babel'e çarparak kaleci Hakan'ın üstünden ağlara gitti. 7-0

84. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan yapılan ortaya Bobo'yu kafayı vurdu, kaleci Reina iki hamlede topa sahip oldu.

89. dakikada Benayoun'un sağ kanattan içeriye ortasında Crouch kaleci Hakan'dan önce zıplayarak topu kafayla filelere gönderdi. 8-0

STAT: Anfield Road
    HAKEMLER: Markus Merk, Sönke Glindemann, Peter Henes (Almanya)
    FC LIVERPOOL: Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio (Babel dk. 63), Benayoun, Maschereno, Gerrard (Lucas Leiva dk. 72), Riise, Voronin (Kewell dk. 71), Crouch
    YEDEKLER: Martin, Finnan, Torres, Kuyt
    TEKNİK DİREKTÖR: Rafael Benitez
    BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş (Higuain dk. 61), Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Ali Tandoğan dk. 45), Koray, Cisse, Mehmet Sedef (Ricardinho dk 78), Delgado, Bobo
    YEDEKLER: Rüştü, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş, Batuhan
    TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
    GOLLER: Crouch (dk. 19), Benayoun (dk. 32, dk. 53, 56), Gerrard (dk. 69), Babel (dk. 79, 81), Crouch (dk. 89)
    SARI KART: Serdar Özkan (Beşiktaş)

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

sinan engin 12 ataktan 8i gol oldu diyo.. bsanırım maçı tam izlememiş. çünkü liverpool kaleye 30 şut çekti ve 19u kaleyi buldu.. Sinan Engin'in maçı nasıl takip ettiğini merak ediyorum.

Hala bu kadroyla devam edersek diyo... Hayret bişey.. önce kendisine bakmalı bence.. sadece konuşuyor. icraat yok!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Canlı yayında söylenenler doğru bence.
    Gündemde dolaşan Paf muhabbeti futbolcuların motive olmasını engelledi.

Heh Sinan Engin çıktı şimdide. Bence en büyük sorumlu bu adam. Bu adam geldi BJK'de garip şeyler başladı. Şu adam ellerini sadece BJK'den değil futboldan çeksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu arada Serdar Özkan'da çok amatörce bi sarı kart yedi ve cezalı duruma düştü..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

liverpool 31 şut çekmiş bjk 3 şut.

Sinan Engin bari bu maçtan sonra böyle açıklamalar yapma rezil oluyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

arkadaşlar söylenenlerin özetini buraya geçerseniz sevinirim takip edemiyorum tv'dende..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bjk yönetimi son zamanlarda çok hata yaptı çook!
    Fener hakemi ve mhkyı eleştirdi, sonra bjk cevap verdi durduk yere korudu onları..sonra maç sonucu hakemi gördüler hakeme fenerden daha ağır yüklendiler... bir ikilemdi bu..kendileriyle çeliştiler, pafla çıkıcaz dediler .. sonra düşünücez dediler..
    BJK yönetimi resmen TARAFTAR...profesyonel ellerde değil bjk
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Canlı yayında söylenenler doğru bence.
    Gündemde dolaşan Paf muhabbeti futbolcuların motive olmasını engelledi.

Heh Sinan Engin çıktı şimdide. Bence en büyük sorumlu bu adam. Bu adam geldi BJK'de garip şeyler başladı.
    altına imzamı atarım. Sezon başında daha iyilerdi. Birde Sinan Engin gelince düzelir Beşiktaş demiştim. Beşiktaş hakkında çok yanılıyorum yahu.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

içeride haftaya valenciayla oynicaz bile dedi.. düşün artık...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    içeride haftaya valenciayla oynicaz bile dedi.. düşün artık...
    bjk yönetiminin hepsi böyle sanırım.bunu bjkli arkadaşım bile diyor.

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri