Ertuğrul Hoca istifa eder heralde
Ertuğrul Hoca istifa eder heralde
Allah Allah Hakem 1 gün iyi maç yönetip yenildik diye,Hakemler birden haklı oldu ilginç.
Sivas'a bak heyt be. BJK bitti artık yönetimde değişmez şampiyonluğu unutsunlar bence büyük fırsatlar teptiler.
Ne Ertuğrulu arkadaşlar ya saçmalamayın!Her dakka bir teknik adam mı değişecek.Çocuk oyunu değil bu.
FM Gazetesi
Süper Maçtı herkese teşekkürler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İbrahim Toraman'ı ben ve Baran en ağır dille milli takım maçlarında eleştirirken herkes onu savunuyor ve Türkiye'nin en iyi stoperi diyordu, bugün gördük Toraman'ı, yerle bir oldu. İbrahim Kaş ondan daha iyi bir stoper bence, Toraman'dan bu saatten sonra birşey olmaz, Kaş oynasın, bari o daha iyi olur.
Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi falan demiş bazıları, o pozisyon faul ama penaltı değil, çünkü dışarıda, tam yayın orada.
Mohamed Ali'nin golü harikaydı, Diyarbakırspor'da oynarken de böyle frikikten goller atıyordu, topun arkasına geçtiğinde golü atacağını tahmin etmiştim ve beni yanıltmadı. Gol krallığında şu an 8 golle zirvede.
Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı tarihi mağlubiyetin ardından İnönü Stadı'nda tribünlerin Başkan Yıldırım Demirören'e büyük tepkisi vardı..
"Beşiktaş Başkanı sözünü yemez" diye bağıran taraftarlar, "8-0'lık yenilgi Federasyonun rezillikleri kadar utanç verici değil" pankartı astı..
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a destek veren Siyah Beyazlı tribünler, "Yıldırım Demirören Yeter!..", "Yönetim İstifa" şeklinde tezahüratlar yaparken, futbolculara da "O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese diye bağırdı..
Tepkiler Beşiktaş'ın golünden sonra da sürdü.. "Sinan'ı da al git" şeklinde bağıran taraftarlar, ayrıca yönetimi, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u da istifaya davet etti.. Siyah Beyazlı taraftarlar İbrahim Üzülmez'i top her ayağına geldiğinde ıslıklarken, "Fenerli futbolcu istemiyoruz" diyerek yönetime yine mesaj gönderdi.. Ayrıca maç sonunda sadece Bobo'ya tezahürat yapılırken, Sivassporlu futbolcular da alkışlandı..
MARATON.COM.TR ÖZEL
Maçı 20. dakikada izlemeye başladım.Bobo'nun golü ile öne geçtik,Sivasspor'lu futbolcuların orada Bobo'yu bomboş bırakması intihar gibi bir şeydi..1-0 oldu,Sivasspor hiç etkili olamadı zaten ilk yarı sonuna kadar.Kalan dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçti genelde,Beşiktaş dengesiz şekilde saldırdı ama başka gol olmadı..Sivasspor'da 3 tehlikeli adam var;Pini Balili,Mohammed Ali ve Mehmet Yıldız..İkinci yarı genelde sistemsiz bu adamları topla buluşturup hücum yapmaya çalıştılar 10 dakika,daha sonra Balili kırmızı kartı görünce 10 kişi kaldılar.Artık rahatlarız derken araya atılan topta Toraman,Mehmet Yıldız'ı indirince kırmızı kartı gördü!Çelme var mı göremedi ama çekmeden dolayı düştüyse,Mehmet Yıldız o tarz bir pozisyonda düşecek adam değil..Neyse sonuçta gole giden adam ve kırmızı kart doğru sayılabilir..Zaten kırmızı karttan sonra her şey bozuldu,Delgado'nun çıkması ile hücumda yaratıcı futbolcu eksikliği oluştu..Rico orta saha da takıldı kaldı,markajdan mı oynayamadı bilmiyorum ama hala bıraktığımız yerde..Higuain istekliydi ama yetenekleri kısıtlı bence,hele son dakiklarda taçı hatalı kullanıp Sivas'a bıraktığımızda gayri ihtiyari taç atmayı bilmeyen adam almışız dedim..Serdar Özkan ayağında o kadar çok tutuyor ki,acaba adamın kramponun da tutkal falan mı var acaba diye düşünmeden edemedim..Mehmet Yozgatlı ortayı karşısında odun gibi duran adama yapıp birde el var dedi,onu da anlayamadım..2. yediğimiz golden önce arkadan gelen Sivas'lı oyuncu Bobo'nun topa vurmasını engelliyor mu engellemiyor mu size bırakıyorum ama bence çok açık şekilde engelledi,yoksa Bobo'nun orda öyle bir vuruş yapacağı fazlasıyla mantık dışı..Zaten döndü pozisyon kalemizde gol oldu.En azından 2. yarının başında maç 1-0'ken Ertuğrul Sağlam Serdar özkan ya da Ricardinho'dan bir tanesini çıkarıp Serdar Kurtuluş'u falan alabilirdi.Daha çok hücum oyuncusu olunca daha çok gol atılmadığını anlamıştır herhalde..Golü de atmışsın daha ne istiyorsun?
Az sayıda BJK taraftarı maç boyunca yönetim ve Sinan Engin alehine tezahurat yaptı.Ertuğrul Sağlam'ı destekledi,futbolcular ise sadece ''bu forma kutsaldır,nasip olmaz herkese'' diyerek mesaj gönderdi..Attığımız golden sonra ''yönetim istifa'' seslerinin devam etmesi artı haneye yazılırken,Sivas'lılara yapılan terbiyesizlik fazlasıyla eksi haneye yazıldı.Benim annem de Sivas'lı,fazlasıyla rahatsız oldum..Annem Sivas'lı olmasa bile rahatsız olurdum çünkü takıma değil bizzat şehire yapılan hakaretlerin olmaması beni en çok sevindiren şeydi tribünde,yakışmadı..Sanırım takımın kötü gidişiyle biz taraftarlar da hafiften sapıtmaya başladık..Destek mi olacağız,köstek mi olacağız,ne olacağız biz?Artık buna karar vermemiz lazım,sene başında bunun böyle olacağı bariz belli iken en alakasız yerde yapılan protestolar bu zamana kadar nerdeydiniz diye sordurdu bana?BJK taraftarının kötü maçlarından biri olarak tarihe geçti bence bu maç!
Birde şu futbolculara hakem kararlarına kafayı takmamalarının öğretilmesi lazım..Sivasspor'lular oyuna bakıyor,BJK'liler itiraz ediyor!Her an hakem bir hata yapıcak gibi top oynuyorlar,herşeye itiraz ediyorlar,maçı unutuyorlar resmen..Sivasspor ise gayet rahattı geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayarak maçı kazandı.Sivasspor'a tebrikler,kalan maçlarında başarılar....
yok hakem hatasıymış vs. tartışmayalım artık bunları geldiğimiz nokta buraları çoktan geçti.. Takımda ışık yok BoBo dan başka kimse oynamıyor... Her maç gol yiyor takım 8-0'ın moralsizliği ilede oynamak kolay değil tribünler tepkili yönetim katına yaptıklarını sonuna kadar haklı arrtık istifa zamanıdır...
Ayrıca Nouma lehine yoğun sevgi gösterisi varmış...
Sinan Engin sinyal verdi Yönetim Devam Ediyor![]()
Sivas şehrine karşı yapılan terbiyesiz tezahüratlarla maç iğrençleşti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca hakem iyiydi
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Pascal Nouma!
İlhan Mansız!
1 2 3 gol yetmez 4 5 6 olsun
Metin-Ali-Feyyaz vursun(!)
Beşiktaş'ım Şampiyon olsun.
ve daha niceleri...
Saymaya kalksam satırlar yetmez.
Özlüyoruz...
Ruhsuz futoblcu istemiyoruz.''O Forma Kutsaldır Nasip Olmaz Herkese!''
Kartal'a bir darbe daha: 1-2
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'a sahasında 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar maç boyunca yönetimi istifaya çağırdı.
Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında 8-0'lık ağır bir yenilgi alan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'u konuk etti.
Karşılaşmanın ilk yarısını 28. dakikada Bobo'nun attığı golle 1-0 önde kapatan siyah-beyazlı takım, 58. dakikada Mohamed Ali ve 83. dakikada Gurbanov'un attığı gollere engel olamayınca sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
Karşılaşmada 52. dakikada Sivassporlu Balili, 56. dakikada Beşiktaşlı İbrahim Toraman kırmızı kart gördü.
TARAFTARDAN TEPKİ
Öte yandan Beşiktaş taraftarı karşılaşma boyunca başkan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu ve menajer Sinan Engin'i istifaya çağırdı.
Fenerbahçe maçı sonrası, Sivasspor karşılaşmasına PAF takımla çıkılacağı açıklamasına gönderme yapan taraftarlar, ''Beşiktaş'ın başkanı sözünü yemez'', ''Yıldırım Demirören yeter'', ''Taraftar burada PAF takımı nerede?'', ''Yönetim istifa'' diye tempo tuttu.
Bobo'nun suratı ne öyle![]()
Forumda huzursuzluk yaratan üyeleri birer birer uzaklaştırıyoruz forumdan. Sizde onların arasında yer almak istemiyorsanız biraz sakin olun. Burasını taraftar forumu sanan arkadaşlar yanılıyorlar. Onların yeri burası değildir..
Mesajları sildim Sakin olalım Lütfen.
Mesajım herkes tarafından görüldüğünden siliyorum mesajı artık taraftarla ilgili tek kelime etmiyorum.Gerçekler bilinir...
Bazı insanlar BENZİN'le yaklaşıyor olaylara.
Yönetici arkdaşlarım bu kişiler için ne yapmalıyız ???
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yapacak şey basit. Artık acıma yok, zaten 2-3 gündür de farketmişsinizdir, temizlik operasyonu başladı. Bir süre bu şekilde devam edecek, belki şu anda bile birilerinin hesabı kapatılıyordur belli olmaz...
Artık maçı konuşalım; Ertuğrul Hoca beklendiği gibi ofansif bir kadro sürdü sahaya ama yine olmadı. Üzülmez yerine Tello'nun konulması gerekiyor. Sakatlığı ciddi mi ne zaman düzelecek acaba? Cisse de yetersiz kalıyor, oyunu iyi yönlendiremiyor. Serdar Özkan saman alevi gibi oldu. Bir ara çok parladı ve sonra yok oldu. Bence Serdar Kurtuluş orta saha olarak bu takıma kazandırılmalı.
ben ligin 3.haftası (Antep'i son dakkada 1-0 yendiği maçta) canlı izlemiştim ve burdan söylemiştim... "Beşiktaş bu sezon böyle devam ederse çok bocalar" diye...
nitekim "öyle" devam ediyor, ben sorunun futbolcularda olduğunu da düşünmüyorum... Sağlam'ın iyi yönettiğini ama Sinan Özkan'ın çok müdahale ettiğini düşünüyorum... takımı T.D. idare etmeli , idari menejarmiş bilmem neymiş, o ne karışıyor?.. herkes kendi işine baksa, bence daha iyi olacak... Sinan bu takıma çok şey katmış olabilir ama, idareci olarak ben hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum... bunlar şahsi fikirlerim, Beşiktaşlı da değilim, ama böyle koca bir camianın da bu şekilde tükenişini görmek istemiyorum...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Her sene böyle onlarca transfer yapılıyor,onlarca gereksiz oyuncu alınıyor.İlk yarı bitmeden lige havlu atılıyor.Sırf Ertuğrul Hoca var diye her seferinde takımdan çok şeyler beklediğimi,rahat kazanacağımızı vs yazıyordum.Bugün anladım ki yönetim değişmediği taktirde bu takım şampiyon olamaz.Yönetim ne zaman istifa ederse bu takım o zaman takır takır top oynamaya başlar.Yani bütün uğursuzluk,hata ve yanlışlar yönetimde...
Bugün ki maça gelince;ilk yarı çok iyi top oynadık.Sivasspor pozisyon bulamadı.İ.Kaş ve Higuain Beşiktaş adına sahanın en iyilerindendi.Sivasspor'da Sedat Bayrak ve Mohammed Ali süperdi.Yani Terim'i Kaş'ı ve Sedat'ı milli takıma almasından dolayı kutluyorum.Hakem hataları olmuş olabilir ama bundan sonra asla bunu deklare etmiyeceğim.Hakem hata yaparsa sen takım olarak çok iyiysen çıkar üç tane atar maçı alırsın...
Yönetim İstifa...!!!
herşey üstüste gelmiş diyebilirim onlar için asıl sınav şimdi başlıyor...
8-0'dan sonra bir çok bjk'li arkadaş kendi takımlarıyla dalga geçmişlerdi
Ayrıca burda bir hakaret yok yine beşiktaş yönetimini eleştiren arkadaşlara mesaj var..Hani paf ile çıkacaklardı? Taraftar bile saatlerce bağırdı..
TARAFTAR BURADA , PAF TAKIM NEREDE ? diye
bu kadar şeyi nasıl bu resimden çıkardım anlamadımama bence hoş bir espri olmuş!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ne bileyim rakip takım taraftarlarının amacı belli. Her zaman dalga geçmeye hazır pozisyonda bekliyorlar. Bu onlar için bir prim olacaktı ve bu primin onlara verilmemesini istedim.
Neyse öyle olsun bakalım.