1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: TSL 12.Hafta | Beşiktaş - Sivaspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İ.Toraman senin Milli takıma neden alınmadığını artık daha iyi anlıyorum.Sen bu akşam Beşiktaş'ı bitirdin.Artık kendini affettirmen çok zor.G.Zan keşke sakatlanmasaydı bundan 1000 kat daha iyidir.Diatta yine iş başında 2.golde M.Yıldız'ı nasıl geçirdi inanamıyorum ya.Bunu kim getirdiyse bu takıma..
    Cisse de maçın en kötüleri arasındaydı.İlk haftalardaki Cisse yok sahada kaç maçtır.S.Özkan fena halde şımarmış!.Sadece Higuain ve Bobo gayretliydi ama yetmedi!
    Hakem konusuna hiç girmiyorum.Penaltımızı vermedi dönen top gol oldu.Şimdi ağır konuşurdum ama ceza alırım neyse.Son olarak ;
    Demirören İstifa Et artık be!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe'ye küfretmenin mantığı nedir?
    Bunu hep yapıyorlar ...
    Hep mi yapıyorlar?
    Bu sene ilk kez bir maçta küfür oldu!Taraftarın sabrı da bi yerde biyor artık.Fenerbahçe-Beşiktaş maçında edilen küfürleri de biliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İ.Toraman senin Milli takıma neden alınmadığını artık daha iyi anlıyorum.Sen bu akşam Beşiktaş'ı bitirdin.Artık kendini affettirmen çok zor.G.Zan keşke sakatlanmasaydı bundan 1000 kat daha iyidir.Diatta yine iş başında 2.golde M.Yıldız'ı nasıl geçirdi inanamıyorum ya.Bunu kim getirdiyse bu takıma..
    Cisse de maçın en kötüleri arasındaydı.İlk haftalardaki Cisse yok sahada kaç maçtır.S.Özkan fena halde şımarmış!.Sadece Higuain ve Bobo gayretliydi ama yetmedi!
    Hakem konusuna hiç girmiyorum.Penaltımızı vermedi dönen top gol oldu.Şimdi ağır konuşurdum ama ceza alırım neyse.Son olarak ;
    Demirören İstifa Et artık be!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hep mi yapıyorlar?
    Bu sene ilk kez bir maçta küfür oldu!Taraftarın sabrı da bi yerde biyor artık.Fenerbahçe-Beşiktaş maçında edilen küfürleri de biliyoruz...
    Toraman konusunda aynı fikirdeyim.Benim için tek delikanlı beşiktaşlı vardı ama artık yok!Bittin benim için toraman.Beşiktaşın en sorumsuz futbolcususun sen!Git bir an önce bu takımdan!
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri