Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Avrupa'ya gidebilmek için ligde başarılı olmak gerekiyor maalesef. Bu nedele ligde mücadele etmemezlik olmaz.

Türkiye'de başka avrupada başka oynadığımızı sezon başından beri görüyoruz. Demek ki doğru olmasa da maç ayırımı yapıyorlar.

Kayserispor maçının telafisi var ama Sevilla maçlarının yok. Tek maçlı eleminasyon sistemi olsa tabi ki her as oyuncusunu oynatmalı turu geçmek için. Ama bu grup maçı, kalan 2 maçı kazanarak da çıkabilir gruptan.

Sevilla'dan elenince tabi ki sarılacak, çünkü ilk hedeften kopmuşlar. Sığ düşünmeyin arkadaşlar lütfen.

Ayrıca Selçuk Yula'yı beğenmiyorsanız hiç okumayın. Ben hiç okumam mesela. Bu nedenle de A takımını küçümsemiş, B takımını yüceltmiş bunlara da hiç sinirlenmem.
İlk hedeften kopulduktan sonra tabi lige sarılacak diyosun.Bende diyorumki ilk hedef diye bir şey olmaz futbolda.F.Bahçe'nin ligde başka ŞL'de başka oynadığınada katılmıyorum.Başından beri söylüyorum;hadi diyelim ki F.Bahçe ilk hedef olduğu için Şl'ye önem verdi ve ligden koptu ne olacak o zaman?Sarılacağı bir ligde kalmaz ki ozaman

Her neyse konu başlığından sapmayalım.Konuşmamız gereken F.Bahçe'nin hedefleri değil.Selçuk Yula'nın bu yazıyı hangi amaçla yazdığını konuşmak.Benim kişisel düşüncem aşağılama ve küçümseme amaçlı yazmış.Ama böyle yaparak kendisinin küçüldüğünü bilmeyecek kadar da cahil...