1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kupa ÇengeLi ( SeLçuk YuLa )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İŞte yukardaki zihniyet yüzünden böyle köşe yazarları prim yapıyor.Öncelikle tuttuğumuz takımın doğruları,yanLışları varsa eksikLikleri değiL fanatikLiğine bakıyorlar.Rakip takım için ne dedi ? Kendi takımını ne kadar pof pof ladı gibi.Sağa sola sataşan başka şeylerle gündemde kaLmak isteyen yazarlara rağbet böyle zihniyetler yüzünden. Bir köşe yazarı senin benim gibi gazeteciLik değiL de taraftar gibi fanatikLik içine giriyorsa onu neden okuyayım ben ? ondan ne aLabilirimki ? Bende taraftarım sonuçta bende takımımı överim diğer rakipleri küçümserim.. ee o zmn taraftar iLe köşe yazarı arasındakı fark ne ? Bunlar çok yanLış şeyler. Türkiye'de hep böyle sağa sola sataşan kişiler her zaman daha çok iLgi görüyor . Yazık.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Çok uçmuş.

Avrupa'da geleceği olmayan bu takımlar ?
    Doğru demiş. Beşiktaş ile Trabzon Avrupa'da oynamıyor ki?

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İŞte yukardaki zihniyet yüzünden böyle köşe yazarları prim yapıyor.Öncelikle tuttuğumuz takımın doğruları,yanLışları varsa eksikLikleri değiL fanatikLiğine bakıyorlar.Rakip takım için ne dedi ? Kendi takımını ne kadar pof pof ladı gibi.Sağa sola sataşan başka şeylerle gündemde kaLmak isteyen yazarlara rağbet böyle zihniyetler yüzünden. Bir köşe yazarı senin benim gibi gazeteciLik değiL de taraftar gibi fanatikLik içine giriyorsa onu neden okuyayım ben ? ondan ne aLabilirimki ? Bende taraftarım sonuçta bende takımımı överim diğer rakipleri küçümserim.. ee o zmn taraftar iLe köşe yazarı arasındakı fark ne ? Bunlar çok yanLış şeyler. Türkiye'de hep böyle sağa sola sataşan kişiler her zaman daha çok iLgi görüyor . Yazık.
    Köşe yazarının amacı başkalarına sataşmaktır. Sataşmayan kişi köşe yazarı olamaz. Bir diğeri burada söylemek istediği Fenerbahçe ile iligli bırakın gençler oynasın diyor. Bak burada As kadro ile çıktığımız yanlışı gösteriyor. Onları söylerkende rakip köşe yazarlarına taş atıyor. Yarında rakip köşe yazarları ona yanıt verecek. Bu işler yılalrdır böyledir ve böyle gider köşe yazarının amacı budur. Ben hiçbir spor köşe yazarı okumadım okumamda. Buda böyle biline.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Çok uçmuş.

Avrupa'da geleceği olmayan bu takımlar ?
    Arkadaşım ben gerçekten sinirlenmeyeyim diyorum ama zorla çıldırtıyorsunuz. VAr mı şu anda avrupada geleceği Beşiktaş ve Trabzonspor'un? Elenmişler daha ne geleceği olsun. Bu sezon için bakıyorum ben ve doğru diyorum.

Yanlış mıyım? Siz hiçbir zaman geleceği yok şeklinde anlıyorsanız size de saygı duyarım.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Aman benim Selçuk Yula'yı savunduğum falan anlaşılmasın, okumam onun yazılarını. Hatta çoğu böyle fanatik yazılar yazan hiçbir yazarı okumam. Sadece Fenerbahçe'de değil, Galatasaray'da da, Beşiktaş'ta da belli böyle kişiler.

Okuyup da onlara sinirlenmeye gerek yok. Köşe yazarı ülkemizde yazdıkları %100 doğru olan insan değildir ki. O nedenle böyle yazarlar yüzünden tüm camiaya yüklenmek gereksiz bence. Onlar gibi düşünmeyen daha çok kişi var camialarda.

Bir de uyarı niteliğinde yazayım, kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir, yazılarını okumak zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır. Bunu unutmadan mesajları yazarsak daha iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri