
Originally Posted by
Sekopej
İşinize geldiği gibi yorumlamakta üstünüze yok. Sadece bu yazıya bakarak diyebilirim ki neden en çok kazanan Galatasaray'ı da yazmamış. Çünkü Galatasaray da avrupada yoluna devam ediyor.
Beşiktaş avrupada yaşanan hayal kırıklığını şampiyon olamasalar da en azından kupayı alarak gidermeyi düşünüyordur. 2 senedir de zaten kupa maçlarına asılıyorlar ve alıyorlar kupayı. Trabzonspor'a ise hiç girmiyorum. Babam Trabzonsporlu ve dün FB maçını izlerken hiç heveslenme kupa bizim dedi. Lig zaten gitmiş, bu saatten sonra öncelikli hedek Kupa'dır Trabzonspor için. Ve bu nedenle de kupa maçlarında daha motive olup oynayacaktır.
Çeyrek ya da Yarı Final'de Beşiktaş ya da Trabzonspor Fenerbahçe'nin rakibi olursa görürüz ciddiye alan takım kim olacak diye. Muhtemelen Fenerbahçe elenecektir.
Bu nedenle Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa'yı almak için daha istekli olmalarını belitrmenin yanlışlığı nerede?