1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Umut abi İnş toparlanırsın her maçta istatistik olarak üstünsün gol yollarından sorunun varmı?
    Ayrıca fb deki gibi çift ön libero mu kallanıyorsun?Başarılar...
    Evet tek forvet ve çift ön liberoya devam ediyorum.İlk sayfadaki taktiğimi aynen kullanmaya devam ediyorum. Hala çözemediler taktiğimi çözseler istatistiksel üstünlüğümü de kaybederdim. Ama hala maçlarda tek kale oyunuyorum. Gol sorunum için şu tek forveti ya da Amc oynayan oyuncumu Target Man yapmayı düşünüyorum. Hangisi yapsam bence AMC'yi yaparsam biraz sıkıntı azalır gibi geliyor ama bakalım deneyip göreceğiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada dün maç ekleyemedim oyun oynayamadım çünkü. Şimdi açtım oyunu 3 er maç 3 er maç eklicem oynadıkça.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2011-2012 BUNDESLİGA 6.HAFTA

Maçın Adamı : Elkin Soto ( Mainz-AMLC )

Basın Toplantısı : Çok baskılı ve üstün oynadık ancak 1 golü bir duran toptan zar zor attık. Her şeye rağmen 3 puan almak güzel.

2011-2012 BUNDESLİGA 7.HAFTA

Maçın Adamı : Mledan Petric ( Hannover-AM/FC )

Basın Toplantısı : Bu akşam erken öne geçmemize rağmen çok fazla pas hatası yaptık. Pas yüzdemiz düşük olduğundan baskı kuramadık ve 2.golü de yedik. Üzgünüz.

Muhabir : Sayın Şenel sezon başında en azından geçen sezonki konumumuzu koruyacağız dediniz. Şu anki duruma bakıyoruz ki durum hiç iç açıcı değil. Gol de atamıyorsunuz.Bir açıklamanız var mı?

U.Şenel : Daha 7.haftadayız çok acelecisin. Diğer eleştirine gelince gol atamıyoruz ama bence seni çöpe atmamız en iyisi oyuncularım eminim bunu başarabilecek yetenekteler.

2011-2012 BUNDESLİGA 8.HAFTA

Maçın Adamı : Timo Ochs ( Mainz-GK )

Basın Toplantısı : Maça golle başladık ama daha sonra gördük ki rakibin hızlı oyuncuları özellikle Ribery savunmamızın arkasına çok iyi sarkıyorlardı.Golü de yedik zaten ve bu duruma önlem almak için mantalitemizi biraz defansif yapıp defans çizgimizi de derinleştirerek soruna çözüm bulduk. Rakibimiz bu hamlemizden sonra uzaktan şutlarla gol aradılar fakat kalecimiz çok başarılıydı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2011-2012 BUNDESLİGA 9.HAFTA

Maçın Adamı : David Jaroılim ( Hamburg-AMR )

Basın Toplantısı : Yine iyi oynadığımız bir maç ama yine kazanamadığımız bir maç üzgünüm. Pas yüzdemizi ne yapsak istenilen düzeye getiremiyorum. Ocak ayında takviye şart bir sol bek ve bir kanat oyuncusu almamız gerekiyor.

2011-2012 BUNDESLİGA 10.HAFTA

Basın Toplantısı : Çok rahat bir maç çıkardık ancak farkı ikiye çıkaramayınca rakip ilk ciddi atağında golü attı ve 2 puan kaybettik.Üzgünüz.

2011-2012 BUNDESLİGA 11.HAFTA

Maçın Adamı : Milos Djordjevic ( Mainz-DC )

Basın Toplantısı : Rakibimiz ilk 10 haftanın namağlup takımı hiç yenilmemişlerdi. Amacımız ilk mağlubiyetlerini aldırmaktı ama bir türlü öne geçemedik hep geriden takip ettik rakibi. Milos Djordjevic bu akşam mükemmel oynadı.O daha 20 yaşında ve geleceğin büyük bir oyuncusu.

ALMANYA KUPASI 2.TUR

Maçın Adamı : Oliver Stierle ( Offenbach-WB/AML )

Basın Toplantısı : Kapasitesi sınırlı bir 3.lig takımı ile oynadık fark bekliyorduk ama çok zorlandık. Yine de kazanmasını bildik ve bir üst turdayız.Lig bizim için daha önemli.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2011-2012 BUNDESLİGA 12.HAFTA

Maçın Adamı : Adam Nemec ( Mainz-ST )

Basın Toplantısı : Haftalardır iyi oynayıp az gol atıyorduk sonunda patlamamızı yaptık.Son derece mutluyum.Son haftalarda kaybetmemeyi öğrenmeye başladık böyle devam ederiz umarım. Golcümüz Nemec’in aramıza dönmesi sevindirici .

2011-2012 BUNDESLİGA 13.HAFTA

Maçın Adamı : Danko Lazoviç ( Mainz-ST )

Basın Toplantısı : Deplasmanda kazandık.Ne demeliyim? Nazar değmesin .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2011-2012 BUNDESLİGA 14.HAFTA

Maçın Adamı : Jens Grahl ( Herta Berlin-GK )

Basın Toplantısı : Çok üstün oynadık,pas yüzdemiz de çok iyiydi ancak son pasları olumlu kullanamadık, kullandıklarımızda da kaleciyi geçemedik.Kazanmalıydık ama şanssızdık.

2011-2012 BUNDESLİGA 15.HAFTA

Basın Toplantısı : Muhteşem bir galibiyet aldık bütün oyuncularımı kutluyorum.Formumuz şu an üst düzeyde.

2011-2012 BUNDESLİGA 16.HAFTA

Maçın Adamı : Edmond Kapllani ( Freiburg-ST )

Maçın Adamı : Yenilmezlik serimiz sona erdi üzgünüz.

2011-2012 BUNDESLİGA 17.HAFTA

Maçın Adamı : Benedikt Höwedes ( Schalke-DC )

Basın Toplantısı : Lig 2.si olan güçlü rakibimizden daha iyi oynadık ama olmadı. Ligin 2.yarısında daha iyi olacağız.

2011-2012 BUNDESLİGA İLK YARI PUAN DURUMU

Last edited by The.Crow : 11.Mart.2008 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri