1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Şampiyonlar Liginde elenmişsin ama üzülme o hucüm hatına hiç bir takım dayanamaz zaten.Ligde de galatasaray maçında işin çözüleceğini sanıyorum.Keşke türkiye kupasından elenmeseydin.Başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Şampiyonlar Liginde elenmişsin ama üzülme o hucüm hatına hiç bir takım dayanamaz zaten.Ligde de galatasaray maçında işin çözüleceğini sanıyorum.Keşke türkiye kupasından elenmeseydin.Başarılar...
    Dostum Şampiyonlar Liginde aslında o forvetleri durdurmuştum ama olmayacak şey oldu! Son 5 dakikada 3 gol attılar.Bu büyük bir olay. Kimbilir kaç senede bir denk gelir. Eğer ilk maç 2-1 bitseydi rövanşta zorlardım. Ligde de G.Saray maçını kazanmama rağmen iş çözülmedi çünkü hesapta olmayan belalım Manisa çıktı karşıma. Tükiye kupasını hiç sorma 2-0 öndeyken 3 dk içinde 2 gol yiyip elendik. Şanssızlık çok fazlaydı bu sene ( Yani şanssızlığa bağladım koca sezonu helal bana )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Çok yazık olmuş yaw..1 Puanla şampiyonluk gitmiş....Yeni sezonda akılcı transferler bekliyoruz...
    Valla hiç sorma.Aslında 82 puan az buz puan değil ancak rakip te üstün performans sergiledi.EE hata bizde tabi.Şampiyonluğa oynuyoruz kendi sahamızda orta sıralardaki bi takımdan 3 fark yersek böyle olur. Gelecek sene Fenerbahçe'de kalmayı düşünmüyorum. Daha küçük bir kulübe gidip şu an kullandığım taktiği denemek istiyorum bakalım ne olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler Şu an Türkiye'de Beşiktaş Kulübünün teknik direktörü yok.Başvursam mı acaba? Yeni bir heyecan olur mu? Aslında potansiyeli daha düşün takım düşünüyordum ama şimdi Beşiktaş'ı boş görünce insan duramıyor.Ne yapayım sizce başvurayım mı?
    Last edited by The.Crow : 08.Mart.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri