Yeni takımın hayırlı olsun.Burada da başarılı olacağına inanıyorum.Şampiyonluğun kaçması kötü olmuş ama olsun.Tekrardan başarılar...
Yeni takımın hayırlı olsun.Burada da başarılı olacağına inanıyorum.Şampiyonluğun kaçması kötü olmuş ama olsun.Tekrardan başarılar...
Teşekkürler bakalım eğer başaralı olursam taktiğim güzel demektir.O zaman taktiğimi paylaşacağım.Hazırlık maçlarını tamamladım ekleyeceğim birazdan. Fena değil takım.Golcülerim çok iyi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE GEÇEN SEZON MAİNZ KULÜBÜNÜN LİGDE YER ALDIĞI KONUM
Hedefimiz bu sezon en az bu konumu korumak eğer olursa daha da yüksekte bitirmek. Konumu korumak diyorum çünkü transfer bütçemiz az.Bir-iki tane oyuncuya talip oldum ama çok yüksek maaş istediler maaş bütçem yetmediğinden transfer yapamıyorum.Bu sezon amaç ligde orta sıralar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK DÖNEMİ SONA ERDİ
Hazırlık maçlaarında başarılı sonuçlar dikkat çekiyor ancak rakiplerimiz zaten çok güçlü değildiler.Şimdi ilk resmi maçımızı bekliyoruz. Almanya Kupası 1.Turunda Ahlen ile karşılacağız.
Last edited by The.Crow : 08.Mart.2008 at 17:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells