1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    İyi bir seçim yapmışsın abi.Ne varsa canım vatanımda var.Yeni takımın hayırlı olsun.Başarılar...
    Saol inşallah Süper Lige çıkacağız.Bu sefer bu takımı gerçekten istedim.Mainz e giderken Fenerbahçe'den gitmek istediğim için boşta da o takım olduğu için gitmiştim.Ama bu sefer kendim istediğim için burdayım.Şimdi oyuna başlıyorumö.Transfer çalışmalarım olacak.Yeni transferleri anında duyuracağım. Bu gece uzun olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İŞTE 2012-2013 SEZONU ÖNCESİ TRANSFERLERİMİZ

1.CEM KARAHAN ( DC,DM )

Samsunspor kulübüyle sözleşmesi biten oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden takımımıza kazandırdık.

2.SERHAT UZUN ( DC )

Sivasspor ile sözleşmesi biten oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden takımımıza kazandırdık. Şu an Paf takımı ile antremanlara çıkıyor. 20 yaşındaki bu oyuncunun gelişme göstermesini ve ileride kaliteli bir yedek olmasını bekliyorum.

3.Cristian Zurita ( AMRC )

Ç.Rize kulübünden 12 K bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.Tecrübeli bir oyuncuyu.As kadroda düşünüyorum.

4.COŞKUN OLGAY (DM )

Kartalspor’dan 400.000 $ karşılığında aldık.Kullandığım taktikteki iki ön liberodan birisi olacağını düşünüyorum.

5.FATİH ŞEN ( DM )

G.Antepspor’dan 85.000 $ karşılığında transfer ettik.İkinci ön libero olarak as kadroda düşünüyorum.

6.KENAN ÖZER ( AMRC,FC )

Beşiktaş’tan 60.000 $ karşılığında transfer ettik. Forvet arkasında AMC mevkiinde yedek olarak düşünüyorum.

7.VOLKAN ÇEKİÇ ( AM/FC )

Altay’dan 18.000 $ karşılığında transfer ettik.

8.CAN CİHAN ( SW,DC,DM )

Kasımpaşa’dan 65.000 $ karşılığında transfer ettik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAZIRLIK MAÇLARI

LİG ARTIK BAŞLIYOR YARIN LİG MAÇLARI GELECEK!!BU AKŞAMLIK BU KADAR.HAZIRLIK MAÇLARINDAN MEMNUNUM.FAKAT FAZLA GOL YEDİK O BİRAZ KORKUTUYOR ANCAK LİG ŞAMPİYONLUĞUNA ADAYIZ !! HEYECAN BAŞLIYOR!!
    Last edited by The.Crow : 15.Mart.2008 at 03:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri