1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: [1.Lig] Giresunspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ya abi bu programın adı ne sorması ayıp
    Mini Editör.

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Anton icin Flair 20 biraz abarti olmaz mi? Ozel yetenek olarak dunya'nin en iyilerinden yani Lincoln'den bile daha ustun? Bence maximum 17-18 olmali Arda bile 17. Long throws icin de ayni sekilde dusunuyorum daha henuz bu yasta dunya nin en iyi tac aticuilarindan olduguna inanmakta gucluk cekiyorum. Creativity 14 Arda nin 12 yani ondan bile su anda daha iyi saha vizyonu var ole mi? Bi de PA olarak ne dusunuyosun sanirim hala -8?
    Haklısın genellikle, Serhat istedi diye biraz aceleyle sıfırdan oluşturdum Anton'u bazı özellikleri değişecek ve bunlara karar verdim.

Biraz sonra yeni bir Anton yapacağım kafamda tasarladığım bir şekilde...

Ayrıca evet PA -8.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    kıyaslama işini bırakın.Lincoln kendini atmaktan başka ne yapıyorki ondan iyi kötü diyorsun Almanya'da bile yoktu doğru düzgün...
    Tartışma alanı değil burası gereksiz şeyleri, Giresunspor Araştırması bölümü bu bölümle alakalı yazalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buyrun Anton'un son hali.

Last edited by LaigLeNoiR : 25.Nisan.2008 at 12:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri