Ben de aynı şeyi diyorum Baran, genç bekleyelim görelim. Ve çok da iyi bir oyuncu alacağına da eminim. Aurelio 30'unu geçti, artık kafasıyla da oynamaya başladı. Tek orta sahaya döndüğümüz maçlarda Aurelio'Nun yine defansif yönden istenileni yaptığını ben bu sezon gördüm. Sezon başından beri de en çok mücadele eden oyunculardan biriydi Fenerbahçe'de ve yorgunluk olması da muhtemel. Topal kadar genç ve dinamik değil ama tecrübesi bile yeter Aurelio'ya.

Gökay kusura bakma ama senin ilk attığın mesaja da bakınca sana cevap vermeyeceğim. Bu şekilde yazarsan seninle tartışmam pek mümkün değil. Formayı üzerinden çıkar, öyle yorum yapalım. Ben de çıkarım burada en iyi bizim oyuncularımız, bizim oyuncularımızın hepsi 1 numara derim, elime ne geçer peki? Benim takımımdan olanlar aferin abi derler, olmayanlar da sallamaya başlar, sonuç?

Topal'ı savunuyorsun, niye savunuyorsun diyemem, haddim değil. Ama bunu yaparken kendi oyuncunu göklere çıkarmak yerine somut gerçekleri görsek, rakibi kötülemek yerine ikisinin deolumlu-olumsuz yanlarını beraber yazabilsek daha iyi bir tartışma ortamı olmaz mı?

Bir de her takım için sezon değerlendirmesi konuları açmayı düşünüyorduk ama bazı çekincelerim vardı açıp açmama konusunda. Şimdi bakıyorum da açmamak en iyisi, çünkü yine çoğu kişi kendi takımı hakkında girecek ve en iyisi bizim, süpersin, bu sezonun yıldızı gibi mesajlar atacak, elimizde somut değerlendirmeler olmayacak, o nedenle açmaya da pek gerek yok sanırım.