Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Seko niye gerçekleri görünce hemen susuyorsun? Cevap vermeyeceğim diyorsun. Üstündeki formayı çıkart diyorsun. Ama sanırım farkında değilsin. Benim üstümdeki forma kırmızı-beyaz. Ayrıca benim kendi takımımı göklere çıkardığım falan yok. Ama sizinde bu çekememezliğiniz niye peki? Türkiye'nin en iyi ön liberosunu çekememezlik niye?
    Çekememezlik? İşte bu nedenle cevap vermiyorum.

Bak bakalım ben Topal hakkında kötü birşey yazmış mıyım? Dön tekrar oku yazdıklarımı sonra gel çekemiyor de.

Türkiye'nin en iyi önliberosu bizde, neden çekememzlik yapayım ki, diye bir mesaj daha çok yakışırdı senin bu mesajına cevap olarak aslında ama neyse...

(Arkadaşlar, bakın ben de tahrik edici mesajlar atmaya başlarsam burası iyice karışır, hem benim hem sizlerin zararınıza olur bu, ben görevimi kaybetmek istemiyorum, sizi bilemem)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu arada röportajın tamamını izledim. Gökhan Gönül konuşurken muhabir M.Topal'da burada filan diyor. Sonra muhabir soruyor işte M.Topal ile ilgili görüşlerini. Gökhan Gönül gülerek keşke bizim takımda olsa diyor. Yani burada pek birşey yok. Buradaki amacım tartışmanın bitmesini istemem. Bir daha buraya cevap atmayacağım zaten yukarıdaki mesajlarım görüşlerimi yansıtıyor.
    Ayrıca benim Fenerbahçe'de keşke dediğim bir Gökhan, iki Mehmet Aurelio'dur. Bunuda burada belirtmek isterim.
    Yukarıdaki cevabım herşeyi açıklıyor. Ama onun yerine senin mesajına Serkan "Mehmet'in yaş avantajı varken bunu dezavantaja çevirmek çok kolay oluyor." diye bir mesaj yazmam doğrudur ama yazmıyorum. Maksat ortam gerilmesin. Sende bilmelisinki şu yazı yakışırdı vs vs. diyerek beni tahrik etmiş oluyorsun. Yönetici olmana rağmen. Neyse bir daha da mesaj yazmayı düşünümüyorum bu topice.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasın ama.Başka insanların görüşleri umrunuzda değil.Bir tartışma başladımı en az 2-3 sayfa o görüşü kabul ettirmek için ısrar ediyorsunuz.Artık ben sıkıldım bunları görmekten.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Serkan haklısın Türk toplumu olarak tek bildiğimiz şey sürekli tartışmak,eleştirmek başka birşey yok zaten. O dediğinde de haklısın çoğu kişi forumu bu yüzden kullanıyor '' ahh birisi takımım için kötü birşey desede hemen cevap versem , ya da sevmediğim takımın haberlerinde araya girip ortalığı karıştırsam '' gibisinden..

Örneğin dün bir tanesine tanık oldum Sivas'ın 3. 4.lüğü tartışılırken Bursa taraftarı gelip Beşiktaş'ın Uefa gruplarından çıkamadığını söyleyip bunu ima ederek Beşiktaş'a olan nefretini döküyor buraya. Ne gerek var ki buna sanki bir artı kazandıracak kendisine. Neyse bazen bende tartışma içine giriyorum ama burda tartışma çıkarmayı becerebilecek kapasitede çok kişi var. İnsan engel olamıyor kendine ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yukarıdaki cevabım herşeyi açıklıyor. Ama onun yerine senin mesajına Serkan "Mehmet'in yaş avantajı varken bunu dezavantaja çevirmek çok kolay oluyor." diye bir mesaj yazmam doğrudur ama yazmıyorum. Maksat ortam gerilmesin. Sende bilmelisinki şu yazı yakışırdı vs vs. diyerek beni tahrik etmiş oluyorsun. Yönetici olmana rağmen. Neyse bir daha da mesaj yazmayı düşünümüyorum bu topice.
    O zaman sana verilecek cevabım olmasına rağmen tekrar cevap hakkı doğmasın diye vermiyorum.

Bu arada ben de dahil çok çocukça davranıyoruz, gereksiz yere büyüdü konu ama daha teşrif etmeyen üyelerimiz var, onlar da gelsin, onlar da birkaç laf soksun, oratlık iyice karışsın öyle konuyu kapatırız, şimdi onlar da gelmeden kapatırsak üzülürler tartışma çıkmış da biz mesaj atamamışız diye...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman sana verilecek cevabım olmasına rağmen tekrar cevap hakkı doğmasın diye vermiyorum.

Bu arada ben de dahil çok çocukça davranıyoruz, gereksiz yere büyüdü konu ama daha teşrif etmeyen üyelerimiz var, onlar da gelsin, onlar da birkaç laf soksun, oratlık iyice karışsın öyle konuyu kapatırız, şimdi onlar da gelmeden kapatırsak üzülürler tartışma çıkmış da biz mesaj atamamışız diye...
    Bak şimdide bana cevap hakkı doğdu. Halbuki sen "şu yakışırdı,bu yakışırdı" laflarını yazmasaydın hiç ben cevap vermicektim. Bir mesaj yazıyorsan bunuda düşüneceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan'ın kişisel görüşüdür Yoruma gerek yok ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Serkan haklısın Türk toplumu olarak tek bildiğimiz şey sürekli tartışmak,eleştirmek başka birşey yok zaten. O dediğinde de haklısın çoğu kişi forumu bu yüzden kullanıyor '' ahh birisi takımım için kötü birşey desede hemen cevap versem , ya da sevmediğim takımın haberlerinde araya girip ortalığı karıştırsam '' gibisinden..

Örneğin dün bir tanesine tanık oldum Sivas'ın 3. 4.lüğü tartışılırken Bursa taraftarı gelip Beşiktaş'ın Uefa gruplarından çıkamadığını söyleyip bunu ima ederek Beşiktaş'a olan nefretini döküyor buraya. Ne gerek var ki buna sanki bir artı kazandıracak kendisine. Neyse bazen bende tartışma içine giriyorum ama burda tartışma çıkarmayı becerebilecek kapasitede çok kişi var. İnsan engel olamıyor kendine ..
    Maalesef ki ben de tartışıyorum ve beni frenleyen yönetici olmam oluyor bazı durumlarda. Çok fanatik biri değilimdir ama bazen bu tartışmaların bir tarafında olabiliyorum, sonra aynı mesajları okudumda çok saçma şeyler yazdığımı görebiliyorum bazen ve bu nedenle de hep nasıl daha iyi olabilirim diye düşünüyorum. Bazen bunu becerebiliyorum ama bazen de olmuyor işte ve bu durumda benim yazdıklarımdan da karşı taraf rahatsız oluyor. Olay böyle olunca insan kendini frenleyemiyor ve büyüdükçe büyüyor. Ve sonuça elimize sinirden başka birşey geçmiyor. Olay bu boyutlara geldikten sonra 2 taraf da artık karşı görüşe karşı kendini kapatıyor, yazılanlar içersinden kendisine gelen saldırıyı görüyor sadece ve karşı atağa geçiyor. Henüz hiç görmedim böyle tartışmaların uzlaşmayla sona erdiğini.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasın ama.Başka insanların görüşleri umrunuzda değil.Bir tartışma başladımı en az 2-3 sayfa o görüşü kabul ettirmek için ısrar ediyorsunuz.Artık ben sıkıldım bunları görmekten.

ben burada taraf değilim ama gs li arakadaşlar diyerek genelleme yapman yalnış bence...yani sen neyi savunuyorsun burada???çok kapalaı konuşmuş ve genelleme yapmışsın biraz aç istersen.burada ki tartışmalar tek taraflı değil,kimseye mal etme..ben tartışmanın içinde olmamama rağmen bu şekil genelleme yapman beni rahatsız etti...tartışan arkadaşlar eminim sana sert cevap yazacaktır,biraz kışkırtıcı olmuş mesajın...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Mehmet Topal iyi oyuncu bu sezon kendini oldukça geliştirdi.Aurelio'da yıllardır bu ligde ve kalitesi ortada ama bu ikisi birbirlerinden çok daha farklı bir oyuncu belki bir lema armut farkı yok ortada ama biri ekşi erik biri tatlı erik meyve olarak aynılar fakat stilleri çok farklı biri biraz daha ofansa dönük teknigi yüksek daha iyi oyun kuruyor biri ise gerek havadan gerek yerden top geçirmiyor digerine göre daha güçlü.Ama ikiside takımlarında güzel bence...Neyse fazla felsefe yaptım giderek saçmalicam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Maalesef ki ben de tartışıyorum ve beni frenleyen yönetici olmam oluyor bazı durumlarda. Çok fanatik biri değilimdir ama bazen bu tartışmaların bir tarafında olabiliyorum, sonra aynı mesajları okudumda çok saçma şeyler yazdığımı görebiliyorum bazen ve bu nedenle de hep nasıl daha iyi olabilirim diye düşünüyorum. Bazen bunu becerebiliyorum ama bazen de olmuyor işte ve bu durumda benim yazdıklarımdan da karşı taraf rahatsız oluyor. Olay böyle olunca insan kendini frenleyemiyor ve büyüdükçe büyüyor. Ve sonuça elimize sinirden başka birşey geçmiyor. Olay bu boyutlara geldikten sonra 2 taraf da artık karşı görüşe karşı kendini kapatıyor, yazılanlar içersinden kendisine gelen saldırıyı görüyor sadece ve karşı atağa geçiyor. Henüz hiç görmedim böyle tartışmaların uzlaşmayla sona erdiğini.

bu arkadaşımla ilgili bir dipnot düşeceğim.o nunla en büyük tartışmayı ben yaşadım,siyasi bir konuda.sonunda siteden atıldım haklı veya haksız bu sorun değil..ama geri dönüp adminlere msj yazdığımda sadece ilgilenen o oldu...bu ne kadar güzel bir insan olduğunu gösteriyor...art niyetli olmadığına eminimbu konuyu da baştan sona okudum,görüşler de kim haklı bu beni ilgilendirmez ama,tahriğe maruz kalan biri varsa o da sensin...sinir demişsin herhalde en çok bana sinir olmuşsundur zamanında

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bak şimdide bana cevap hakkı doğdu. Halbuki sen "şu yakışırdı,bu yakışırdı" laflarını yazmasaydın hiç ben cevap vermicektim. Bir mesaj yazıyorsan bunuda düşüneceksin.
    Burada neden cevap hakkı doğdu yahu? Sen cevap verme diye ben de sana cevap vermeyeceğimi söyledim. Senin için.

Böyle cevap vermem yakışırdı lafını yazdım, çünkü içimden öyle cevap vermek geliyordu. Yazmamam gerekiyorsa yazmayacaktım ama yazdım. Neden? Laf sokmak istedim, gerektiğinde istediğiniz gibi cevaplar da verebilirim demek istedim. Oratm gerilmesin diye alttan almaya her seferinde çalışırken bu sefer bu şekilde gerginliği önlemek istedim. En sert vekırıcı şekilde de(burada çoğu üyenin yaptığı gibi) cevap vereceğimin görülmesi için yaptım. O cümlemden birçok anlam çıkarabilirsin.

Tıpkı burada atıulan diğer mesajlar gibi mesaj attım. Ben nasıl sinir olduysam, sizin de öyle sinir olmanız için o mesajı attım.

Ve konu da iyice saptı ve ben bu konuyu kapatırsam taraflı olduğumu düşünebilirsiniz, o nedenle başka yönetici görüp ilgilenen kadar ben de yazmaya devam edeceğim, konu açık kalacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    bu arkadaşımla ilgili bir dipnot düşeceğim.o nunla en büyük tartışmayı ben yaşadım,siyasi bir konuda.sonunda siteden atıldım haklı veya haksız bu sorun değil..ama geri dönüp adminlere msj yazdığımda sadece ilgilenen o oldu...bu ne kadar güzel bir insan olduğunu gösteriyor...art niyetli olmadığına eminimbu konuyu da baştan sona okudum,görüşler de kim haklı bu beni ilgilendirmez ama,tahriğe maruz kalan biri varsa o da sensin...sinir demişsin herhalde en çok bana sinir olmuşsundur zamanında
    Konu menim üzerime yoğunlaşmasın şimdi. Kinci biri değilimdir, zamanında tartışızmışdır ve o orada bitmiştir. Tam olarak eden atıldığını bilmiyorum, hatırlamıyorum yani. Geçmiş geçmişte kalmıştır biz geleceğe bakalım.

Yahu burası nasıl forumdur, hiç yönetici yok mu, biri girsin de baksın şuraya, konu iyice saptı yahu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Mehmet Topal iyi oyuncu bu sezon kendini oldukça geliştirdi.Aurelio'da yıllardır bu ligde ve kalitesi ortada ama bu ikisi birbirlerinden çok daha farklı bir oyuncu belki bir lema armut farkı yok ortada ama biri ekşi erik biri tatlı erik meyve olarak aynılar fakat stilleri çok farklı biri biraz daha ofansa dönük teknigi yüksek daha iyi oyun kuruyor biri ise gerek havadan gerek yerden top geçirmiyor digerine göre daha güçlü.Ama ikiside takımlarında güzel bence...Neyse fazla felsefe yaptım giderek saçmalicam.
    iste demek istedigim buydu,Serkan abi de anlamistir benim demek istedigimi zaten.Sadece burada takimcilik yapmadigimi belirtmek istedigim icin alinti yaptim bu mesajdan.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kesinlikle..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Konu menim üzerime yoğunlaşmasın şimdi. Kinci biri değilimdir, zamanında tartışızmışdır ve o orada bitmiştir. Tam olarak eden atıldığını bilmiyorum, hatırlamıyorum yani. Geçmiş geçmişte kalmıştır biz geleceğe bakalım.

Yahu burası nasıl forumdur, hiç yönetici yok mu, biri girsin de baksın şuraya, konu iyice saptı yahu.

vallahi mehmet topal dan sana geldikişin sonu nereye gidecek bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iste demek istedigim buydu,Serkan abi de anlamistir benim demek istedigimi zaten.Sadece burada takimcilik yapmadigimi belirtmek istedigim icin alinti yaptim bu mesajdan.
    Anladım Baran ben seni mesajlarında merak etme. Aurelio daha önde ofansa daha çok katkı sağlıyor dediğimde aldığım cevap da geçmiş sayfalarda duruyor. Açıkçası senin de tartışma girerek, 1-2 mesaj atmanı beklerdim ama ilk sayfada kaldın sen.

Ve Memo'nun yaptığı gibi, genelleme yaparsanız olaya karşıan, karşı çıkan adam o kadar çok oluyor. Bazı Galatasaraylı arkadaşlar demen doğru olurdu. Aynı şekilde bazı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlar da var ha, sadece Galatasaralılar sorun çıkarıyor sanmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aurelio Mehmet Topal'dan daha tecrübeli olduğundan bir adım önde bence.Mehmet Topal daha çok genç.Aurelio bazı konularda daha üstün Mehmet'e karşı.Fakat Mehmet Topal Aurelio'nun yaşına geldiğinde şuanki Aurelio'dan daha iyi oyuncu olabilme imkanı çok yüksek.2-3 yıl içinde çok çok daha iyi birisi olacaktır Mehmet.

Anladım Baran ben seni mesajlarında merak etme. Aurelio daha önde ofansa daha çok katkı sağlıyor dediğimde aldığım cevap da geçmiş sayfalarda duruyor. Açıkçası senin de tartışma girerek, 1-2 mesaj atmanı beklerdim ama ilk sayfada kaldın sen.

Ve Memo'nun yaptığı gibi, genelleme yaparsanız olaya karşıan, karşı çıkan adam o kadar çok oluyor. Bazı Galatasaraylı arkadaşlar demen doğru olurdu. Aynı şekilde bazı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlar da var ha, sadece Galatasaralılar sorun çıkarıyor sanmayın.
    Hehehe,tartismaya girerdikte ikimizde konuda ayni düsününce,gerek kalmadi
    Ayrica sunu söyleyebilirim ki Topal-Aurelio ikilisi Euro 2008de bize cok katki saglayacaklar,yan yana oynadiklarinda süper ikili olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O Galatasaray'lı arkadaşları bazı Galatasaray'lı arkadaşlar olarak değiştiriyorum

Ayrıca evet Baran.Topal-Aurelio süper ikili olucaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence en iyi ön libero Serhat Gürpınar

Yettiniz yahu bi susun başım ağrıdı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mesajlar tatlı sert olduğu için silmiyorum ama özellikle uyarıyorum herkez birbirinin fikirlerine saygılı olmak zorunda. yok efendim o öyle değil bu böyle dersiniz öteki taraf size örneklerle güzelce anlatırsa sorun yok ama oda size yok efendim niye öyle olsun diye cevap verirse yakışık kaçmaz.
    benim fikrime gelince bende futbolda ön libero-orta saha oynadığım için açıkça söyleyebilirim ki orta saha desteği olmadan aurelio ve topal'ı koyun dm'ye kesinlikle aurelio çok rahat oynayacaktır fakat mehmet topal daha çok BEK oyuncularına özgü kesici yapısıyla aurelio'dan ayrılıyor. Aurelio mükemmel ötesi top kapma yeteneği ve alan kapatmasıyla, mehmet topal arkadaşlarının oyununu rahatlatmasıyla bir adım önde.
    Ama tekrar bana sorarsanız ve 100 üzerinden puan verdirirseniz
    Aurelio> 100/85
    M.Topal> 100/72
    birde bazı arkadaşlar arada TÜRK gibisinden lafları baskın kullanmış hiç yakışmıyor bilginize. Mesajları ellemiyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökay abi iyi güldürdün beni.Tartışmasız bir geçek gibi söylüyorsun.En iyi ön libero Mehmet Topal'mış.Mehmet Topal'ın oynadığı en büyük maç daha Fenerbahçe maçı.Aurelio ise 1 sezonda kaç maç oynamış.ŞL'de en büyük silahlarımızdan biri olmuş.Sen gelmiş onu daha son 1 sezonda parlayan Mehmet Topal'la kıyaslıyorsun.Ve nesnel bir yargı gibi; Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır. diyorsun.
    Türkiye'de bir sürü ön libero varken Aurelio'yu Türk yapıp milli takımın bankosu yaparsan Mehmet Topal'ı küçük görürsünüz..Mehmet Topal kendini 2 senede çok geliştirdi Aurelio ise onun bunun bileğine basıp top dağıtıyor.. Mehmet Topal kesinlikle Aurelio'dan çok daha iyidir gerçekleri görün artık!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal[quote]
    İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.

Üstteki mesajının birisinde tartışma bitsin istiyorum demişsin ama tartışmayı çıkaran mesajda sana ait.Bu başlığa ilk girdiğimde sadece 2 msaj vardı haberi okudum Gökhan sadece milli takımdan arkadaşına o an için bir övgü sözü söylemiş dedim ve yorum yapmadan geçtim.Sende bunu yapabilir veya normal konuyla alakalı bir mesaj atabilirdin ama onun yerine O zaten en iyisi demen tartışma için yeterde artar bile
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Türkiye'de bir sürü ön libero varken Aurelio'yu Türk yapıp milli takımın bankosu yaparsan Mehmet Topal'ı küçük görürsünüz..Mehmet Topal kendini 2 senede çok geliştirdi Aurelio ise onun bunun bileğine basıp top dağıtıyor.. Mehmet Topal kesinlikle Aurelio'dan çok daha iyidir gerçekleri görün artık!
    burda millet tartışmayı bitirmeye çalışıyor tansiyonda biraz düşmüş sen hala böyle mesajlar atıyosun.Tama kardeşim hatta en iyi kaleci Orkun,En iyi sağ bek Sabri,En iyi Forvette Hakan tamam.Siz haklısınız.Hatta milli takımada direk Galatasarayı alalım gerisini almayalım ne dersin???
    Last edited by a.arıcı-11 : 14.Mayıs.2008 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bırakın 100 üzerinden puan falan vermeyi şimdi..

İki oyuncunun stilleri farklı aynı bölgede oynasalar bile, yanyana olmaları birbirlerinin açıklarını kapatmaları için büyük şanstır. Euro 2008'de ikisine de güvenimiz tam..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konuyla alakalı degil ama fenerbahcenin sanki ön liberoda sıkıntısı varmış gibi gösteriliyor.Mehmet aurelio türkiyenin en iyi ön liberosu değilmi?milli takımda ön libero oynuyor fenerbahcede de eskiden ön libero oynuyordu ama ne olduysa orta sahaya kaydı zico döneminde ve fenerbahcede bariz bir ön libero sıkıntısı yaşanmaya başladı.mehmet aurelio eski yerine dönse ve orta sahayada teknik bir oyuncu koyulsa daha iyi olucagını düsünüyorum.mesela devre arasında maldonado alınacagına aurelio koyulurdu ön liberoya orta sahayada teknik bir yabancı alınırdı.

bakın arkadaşlar yukardaki mesaj benim yazdıgım mesaj.ben fenerbahceliyim ve kendi takımımla ilgili görüşlerimi dile getirmişim.hic kimseye sataşma yok tahrik etme yok gördügünüz gibi

ama arkadaşımız ne cevap vermiş işte aşağıda

Yoo değil. Kim demiş Aurelio en iyi diye? Sen mi?

Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır.

arkadasımız benim yazdıgım konudan tamamen uzak olarak bir cevap yazmıs ve tartısma dogmasına sebep olmustur.sordugu soruda komik üstelik kim demiş aurelio en iyi diye senmi?

hepimiz biliyoruzki aurelio en iyi diyen tüm spor basını spor kamuoyudur.türkiyede aurelio gibi ön libero olmamasından dolayı aurelio türk vatandaslıgına geçmesi sağlanmış ve türk milli takımına alınmıştır.bunun üzerine hala ne diye tartışma yapıyorsunuz?aureliodan iyi türk ön libero olsa brezilya uyruklu oyuncu emin olun mili takıma alınmazdı
    Last edited by fmhastasi : 14.Mayıs.2008 at 18:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Röportajı canlı canlı izledim. Sakatlığının sorulmasından sonra , Şampiyon takımın, 2. olan takımın, 3. olan takımın oyuncuları bu kampta bir arada dendi. Gökhan'a bu durum soruldu. Normalde bilirsininiz hepsinin kanlı bıçaklı olmasını bekleriz. Oda futbolun bir spor eğlence olduğunu belirtti. Galatasaray'lı Arda ile çok yakın arkadaş olduklarını normalde de görüştüklerinden bahsetti. Sonra Mehmet Topal'da katıldı. Gökhan onla ilgili düşüncelerini belirtti ve takımımızda olsaydı diye hoş bir jest yaptı.

Demeyedebilirdi.

Burada öncelikle bu tavrından dolayı kendisini kutlamak istiyorum. Yazılan onca mesajı okudum ama bu güzel davranışın dışında başka bir olay olduğunu sandım.

Sırf birinin rengi sarı kırmızı, diğerinin ki sarı lacivert diye birbirinizin fikrine saygı duymayı unutuyorsunuz. Ben Cristiano Ronaldo'yu beğeniyorum abim Messi'yi. Kim karışabilir. Kime zorla kabul ettiririm Ronaldo'yu, kim bana kendinkini ettirir. Herkesin oyuncu anlayışı farklıdır.

Daha düzgün mesajlara davet ediyorum. Eğer herkes aynı düşüncede olmak zorundaysa yazayım Mehmet Topal en kraldır diye kilitleyeyim konuyu yada Aurelio en kraldır diyeyim kilitleyeyim nede olsa herkes aynı düşünmek zorunda ne diye parmaklarınızı yoruyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

[QUOTE=a.arıcı-11;1111265][quote=gerrrard;1111084]Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal[quote]
    İyide sen olaya böyle bakıyorsan o zaman bende sana oynanılan son maç hariç ondan önceki son 6 lig maçını hep Fenerbahçe kazandı.O zamanki maçların hepsinde Aurelio vardı Türkiye'nin en iyisi Aurelio diye cevap veririm sana.

Bende sana son 6 lig maçında Galatasaray'da Alex var mıydı diye sorarım.

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konuyla alakalı degil ama fenerbahcenin sanki ön liberoda sıkıntısı varmış gibi gösteriliyor.Mehmet aurelio türkiyenin en iyi ön liberosu değilmi?milli takımda ön libero oynuyor fenerbahcede de eskiden ön libero oynuyordu ama ne olduysa orta sahaya kaydı zico döneminde ve fenerbahcede bariz bir ön libero sıkıntısı yaşanmaya başladı.mehmet aurelio eski yerine dönse ve orta sahayada teknik bir oyuncu koyulsa daha iyi olucagını düsünüyorum.mesela devre arasında maldonado alınacagına aurelio koyulurdu ön liberoya orta sahayada teknik bir yabancı alınırdı.

bakın arkadaşlar yukardaki mesaj benim yazdıgım mesaj.ben fenerbahceliyim ve kendi takımımla ilgili görüşlerimi dile getirmişim.hic kimseye sataşma yok tahrik etme yok gördügünüz gibi

ama arkadaşımız ne cevap vermiş işte aşağıda

arkadasımız benim yazdıgım konudan tamamen uzak olarak bir cevap yazmıs ve tartısma dogmasına sebep olmustur.sordugu soruda komik üstelik kim demiş aurelio en iyi diye senmi?

[/B]
    Arkadaş kendisini haklı çıkartmak için bazı belgeler sunmuş. Bide haksız mesajını haklı gibi gördürmeye çalışmış. Ne diyor mesajında ? En iyi Aurelio'dur diyor. Ama haberle alakası yokki Aurelio'nun. Gökhan Topal hakkında birşey demiş sadece.

Bu arkadaşımız kendisi haksız olduğu halde kendisini haklı konuma getirmeye çalışmıştır. Kısacası arkadaşımız beni tahrik etmiştir ve bende ona göre cevap vermişimdir. Ayrıca Aurelio'ya laf atan yok. Ama M.Topal gerek leylek gibi bacaklarıyla,gerek uzun boyuyla,gerekse fiziğiyle ön plana çıkar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Malesef yazık oldu onlara. Harcadılar.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri