1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Maalesef ki ben de tartışıyorum ve beni frenleyen yönetici olmam oluyor bazı durumlarda. Çok fanatik biri değilimdir ama bazen bu tartışmaların bir tarafında olabiliyorum, sonra aynı mesajları okudumda çok saçma şeyler yazdığımı görebiliyorum bazen ve bu nedenle de hep nasıl daha iyi olabilirim diye düşünüyorum. Bazen bunu becerebiliyorum ama bazen de olmuyor işte ve bu durumda benim yazdıklarımdan da karşı taraf rahatsız oluyor. Olay böyle olunca insan kendini frenleyemiyor ve büyüdükçe büyüyor. Ve sonuça elimize sinirden başka birşey geçmiyor. Olay bu boyutlara geldikten sonra 2 taraf da artık karşı görüşe karşı kendini kapatıyor, yazılanlar içersinden kendisine gelen saldırıyı görüyor sadece ve karşı atağa geçiyor. Henüz hiç görmedim böyle tartışmaların uzlaşmayla sona erdiğini.

bu arkadaşımla ilgili bir dipnot düşeceğim.o nunla en büyük tartışmayı ben yaşadım,siyasi bir konuda.sonunda siteden atıldım haklı veya haksız bu sorun değil..ama geri dönüp adminlere msj yazdığımda sadece ilgilenen o oldu...bu ne kadar güzel bir insan olduğunu gösteriyor...art niyetli olmadığına eminimbu konuyu da baştan sona okudum,görüşler de kim haklı bu beni ilgilendirmez ama,tahriğe maruz kalan biri varsa o da sensin...sinir demişsin herhalde en çok bana sinir olmuşsundur zamanında

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    bu arkadaşımla ilgili bir dipnot düşeceğim.o nunla en büyük tartışmayı ben yaşadım,siyasi bir konuda.sonunda siteden atıldım haklı veya haksız bu sorun değil..ama geri dönüp adminlere msj yazdığımda sadece ilgilenen o oldu...bu ne kadar güzel bir insan olduğunu gösteriyor...art niyetli olmadığına eminimbu konuyu da baştan sona okudum,görüşler de kim haklı bu beni ilgilendirmez ama,tahriğe maruz kalan biri varsa o da sensin...sinir demişsin herhalde en çok bana sinir olmuşsundur zamanında
    Konu menim üzerime yoğunlaşmasın şimdi. Kinci biri değilimdir, zamanında tartışızmışdır ve o orada bitmiştir. Tam olarak eden atıldığını bilmiyorum, hatırlamıyorum yani. Geçmiş geçmişte kalmıştır biz geleceğe bakalım.

Yahu burası nasıl forumdur, hiç yönetici yok mu, biri girsin de baksın şuraya, konu iyice saptı yahu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Konu menim üzerime yoğunlaşmasın şimdi. Kinci biri değilimdir, zamanında tartışızmışdır ve o orada bitmiştir. Tam olarak eden atıldığını bilmiyorum, hatırlamıyorum yani. Geçmiş geçmişte kalmıştır biz geleceğe bakalım.

Yahu burası nasıl forumdur, hiç yönetici yok mu, biri girsin de baksın şuraya, konu iyice saptı yahu.

vallahi mehmet topal dan sana geldikişin sonu nereye gidecek bakalım..

Mesaj Yetkileri