Quote Originally Posted by Baba Hamdi
Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.

Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı
Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.

Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.

Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.