sanıyorum c.a. ya etkisi olmayan özel yetenek arda da 19 u bulabilir.

ardanın bitiricliği 12 rahat olabilir arda için 12 fazla bir değer değil.yani kaleciye flip flap hareketi yaparak mı gol atması gerekior, 10'u şahsen az buluyorum.o kadarda temkinli olmaya gerek yok ömer abi bence baktık ki olmuyor bir sonraki seride düşürülür ki bence bu değerler kesinlikle abartı değil.

arda oyun içi zeka sını açıkça geliştirde karar alma ve kararlılık artabilir.ilk temasıda çok kaliteli çok belli oluyor 14-15 olur bence.

arkadaşlar kaç gündür arda modricten daha iyi top sürüyor yok daha teknik tamam da oyunda zaten ardanın teknik ve top sürmesi daha iyi,ki zaten biraz daha artması beklenirken ardanın bu özelliklerden sıkça bahsetmeye gerek yok.modric tam orta da oynuyor farklı tarzda oyuncular 2 mesajdan birinde modric var bence buna bir son verilmeli.

sanıyorum ardanın p.a. sı 8.0.2 çıkmadan önce 165 civarı forumda konuşuluyordu.yani o dönem formsuzdu biraz ama yineede 165 ler konuşuluordu.

bu dönemde biraz daha gelişmeye açık olduğunu gösterdi 170-172 p.a. kesin gibi duruor bence.