1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanıyorum c.a. ya etkisi olmayan özel yetenek arda da 19 u bulabilir.

ardanın bitiricliği 12 rahat olabilir arda için 12 fazla bir değer değil.yani kaleciye flip flap hareketi yaparak mı gol atması gerekior, 10'u şahsen az buluyorum.o kadarda temkinli olmaya gerek yok ömer abi bence baktık ki olmuyor bir sonraki seride düşürülür ki bence bu değerler kesinlikle abartı değil.

arda oyun içi zeka sını açıkça geliştirde karar alma ve kararlılık artabilir.ilk temasıda çok kaliteli çok belli oluyor 14-15 olur bence.

arkadaşlar kaç gündür arda modricten daha iyi top sürüyor yok daha teknik tamam da oyunda zaten ardanın teknik ve top sürmesi daha iyi,ki zaten biraz daha artması beklenirken ardanın bu özelliklerden sıkça bahsetmeye gerek yok.modric tam orta da oynuyor farklı tarzda oyuncular 2 mesajdan birinde modric var bence buna bir son verilmeli.

sanıyorum ardanın p.a. sı 8.0.2 çıkmadan önce 165 civarı forumda konuşuluyordu.yani o dönem formsuzdu biraz ama yineede 165 ler konuşuluordu.

bu dönemde biraz daha gelişmeye açık olduğunu gösterdi 170-172 p.a. kesin gibi duruor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post

ardanın bitiricliği 12 rahat olabilir arda için 12 fazla bir değer değil.yani kaleciye flip flap hareketi yaparak mı gol atması gerekior, 10'u şahsen az buluyorum..
    öncelikle ömer abi çek maçındaki trabzon maçındaki sivas maçı 3 . goldeki son vuruşları görmüştür ve bunu değerlendirir ona içiniz rahat olsun

ancakkk hiç bir oyuncunun yaşı arttıkça kafa veya finishing özelliği düşmez insan bu özelliklerini unutabilirmi mantığa sığmıyor şimdi ömer abi de aynı hatayı hakan şükür de yapıyor (bana göre)
    zamanında ceza sahası dışından kafa golü atan adam yaşlanınca kafa vurmayımı unutacak tabiki unutmayacak ömer abi 16 ya düşürüyor neden düşürdüğünüde biliyorum aslında bundan 4 sene öncesinden beri hakanın off the ballı acayip düştü fiziki zorluklardan dolayı hakan gitmesi gereken yerlere gidemiyor. 2 seneye kadar hakan bir gaziantep maçı oynadı içerdeki maç 2-2 bitmişti hakan boş kaleye kafa topu kaçırdı o maçta çok gol kaçırmıştı ve hakan moralle futbol oynar kaçırmaya başladı zaman kimse onu tutamaz boş kaleye 10 tane top atın hepsinde kaçırmak için çaba sarfeder

neyse o dönem hakan bir iki kötü kafa vuruşu yaptı sonra durumlar değişti tabi mesela şurda tam 1 sene önce ben bir maç izlemiştim bosnaya 3-2 yenildiğimiz bir maç vardı. golleri hakan ve sabri atmıştı. kral öyle bir kafa vurduki kornerden gelen topu kafasıyla penaltı noktasında sıyırttı ve topu gittiği yöne doğru doksana bıraktı topu (bunu hakandan başka dünyada atabilecek futbolcu yoktur.

yine geldik bu yıl manisa maçına 6-3 lük ali samiyendeki maç kornerden gelen topu topun geldiği noktaya doğru bombeli bıraktı ve nefis goldü yine söylüyorum bunu hakandan başka adam kolay kolay atamaz

şimdi hakanın off the ball ını 8 e düşür anlarım ama kafasını 16 ya düşürmek mantıksız neden mantıksız adam kafa vurmayımı unutacak yani

bide hakana girdik devam edelim adam konyaya gidecekmiş futbolu bırakmıyor yine gerçeğe uygun olması için çabalayalım hakan basketboldan futbola dönmüş bir oyuncudur ve hayatımda gördüğüm boyuna oranla zıplama özelliği dünyada sayılıdır eskiden 26-31 yaşları arası 20 derdim 31-34 e kadar 19 derdim 34-37 arasıda 18 e düşmüştür 17 çok az kral özellikle her kafa topunu jumping sayesinde almıştır mesela hiç ümit gibi kambura yatmaz popo koymaz servet gibi gücünü kullanmaz direk zıplar ve kafaya kalkar

saygılar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    sanıyorum c.a. ya etkisi olmayan özel yetenek arda da 19 u bulabilir.
    19 verilmesi, diger oyuncularla karsilastirildiginda pek dogru olmaz ama..

ardanın bitiricliği 12 rahat olabilir arda için 12 fazla bir değer değil.yani kaleciye flip flap hareketi yaparak mı gol atması gerekior, 10'u şahsen az buluyorum.o kadarda temkinli olmaya gerek yok ömer abi bence baktık ki olmuyor bir sonraki seride düşürülür ki bence bu değerler kesinlikle abartı değil.
    8.0.2'de gordugunuz ozellikler, daha once de yazdigim gibi, Ocak ayinda gordugumuzu yapmamiz. Ocak ayindan beri farkli seyler gorduysek yansiyacak.. dilimde tuy bitti yahu... bakin tuysuz..

Mesaj Yetkileri