Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Onlar eski yorumlarım, hepsinden 2-3 puan düşüğü olabilir. Emre Çolak çok fazla güçsüz 4-5 anca alır. Tekniği yüksek ama güçsüz ve boyu kısa olduğu için çalımlarda zorlanıyor ama tekniği ve top sürmesi çok iyi, oyun zekası da yüksek böyle fantastik hareketlerde yapıyor topuk pası, topu adamın üzerinden geçirmek vs...

Cem Sultan ise Bitiriciliği ve Kafa toplarıyla öne çıkıyor, ikiside rahat 10-11 olur(Bojan Krkic'e 2005'te nasıl 17 veriliyorsa burdada verilmelidir Cem'e ama neyse). Fiziği iyi Cem'in; boyu uzun, kuvvetli, güçlü...gücü 8-9 olur. Dengesi de 9-10 olur. Bir maçta (yaşıtlarıyla oynadığı) yanlış hatırlamıyorsam 8 gol atmıştı Sezileri iyi gelen ortalarda topun nereye gideceğini iyi biliyor ve hemen o bölgeye hareketleniyor; yeni Jardel diyebileceğimiz türden.

O yazılarımın birinde Emrah Yollu'dan bahsetmiştim fazla tanıyan yoktu şimdi genç. milli takıma çağrıldı. Uzun şutu 10-11 marka 8-9, kafa topları 9-10, güç 9-10, denge 10 olabiilir.

Bunlar güncel yorumlarım, umarım şimdi daha fazla yardımcı olmuşumdur

Okumasina okudum. Ama yine pek farkli bir sey gormedim daha once yazdiklarindan.

8-9-10-11 hersey

Yani belki 14-15 olmasi gereken ozelligi 11 olarak degerlendirdin, belki de 4-5 olmasi gerekeni 8-9 olarak degerlendirdin. Bu durumda oyuna birakalim bu ozellikleri belirlemesini daha iyi...