-
11.Temmuz.2007, 01:48
Bayram Tutumlu'nun nasıl bir "adam" ve "insan" olduğunu açıklamış yönetimimiz, kendilerine teşekkür ederim. Onun hakkında söylenecek çok şey var aslında ama ceza almak istemiyorum.
Bayram Tutumlu, Aurelio ile ilgili girişimlerinin yanı sıra yetmedi gibi Vederson, Deivid ve kaptanımız Semih'i de götürmek istemiş. Ben böyle bir "adam" görmedim, söyleyecek çok fazla söz yok. Aurelio ile bu üç futbolcu arasındaki tek fark; sadakat olsa gerek... Onlar Tutumlu'ya kanmamış, Aurelio ise kanmış ve gitmiş.
Şansal Büyüka, İbrahim Seten (Vatan Spor Müdürü), Adnan Sezgin gibi isimlerin de söylemleriyle Tutumlu'nun kişiliği ve yaptığı pis işler açıklanmış, umuyorum ki böyle kişiler futboldan temizlenir, zira bu kişilerin futbolu lekelemeye hakları yok.
Bayram Tutumlu da bugün Fenerbahçe resmi taraftarının sitesine röportaj vermiş, orada söyledikleri her şey yalanmış, bu açıklamayla bunu da öğrenmiş olduk, bu kadar kolay yalan söyleyebilen bir adam görmedim ben, helal olsun.
Dipnot: Bu bütün olayların sebepleri, yani Tutumlu'nun bu çirkin tavrının sebeplerinin R.Carlos transferinde İspanya futboluna yakın olan Tutumlu'ya hiçbir şekilde danışılmaması (daha doğrusu para kaptırılmaması), Tutumlu'nun önerdiği İspanyol isimlerin yönetim tarafından veto edilmesi, Tutumlu'nun teknik direktör olarak Laudrup'u yönetime önerip veto yemesi ve Güiza ile Aragones transferlerinde de hiçbir şekilde İspanya'da yaşayan ve orada bağlantıları olan Tutumlu'ya danışılmaması olduğu iddia ediliyor.
Mesaj Yetkileri