1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ailton birşey sorucam röportajı yapan röportajı yaptığı kişinin dediklerine katılmak mı zorunda.Ayrıc Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi diyorsun orda ki yorumlarada bir bak istersen madem resmi sitesiymiş.Rüştü size gelmeden önce zaten Zico 3. kalecimiz demişti.Birşeyi daha kaçırıyorsun açıklamada Bayram Tutumlu'nun Aurelio'yu ayartmaya çalıştığı söyleniyor eğer Tutumlu böyle yaptıysa yönetim ne yapabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ailton birşey sorucam röportajı yapan röportajı yaptığı kişinin dediklerine katılmak mı zorunda.Ayrıc Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi diyorsun orda ki yorumlarada bir bak istersen madem resmi sitesiymiş.Rüştü size gelmeden önce zaten Zico 3. kalecimiz demişti.Birşeyi daha kaçırıyorsun açıklamada Bayram Tutumlu'nun Aurelio'yu ayartmaya çalıştığı söyleniyor eğer Tutumlu böyle yaptıysa yönetim ne yapabilir?
    Eğer Aurelio "ben F.Bahçe'de kalıcam,ayrılmak istemiyorum" dese,B.Tutumlu ne yapabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Eğer Aurelio "ben F.Bahçe'de kalıcam,ayrılmak istemiyorum" dese,B.Tutumlu ne yapabilir?
    "Aklını çelme" kavramını mı tartışalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bence Aurelio bunu demiştir ama Tutumlu türlü bahenelerle aklını çelmiştir onun. Vederson Deivid ve Semih'i ikna edememiş ama Aurelio'yu etmiş.

Olan oldu, artık yapacak birşey yok. Burada da aslında birbirimize fazla yüklenmeye gerek yok. Parayı götüren onlar nasılsa. FIFA'nın vereceği kararı bekleyelim, o zaman netleşir her şey. FIFA zaten Fenerbahçe'yi haklı bulursa muhtemelen Tutumlu da ceza alır, bulmazsa şimdi neyse o şekilde devam eder...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri