Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Sıçrama boy ile de alakalı, yükseltirsen her yerde bol bol kafa topu alır.
Heading'e bakman daha mantıklı, off the ball+heading+decisions yeterli zaten.

Dictates Tempo özellikle çıktı, tempo yapmaya uğraşırken -topla- çok fazla dribbling yapmaya çalışıyordu.

Plays Short Simple Passes'ı niye istiyorsun ki?
Alex düşünmeden anlık mı pas versin, oyun zekasını hiç kullanmasın mı?

Comes Deep to Get the Ball
Alex top almak için geriye gelmiyor, sebebini öğrenebilir miyim?

PPM'leri yeni baştan düzeltmiştim herkes için, PPMler için sorun olduğunu sanmıyorum, bu arada Tarık sen niye yazmıyorsun onu bilmiyorum
Oyunda boyu uzun olup da sıçraması düşük olanlar var. Ben Alex'in sıçramayı iyi yaptığını düşünüyorum. Kafa gollerinde de bu görülüyor.

Comes Deep to Get the Ball, kesinlikle eklenmeli. Alex top almak için sık sık geriye geliyor, aksini iddia eden ile futbol konuşmam. Bu yılki tüm Fenerbahçe maçlarını izledim, oyun sıkıştığında, orta saha veya defans oyuncuları oyunu kuramadığında Alex sürekli topu geriye almaya geliyor.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Jumping'in boy+sıçrama yeteniği , bir başka deyişle kafa topu alabilme yeteneği olduğunu biliyorsundur sanırım egowich, peki 10 Alex'in kaç kere sıçrayıp rakip defans oyuncularından kafa topu aldığını gördün, şahsen ben hiç görmedim.6 tam yerinde bir değer, 12 alamayan defans oyuncuları bile var!Attığı kafa golleri genelde off the ball ve heading ile alakalı...
Fenerbahçe'nin tüm maçlarını seyrettin mi de görmedin?! Ben bütün maçlarını seyrettim son derece dikkatli bir şekilde, geçen yıl da çıplak gözle izlediğim maçlarda da hep gördüm ki Alex iyi sıçrıyor. Çok iyi sıçrıyor demiyorum, bu 6 değeri benim gördüğüm Alex için az bir değer, 10-12 civarında olmalıdır. Ayrıca ben gol pozisyonlarından bahsetmiyorum, birçok kez kalecinin veya defansın rastgele ileri attığı toplarda Alex kafaya yükselip almıştı.