1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Ayberk Tuncer Kariyeri (Wolfsburg)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ezeli ve ebedi rakibimiz Hannover'le berabere kaldık.

4 oyuncusu sakat 2 oyuncusu cezalı Schalke'yi genç yeteneğimiz Dzeko'nun golleriyle rahat geçtik.

İlk yarı bitti arkadaşlar. Şimdi gidenler ve gelenler listesi ve puan durumu gelecek.

Puan durumunda ilginç olan şey şu ki

Hücum hattım sorunlu savunma hattım iyi diye düşünürken ligin en çok gol atan takımı olup en çok gol yiyenleri arasına girdim.

Ek olarak ligin ne kadar zorlu geçtiği ve her an her şeyin olabileceği de 33 puanlı takımlardan beli oluyor galiba

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gidenler Listesi

Jonathan Santana 4 m £ (Stuttgart)
    Misimovic 1 m £ (HSV)
    Grafite 8,5 m £ (Schalke)
    Alex 500 k £(Salamanca)
    Mame Niang kiralık (Veendam)
    Milos Djordjevic 120 k £ (Mainz)

Forvet arayışlarım sonucunda Fransa Ligi'nden 2 isimle anlaştım ve de serbest durumda bir İspanyolla anlaştım. İsimleri az sonra.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1. isim serbest durumdaki Xisco

2. İsmim Nantes'ın neden transfer listesine ve Rezerv takıma koyduğunu anlamadığım

Mamadou Bagayoko

Bonservisine 1,1 milyon £ verilmiştir.

Ve işte 3. ismim. Her yönüyle iyi olan bir futbolcu.

Sebastien Grax

Bonservisine 6 milyon £ ödedik. Sonraki satışımızın %25'i de Saint Etienne'e gidecek.

Artık iki forvete yakın kanat 1 forvet sisteminden daha defansif bir sisteme geçip 2 forvetle oynayacağım. Yediğim gol sayısında ve bulduğum pozisyon sayısında azalma olacaktır ancak artık Grafite gibi 10 pozisyondan 1ini değil 4-5 pozisyondan birini atan forvetlerim bu açığı kapatacaktır.
    Last edited by Comrade Alberto : 11.Ağustos.2008 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri