Arkadaşlar mesela Biz bir takımdan ayrılırken yardımcılarımız olsa ve onlarıda alabilsek. Ama şu şekil olsa mesela takımdan ayrıldığımızda Yardımcılara teklif et seçeneği olsa ve oraya tıkladığımızda hepsine otomatik olarak yeni takım bulduğumuzda bizle çalışmak isteyip istemediklerini sorsa 4 tanesi kabul etse birisi ret etse ve yeni takıma geçtiğimizde 4 tanesi otomatikbizimle başlasalar. Aragoneste olduğu gibi. Geliştirilse bu seçenek.

Bir diğeride bu dediğime benzer eski takımdaki favori oyuncularımızı yeni takıma almak biraz daha kolay olsa oyunda bu hiç yok. Mesela o kadar övüyoruz oyuncu bizim sayemizde gol kralı oluyor ödül alıyor bize teşekkür ediyor fakat yeni bir takımda teklif yaptığımızda baş döndürücü bir teklifte gelse gelmeyeceğim diyor.

Stadyumumuz 25 bin kapasiteli yönetim bize soracak bu sezon kaç kombine basalım biz yazacağız 15 bin kombine. geri kalan 10.000 koltuğun bilet fiyatları da bize ait olacak.

Stada kar yağıyor ama ertesi hafta zemin pasparlak. Biraz çamur olsa ve oyuncular kayıp dengesini kaybetseler. Saha çizgileri kömür ile çizilse. Reklam panoları olsa dönen veya dijital olsa. Sahada gece maçları belli olmuyor ışıklandırma olsa.